Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
válasz
Dinomano
üzenetére
Andromedat most játszottam ki újra. Ez első pár 10 óra még szórakoztató, aztán átmegy okéba, de a vége felé már frusztráló. Gondoltam csinálok egy full 100%-os végigjátszást de ennyi szutykos, semmitmondó küldetést nem láttam játékban. Kb 78%-nál töröltem ( főküldi megvolt ).
Phebbee kis 20 perces loyal missionjáért 5 órát kell alsóhangon gürizni. Menj erre a bolygóra, jó most a másik kettőre. Utána beszélj vele. Ok, ezután vele menjél hat helyszínre...
Na ez nettó időrablás.
Ugyan ez Cora-val. -
Ryder62
őstag
Kijött egy teaser trailer az új Mass Effectből.
Kiderült belőle, hogy a Reaperek legyőzése után járunk a Milky Way-ben. Még Liara is feltűnik ahogy megtalál egy N7 jelzéssel ellátott páncél darabot.
-
Ryder62
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Valószínűleg így lesz. De lesz benne ray traycing.
-
Ryder62
őstag
Hivatalos: Új Mass Effect rész is jön.
Egyenlőre még nagyon korai fázisban van, az új Dragon Age után fog megjelenni. -
Ryder62
őstag
A mass effect magyarítás krekkeli az exe-t?
Ha fölrakom a Steames ME1-re akkor a steam overlay működni fog?
-
Ryder62
őstag
-
Ryder62
őstag
Van egy dobozos, magyar ME1-em.
Ezt valahogy hozzá lehet adni supportal az Origin fiókomhoz?
Magyar nyelvű ami Originen van? Ha nem, a magyarítást rá lehet dobni valahogy?
Steamen is megvan a játék de pont azért nem szedtem le, mert kérdéses a magyarítás hozzá. -
Ryder62
őstag
Steames ME1-re hogy lehet ráerőszakolni a magyarítást?
A magyarítást megelőzi egy orosz patch tudtommal.
Tehát először rá kell dobni egy orosz patchet amivel szép cirill betűs lesz a játék, és ezután jöhet a magyarítás de crackelni is kell.Megoldás?

-
Ryder62
őstag
Nem, csak úgy általánosan írtam.

Ha az ember nem szemeteli tele a rendszert (ugye kodek pakkok pont azok) és karban tartja + a megfelelő, szükséges programok vannak csak fent a gépen, akkor garantált hogy minden játék futni fog és nem fog hibázni.
A legtöbb felhasználó - nevezzük őket játékosoknak - minden szutykot leszed, telepít, töröl, buherál (akár wint is) aztán jönnek az olyanokkal hogy fagy, nem fut, nem játssza le stb. És ez bizony user error.
Ahogy az is mikor ezek után magabiztosan állítják hogy a windowst 1-2 évenként újra kell telepíteni mert instabil lesz meg lassú. Vajon miért?
De azon már végkép röhögtem mikor valamelyik user azt írta hogy ő bizony minden fél évben újra teszi a rendszert mert így gyorsabb lesz.

-
Ryder62
őstag
válasz
TommyGun
üzenetére
CD?
Újratöltődés? Az sajna az elején valóban hosszú akár 50 sec is lehet. De a végére 10-15 másodperc alatt is újratöltődött minden képességem. A lényeg hogy minden olyat ki kell maxolni ami csökkenti az újratöltődési időt illetve a magukat a képességeket is amit leggyakrabban használunk. Meg érdemes ellátogatni a Holdra special kasztért. Én azt választottam amelyik az újratöltődési időket csökkentette.
Társaknak van egy rossz szokásuk, ha beküldöd őket fedezékbe és a falhoz lapulnak akkor nyomogathatod a képességüket, nem csinálnak semmit. Ilyenkor vagy ki kell szedni onnan vagy megvárod míg magától kihajol (asszem ilyenkor hajtja végre amit kiadtál parancsot)
-
Ryder62
őstag
Pedig valóban unalmas. 1. trilógia végigjátszásomban a ME1-ben azzal mentem, a mostaniban, 2. trilógia végigjátszásban adepttel. Sokkal jobb, látványosabb, élvezetesebb a játékmenet. A vége felé nem is használtam fegyvert. Olyan kombókat nyomattam társakkal hogy ihaj.
Pl Feroson egy terembe belépve két geth áll a párkányon. Liara az egyiket én a másikat felemeltem, és egyszerre eldobtuk throw-al mindkettőt.
Vagy mikor Liarának és nekem is már maxon volt a szingularitás, az ellenfeleknek esélyük nem volt. Noverian mikor az irodába törsz be, ott az ellenfeleket és a berendezési tárgyakat összegyűjtöttem szingularitással. Persze robbanó konténereket is magával ragadott így mikor minden és mindenki egy pontban volt Garrussal rá dobtam egy szabotást, vagy tompítást amitől a konténer robbant, mindenki szerte szét repült, székekkel, ládákkal egyetemben. Ha meg magukhoz tértek kis hp-jukkal felemeltem őket majd alájuk mentem és throw-al feldobtam őket úgy hogy a plafonnak csapódva haltak is.
Liara volt velem meg Kaidan/Wrex, így szinte legyőzhetetlen voltam. Ha meg volt szakadék a pályán akkor simán mélybe löktem őket.Virmirén a getheket simán orbitális pályára állítottam. Még a geth rombolót is. Fogtam laza mozdulattal felemeltem mikor meg fölöttem volt, dobással föl az égbe, Liarával ismét nyomtam rá egy dobást pár másodperc után. Kaptam is érte az XP-t pedig full életerővel repült föl.
Ez a nagy sztori adepttel.
Emellett a katona valóban egy unalmas sablonos kaszt. Lövöldözni bármelyik játékban lehet ahol van fegyver.Adept = erősen ajánlott

Note: Alap hogy a társak képesség felhasználása ki legyen kapcsolva így nem maguktól cselekednek hanem mikor a játékos kiadja nekik az utasításokat. A másik hogy a szintlépés is off legyen, és kézileg osszuk el mindenkinél a pontokat. Így Sheppet és mindenki mást is úgy fejleszthetünk, abba az irányba amerre akarjuk. Előre meg kell tervezni hogy melyik karakter miben legyen erős. Egy két képességet érdemes lezárva hagyni, és a számunkra fontosabbakat kimaxolni.
Nekem pl Wrex Therumon 5,5 élet regennel mászkált kapásból velem. Az ott lévő boss fight elég ütős, és elég sokat szenvedtem volna ha nem ésszerűen osztom el a pontokat, vagy választok karikat arra a missionra. Így kb 3. vagy 4. alkalomra sikerült a Krogan harcost kiiktatni no time.
-
Ryder62
őstag
válasz
StevenGrape
üzenetére
A Binaries mappában lévő MassEffect.exe-vel indítsd a játékot.
-
Ryder62
őstag
válasz
zolee0307
üzenetére
A 3-nak a BSN-en van egy topikja (ahogy látom meg is kapta 2012 legjobb graf modja címet) ott a linkekről lehet leszedni. Meg itt van a 2-höz is pár textúra mod. Az 1-hez is láttam modokat de nem tudom már hogy melyik oldalon.
Szerk.: A PC Gamer cikkben linkelték a ME2 textúra modok gyűjtőhelyét is.
-
Új hozzászólás Aktív témák

- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Fotók, videók mobillal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Arany János - Kapcsos könyv
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Emellett a katona valóban egy unalmas sablonos kaszt. Lövöldözni bármelyik játékban lehet ahol van fegyver.