Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Hát igen, de az idén nem sok játék jött még ki, amire érdemes volt eddig várni. A Mass Effect az első valamire való játék idén, és nem is lesz olyan drága, 9K. (A Turokot meg ne említse valaki, mert egy rakás sz@r volt, havernál belenéztem, ha már ott voltam, de nem kellett volna. Mi volt abban 16GB?
).Majdcsak elmegy már az a kis idő. Amúgy figyeld meg, hogy mennyire kihalt lesz ez a topik még addig, ugyanis kiderült hogy a torrent-oldalakon keringő warez-verziók nem működnek (Márpedig aki már játszik vele, annak az van, kivéve ha XBOX-on nyomja. Vagy esetleg megrendelte amcsiból, de nem valószínű.), mert nem működik a Star Map.

Úgyhogy suxx, aki letöltötte, az feleslegesen fáradt. Mondjuk egy demó-verziónak elmegy, de azért 7GB-ot leszedni...

-
T.Peter
őstag
A játék nagyon magával ragadott, annak ellenére, hogy nem játszottam még rpg-vel. A játék szempontjából is kérdeztem (nem csak a számodra egyértelmű okból, amiben igazad van, de nem onnan lesz meg, az első mondat miatt), mert 10 naponta aktiválni elég macerás. Engem például zavarna.
-
tiv83us
veterán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
A Splinter Cell-t StarForce vedte, azzal nekem is volt bajom anno, de ezt a hibat mar egy ideje kikuszoboltek, hogy ne pocsmorogjon eredetivel.
A fentebb emlitett uriember egy masfajta vedelemrol erdeklodott /szamomra egyertelmu, hogy miert/, de hogy megnyugtassam, a hir nem igaz, nem kell majd 10 naponta aktivalni a jatekot a neten, max ha a Verbatim verzsonnel jatszik, akkor nem tud majd frissiteni, illetve uj kuldeteseket letolteni.
-
Annál számít akinek a winfosa nem szereti a védelmeket (x64-es win). Nálam pl Hellgate London elmegy cd nélkül x64 -módban, de 32bit-esben cd-t kér.
De a splinter cell újab részei nem hajlandóak elindulni (eredeti) cd-vel sem, na ilyenkor jogosan crackelem a játékot hogy menjen. Emiatt számít hogy milyen védelem, mert nem mindíg támogatják az x64-es win-eket.
Szerncsére az ilyen eset ritka. -
T.Peter
őstag
Szevasztok. Olvastam, hogy securom védelem lesz a játékban, és hogy 10 naponta kell majd aktiválni a neten, viszont itt olvastam, hogy mégsem kell majd minden 10. napon aktiválni. Arra lennék kiváncsi, hogy a securom védelem marad, vagy az is távozik? Én a cikkből úgy vettem ki, hogy a securom se lesz benne.
-
Vistaboy
veterán
Nagyon állatul néz ki a képek alapján, amiket linkeltetek. Tisztára mintha a K.O.T.O.R.-t látnám. Már alig várom hogy végre meg lehessen venni itthon is.
Nagy a kísértés hogy megszerezzem "postán"...
De erős leszek! Már kibírom azt a pár napot!
-
tiv83us
veterán
Most 25h volt, de a mellek kuldetesek 90%-at megcsinaltam. Viszont en mar tudom mindenhova az egyenes utat igy jopar vegigjatszas utan, ugyhogy lesz az 30-35 is.
Viszont sok fugg, hogy colonist vagy-e, spacer, foldlako, haborus hos, tulelo, ruthless...stb.
Azok alapjan is fuggnek a mellek kuldetesek es modosito tenyezojuk van, ugyhogy erdemes 3-4-5x vegigtolni ilyen-olyan kaszttal, mas backgrounddal, renegade /dark side
/ vagy , paragonnal es igy tovabb. En mar olyan 4-5 honapja el vagyok vele, 2-3 heten egyszer vegigtolom. 
"viszonnt xboxon elakadasjelzo volt"
Ezt nem vagom

-
tiv83us
veterán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Ez egy jo valasztas, abban az esetben ha biotics vagy, nem soldier vagy ilyesmi. Garrus jol fog jonni kesobb a Sniper skilljeivel, Wrex meg shootgunnal es assault riffle-al is hatasos /es a humora is sotet, de jo
/En most egy ruthless soldier vagyok, ugyhogy en Kaiden-t es Garrus-t hurcolaszom magammal, de csak azert, mert a tobbi taggal mar vegigtoltam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ps: Ha valaki elakad, lehet kerdezni a doktort

-
kopf
csendes tag
Hello
Nálatok sem szereti az alt+tab-ot a játék?
Nálam és havernál sem lép vissza a játékba,egyetlen megoldás ha ablakos módban futtatnám,de ahoz sajnos túl kicsi a monitorm
Valaki találkozott már ilyesmivel? -
tiv83us
veterán
Egy igen jol kiragadott screenshot az Unreal Engine-jenek a gyengejerol, neha kell neki par masodperc meg rendesen felpakolja az osszes texturat. Ezt a jelenseget mar kitargyaltuk itt, zavaro, de ettol a jatek meg gyonyoru.
szipi:lasd fent, amit irtam. Box-on is elofordul, ritka, idegesito hiba, de ettol meg nem elvezhetetlen. Meg igy is a legszebb jatek, ami Box-on valaha a kezeim koze kerult.
-
tiv83us
veterán
Elore is szolok, nem szeretnek warez-hszeket takaritgatni a topicbol, ugyhogy maradjunk a temanal es nem a biztonsagi masolatoknal.
ps: Tegnap jatszottam vegig 7.-jere /es meg mindig kiraly
/ -
athomi
veterán
Engem a grafika nagyon nem nyűgöz le! 5 évvel ezelőtti játékokban láttam olyat mint itt.
-
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
Ejj, a figurák kidolgozottsága kegyetlen. Ha picit odébb mész a monitortól, mondjuk két méterre, nem mondod meg, hogy nem élőszereplős mozit látsz, hanem játékot.
Viszont az önyárnyékok széle nagyon "háromszöges", de mintha a többi ue3-as játékban is ilyen lenne. -
Shodan
őstag
Másnál is csúnya pixelesek az árnyékok?
-
Shodan
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
BALKÁN: 1 dvd, angol hang, magyar-cseh felirat (jún. 19.)
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Feljebb említették, hogy kb. 3 hét múlva lesz a boltok polcain.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Vistaboy
üzenetére
a KOTOR-al pont nem játszottam...de van egy olyan sanda gyanum hogy volt és ebben is van bőven mit megérteni és értelmezni..viszont így az angolt ki se próbálom mert nem igazán vágom...a tényleg ilyen game-hez kellő dolgokat megértem de mikor majd leir egy küldetést csak pislogni fogok..magyar mikorra várható?
-
Petiu
csendes tag
ujuj én voltam... bocsi
igen aki megértette a KOTOR-t, annak ez sem lesz könnyú falat. -
Vistaboy
veterán
Tisztára, mint a Nyolcadik Utas...

-
Thrawn
félisten
Emberek! Nem szeretnék mégegyszer warezról olvasni, aki megteszi, az repül egy napra! Ha nem ért belőle, akkor megoldjuk, hogy foglalkozzon vele máshol
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kérdés...játszottál a K.O.T.O.R.-ral magyarítás nélkül? Ha igen, akkor kb. ez is olyan szintű angoltudást igényel.
A többiek figyelmébe: A WAREZ-olást tessék befejezni!!!

MOD: Úgy látom, már takarítottak, amíg írtam...

-
Sirandrish
legenda
Kérdés...mennyi kell a gamehez Angol tudás mert gameplayeket ahogy elnéztem nem egyszerü a game

-
Sirandrish
legenda
itt senki sem olvas alapelveket???
-
Petiu
csendes tag
Arra gondolok, hogy mikor feltelepítjük a gamet, onnantól számol vissza... És mikor újratelepítjük (a program minden csíráját kitöröljük a gépből), akkor megint újraszámol.
De ez csak egy elmélet, fogadok hogy nagyobb agyak megoldják. Várni is tudok mert vizsgaidőszak
-
Eagle16
addikt
Én inkább megvárom a magyar verziót, mert annyira nem vagyok jó angolból hogy első hallásra mindent megértsek...
-
Drizzt
nagyúr
Amúgy szerintem pedig a magyar verzió kész van, mert a Gamestarban pl.: azzal teszteltek, legalábbis egy képet kivéve mindegyiken magyarul vannak a dolgok. Szóval nem tudom mire ez a késlekedés, ha tényleg csak 20 körül jön...
-
Vistaboy
veterán
Leadtam az értesítés kérését a CD Galaxisnak, amint meglesz a game itthon, jön.

-
west
őstag
itt van nem a legjobb minőség és x360
most látom neked hd s kéne....sorry. -
Valty
aktív tag
Pedig a hivatalos oldalán már az van, hogy megjelent.

-
Eagle16
addikt
Nem kellett volna már megjelennie?

Jah, június 6....
-
Vistaboy
veterán
Mass Effect PC-s rendszerkövetelmény.
"Hivatalos ajánlás helyett konkrét mérésekből tudhatjuk meg, mi kell a BioWare legújabb alkotásához."
Forrás: HOC. -
Vistaboy
veterán
Emlékszem, hogy viszonylag sokan foglalkoztak akkor warezzal a Bioshock topikban, nem egyszer be is kellett zárni.
Mondjuk én a CD Galaxisból rendeltem meg, amikorra nekik meglett, addigra már elmés emberek megoldották a warez-verziót. Azért az internet még mindig gyorsabb a postánál...

-
Drizzt
nagyúr
válasz
Vistaboy
üzenetére
Pedig nagy szívás volt anno a Bioshock-kal eleinte warez oldalon. Mondjuk a Mass Effecctel az a baj, hogy én megvenném megjelenés napján, de így hogy máskor van Európában, nem fogom kibírni, ha lesz működő verzió. Mondjuk annyiból jó, hogy így legalább ha nagyon nem jön be, nem veszem meg. De szerintem tetszeni fog.
-
Vistaboy
veterán
Valószínúleg az utolsó galéria frissítés a Mass Effect-hez, mielőtt megjelenik a játék.
-
-
Vistaboy
veterán
Mass Effect PC Aranylemez!
"A BioWare és az EA büszkén bejelentették, hogy elkészült várva várt és csinos kommandós csajokkal teli sci-fi szerepjátékuk, a Mass Effect PC platformra. A dicsőséges DRM védelem, mely miatt oly sokan megszerették és meg sem veszik a játékot, szilajul tartja még magát. Ugyanúgy működik majd, mint a Bioshock."
Hmm... Bár a Bioshock nekem eredetiben van meg, hallottam valakitől, hogy mire nekem meglett a lemez, ő már a játéknak a felénél tartott a warez-verzióval.

Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem ez ebben az esetben is így lesz.

-
Vistaboy
veterán
Elkészült a Mass Effect PC-s változata!
Június 6.-ától lesz kapható a játék Európában.

-
Drizzt
nagyúr
Szerintetek milyen körítés lesz a cucc mellett? Ha lesz igényes, legalább 100 oldal körüli kézikönyv, vagy egyéb extra olvasnivaló, akkor megveszem a játékot szerintem, habár lehet még kipróbálom majd előtte, megéri-e.
-
Gyusz
őstag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Ez így már sokkal ésszerűbb megoldás, ez a 10 napos ellenőrzés óriási hülyeség volt. Azért remélem, hogy ha budget árba lemegy a játék, akkor egy patch megszünteti az aktiválás szükségességét. A megjelenéskor a warez miatt elfogadhatónak tartom ezt a lépést, de később ne kelljen már ezzel foglalkozni.
-
Vistaboy
veterán
Nem kell 10 naponta aktiválni a Mass Effect-et.
Csak az új tartalmak és patchek letöltése esetén ellenőrzi a játék a serial eredetiségét. És gondolom, installálásnál is, bár nem írták, de furcsa lenne ha nem ellenőrizné legalább akkor.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
Offline game esetén az 1.0. verzióval is végig lehet játszani, így tulajdonképpen elég lesz a hackereknek azt feltörniük, és már nem is ért semmit a védelemnek ez a formája.
Nem azért, de inkább aktiválni kelljen hetente, de ne kerüljön olyan sokba, akkor jobban is járna az, aki megveszi. Visztont ha drága lesz (Márpedig nem budget kategóriás a cucc), akkor könnyen előfordulhat, hogy megint a warezolók járnak jól...

-
Wolverine
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ha a patchek nem tölthetőek le sehonnan (lásd még Hellgate vagy Mythos), akkor nehéz lesz. (persze nyilván a crackerek ilyenkor patcher appokat fognak majd kiadni)
Új hozzászólás Aktív témák

- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
).