Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ImpersonatoR #2429 üzenetére
Régebben itt a topicba betettem cfg módosításokat, attól olyan lesz, mintha remastered verzió lenne. Tegyél egy próbát vele ha gondolod. [link]
Iscariah: uhh, pedig az a száj nagyon fel lett töltve, az ME1 alatt még jól nézett ki. Meg a 2-ben is.
-
S1M0N
senior tag
válasz
ImpersonatoR #2426 üzenetére
Igen, az első részhez a CD Projekt (azóta már PlayON) magyarországi "ága" készített magyarítást, eddig nem nagyon találkoztam olyan megoldással, amivel a digitális verziót is teljesen magyarrá lehetne tenni, így én a saját módszeremmel dolgozok, hibátlanul is működik.
A második részhez már az EA készítette a lokalizációt, így az Originen is tartalmazza a magyar nyelvet.
Igaz, pár DLC kivételével a legtöbb letölthető tartalom már nem kapott magyar nyelvű feliratozást.A 3. rész meg semmilyen hivatalos magyarítást nem kapott, viszont a masseffect.hu-n már jó ideje dolgozunk, hogy ezt a részt is magyar nyelven élvezhessük.
Pont tegnap töltöttem fel egy jókora adag szöveget, mondjuk a számláló szerintem még 1%-ot sem "ugrott"...
A Citadel kivételével a magyarítás "béta" változata már teljesen élvezhetővé teszi a játékot az angolul kevésbé tudók számára is, de miközben a magyarul Fellegvár néven futó DLC-n dolgozunk, rengeteg kisebb-nagyobb hiba is javításra került a már kiadott fordításokban is. -
S1M0N
senior tag
válasz
ImpersonatoR #2423 üzenetére
Ha Originen keresztül töltötted le a játékot, akkor nincs szükséged a javítások külön telepítéséhez!
Én azért használom a javításokat, mert magyar nyelven akarok játszani az első résszel, ahhoz meg Originen nincs magyar felirat, így DVD-ről telepítem a magyar nyelvű játékot, ahhoz kellenek a javítások!
Anno beregisztráltattam a dobozos játékomat, így működésre tudom bírni a felhőbe mentést is, valamint a játék is magyar nyelvű lesz.
Évek óta így használom már, semmilyen gondom nem volt belőle, semmi illegális nincs benne (a Pinnacle Station-t mondjuk "manuálisan" telepítem a magyar verzióhoz, de elvileg a Trilogy Edition tartalmazza, az meg nekem be van regisztrálva), ami miatt bannolnának, vagy sírna az Origin.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- War Thunder - MMO Combat Game
- Medence topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest