Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
Sziasztok!
Legendary editiont hol érdemes megvenni? az EAnál 60 eur, de még árukeresőn is látok 10eFtért kódot, de ezeknek eredetéről nem tudok meggyőződni.
-
zsoltee10
addikt
válasz
Citroware
üzenetére
Én 2016ban játszottam végig újra az eredeti trilógiát és ha lesz magyar nyelv, akkor a neki állok a feljavítottnak. Szerintem a történet, a kapcsolatok lehetősége, a zene, meg az egésznek a hangulata messze kiemeli az elmúlt 20 év összes játéka közül. Már aki szereti a scifi műfajt. Számomra A Top játék a Mass Effect. Második a Far cry széria, 3. a Cyberpunk 2077. Főleg, ha Liarával jössz össze az első részben, kerek egész vele a kapcsolat a trilógiában, főleg a dlc-kkel együtt. Semmilyen más játékben ilyen mély romantikus szállal nem találkoztam.
-
zsoltee10
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
majd lesz akciósan 30 euro-ért pár hónap múlva.

-
zsoltee10
addikt
Újra elővettem a játékot, amíg az Andromeda-ra várunk ugye...
A grafikát, felbontást lehet egy kicsit tuningolni? 1280x800-nál nagyobb felbontás nincs a menüben, fullhd-t sose tudott a játék?
-
zsoltee10
addikt
Nem tudok teljesíteni egy megbízást.

Amikor Nassana felbérel, hogy szabadítsam ki a húgát a zsoldosoktól, akkor elutazok az Artemisz Tau csillaghalmazba és bemegyek az erődbe, és rájövök, hogy itt már jártam korábban és kipucoltam a zsoldosokat. Ott van egy henger alakú tárgy egy helységben, térképen felkiáltó jel jelöli. Gondolom abban van a csaj, de nem tudok mit kezdeni vele.

-
zsoltee10
addikt
-
zsoltee10
addikt
Sziasztok!
Nekem anno kimaradt a Mass Effect, de most játszanék vele. Originről vettem, utólag jöttem rá, hogy eredetileg magyar szöveg csak a dobozos verziókhoz volt. Szeretném az eredeti játékot használni, de magyarul. Nyilván sokan voltak így a múltban, olvasgattam is utána. Tudja valaki a végső legoptimálisabb megoldást?
Mit töltsek le, honnan, mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák

- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mit töltsek le, honnan, mit tegyek?