- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
Mustármag #2482 üzenetére
És ennél a megoldásnál az Origin nem akarja frissíteni a játékot?
Mert az én módszeremmel (amit. ahogy olvasom, te is próbáltál) mindig update-elni akarja, ezért ki is kapcsoltam az Origin ezen funkcióját.
Bár nekem ez is tökéletesen megfelel, a frissítések meg úgy is tudnak települni, mert ha az adott játékot elindítom, az úgy is jelzi, ha van frissítés.Amúgy én ezt a módszert használom évek óta:
-
zsoltee10
addikt
-
S1M0N
senior tag
válasz
Mustármag #2383 üzenetére
Ha a dobozos verziódat beregisztráltatod a supporttal Originre, akkor a felhőbe mentés is működhet!
A beregisztráltatásnál kérik többek között a sorozatszámot, ami helyett kapsz egy újat, ami Origines (de a régivel is tudod telepíteni a játékot, szóval mindegy).
A DVD-ről feltelepíted a magyar nyelvű játékot + a javításokat az Origin mappádba (tehát ahol a többi Origines játékod is van).
Originben a dobozos verzióhoz kapott digitális példánynál megjelenik az, hogy a játék telepítve van.Ha Originből indítod el a játékot, akkor működik a felhőbe mentés is (ha a játék parancsikonjával, akkor nem).
Így a játék is magyar, és a felhőbe mentés is lehetséges, de ahogy írtam, utóbbi csak akkor működik, ha a játékot az Originből indítod el!
Én így telepítettem fel és használom a játékot.
-
S1M0N
senior tag
válasz
Mustármag #2381 üzenetére
Kettő darab javítás jelent meg a játékhoz, az 1.01-es a Bring Down the Sky-jal együtt jött ki, valamint a már linkelt 1.02.
Szóval jól emlékeztél, a 2 tényleg több, mint az 1...
Egyébként simán tudsz csinálni az eredeti dobozos játékodról digitális másolatot (Ctrl+C, Ctrl+V), én így tettem.
Nem kell mókolni a nyelvi fájlokkal, egyből magyarul tudom feltelepíteni, aztán mehet rá a két patch, és lehet játszani.A sorozatszámot meg az Origines verzióból ki tudod másolni, vagy a dobozosét belerakod egy txt-be, és amikor kell, akkor használod.
Ebben semmi warez nincs, ugyan úgy az eredeti játékoddal tudsz játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tesla topik
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest