Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lui04
aktív tag
-
Lui04
aktív tag
-
Lui04
aktív tag
-
Lui04
aktív tag
"Na basszus! Én meg úgy nyomtam végig elsőre, hogy erre rá sem jöttem!"
Én első végigjátszás során a felénél jöttem rá
Ezt kifejtenéd nekem kicsit bővebben? Hogy tudok medium armor-ra gyurni? És mi az a MM.?
Medium Armor: Képességek között a taktikai páncél fejlesztésén belül megtalálod. Ha megvan, akkor már hordhatsz közepes páncélzatot is.
Master Marksman (Mesteri Lövész): Ez meg a pisztoly fejlesztésén belül a legutolsó fok.Még két örzőt meg kéne találnom, hogy meglegyen mind a 21.
Van valami térkép ezekről?
őrzők
Mi van akkor ha megvan mind a 21?
Küldetés teljesítve
Szerk.: közben már látom találtál

-
Lui04
aktív tag
A Vanguard pedig elég kiegyensúlyozott kaszt. A pisztolyával elrohangálsz a játék feléig, utána már elég jó lesz a shotgun, hogy akár nagy távolságra is használd. Fejleszd neki az akadály képességét, azzal nem kell annyit szöszmötölni harc közben. Aktiválod + lövész tulajdonság, fegyóban hőelnyelés legyen, kiállsz és szórod az áldást. Hasznos még egy alapszintű dobás is, meg persze az emelést se hagyd ki.
A pause rész közben tudod a kamerát is forgatni, ha a jobb gombot nyomva tartod.
Felesleges fegyókat pedig nem lehet lerakni, majd a kettőben már nem kell cipelni magaddal. Váltogatni meg nem muszáj görgővel, ott vannak a gyors gombok, vagy space és kiválasztod.
Sanya200: te Vanguard-al játszol
A csapat energiafelhasználása ne aktív legyen, hanem inkább csak védekező (2. a listán, pontos nevére nem emlékszem) vagy a teljes irányítás nálad legyen. Ez nem azt határozza meg, hogy te költheted el a pontokat, az az auto szintlépés kikapcsolása. Ez arra jó, hogy nem lövöldözik el a csapattagok maguktól a képességeiket (pl. szingularitás), hanem te választod ki.A Vermáros rész nem pontosan ugrik be, ez ott van ahol te a hídon mész át ők meg lent pofáznak a cellákban? Mert ha az, akkor oda be lehet menni simán, az egyik szalariánnal pedig tudsz is beszélni rendesen(értsd: van még ész a buksijában).
-
Lui04
aktív tag
válasz
--Disztroj--
üzenetére
Nem hiszem, hogy sok xp-t adott volna.
-
Lui04
aktív tag
válasz
--Disztroj--
üzenetére
Én mindig Novériára mentem először és nem volt semmi probléma belőle. Összefüggés meg nincs a féroszi események meg a novériai események között. Küldetéseknél is előrébb szerepel mint Férosz.
Új hozzászólás Aktív témák

- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LEGO klub
- Mini PC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DOOM - The Dark Ages
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest