- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
Én a 2. résszel ismertem meg igazán a sorozatot. Játszottam előtte vmikor az elsővel is, de annyira borzalmas volt az irányítása, hogy az első küldetés után töröltem is. A 2. viszont azonnal beszippantott, az nagyon egyben volt. Nekem akkor az egész világa új volt, de soha egy percig nem éreztem, hogy az első rész kihagyása miatt szükségem lenne egy nagyobb volumenű világismertetésre.
Nagyon vártam anno a 3. részt, és majdnem tökéletes lett az is, de a vége olyan pocsékul lett kivitelezve, hogy az egész sorozatra rányomta a bélyeget.A Legendary Edition-nel egyelőre kivárok. A gameplay-ek alapján én sokkal többet vártam el felújítás címen (egy ideig úgy volt, hogy az első részt hozzáigazítják a többihez, főleg a harcrendszert, végül aztán ebből semmi nem lett), illetve borzasztóan fáj a magyar nyelv kispórolása
-
janos666
nagyúr
Igen, valószínűleg a komplex új világ felfedezésének jól komponált élménye az egyik erőssége, amire a többi rész már csak ráépít (látunk új helyeket/fajokat, de többségükről már hallottunk/olvastunk korábban).
SPOILER
Ami nekem kicsit olyan volt, mint a The Big Bang Theory-ban a frigyláda, hogy valaki felhívta rá a figyelmem: igazából semmi értelme Saren-nek keresnie a Conduit-ot, hisz Sovereign jól tudta, hogy a Citadel-en van a Control Panel, ahol Saren-nek már eleve volt bejárása oda, ahova a teleport beam ledobja. Talán kíváncsi lehetett valamire Ilos-on (pontosan mi történt ott a néppel, mit csináltak a Citadel-el, stb), de maga a Conduit mire így volt jó neki? Vagy mit hitt, mi lesz az?Akkor ajánlom a DA3-at, avagy Inquisition-t. Ott szerintem nagyon jól kitalálták a "minden az egyben" módot. Nagyon kényelmes akár "akció" stílusban is játszani. Oda viszed a kamerát ahova akarod (játszhatsz csak a főhősöd háta mögé ragasztva, az égből, de akár egy n+1 szellemként besétálva a terepet, mint egy spectator (olyan 3D szögből és kameraorientációval, ahogy neked épp tetszik az adott táj, ellenség, stb függvényében), és nyomhatsz pause-t, ha szeretnél, de pl. normál nehézségen általában teljesen felesleges.
A fix turne based harc miatt marad ki nekem pár népszerű és jóra pontozott RPG. -
janos666
nagyúr
Igen, a DLC móka itt már karikatúra szintű lehúzásprogram volt (a második résztől).
Mindentől függetlenül, nekem mindig az 1 maradt a kedvencem, hiába láttatta be velem valaki később, hogy még a story is esetlen (pl. többek közt azért is kacifántos, hogy önmagában is megálljon egy játékként, ne csak a beígért folytatásaival együtt, mert ha nem így lett volna kanyarintva, akkor nem biztos, hogy lett volna pénz a folytatásra, stb).
Kár, hogy a DA szériából még hír sincs remaster-ről, pedig a DAO-ra már közvetlenül a megjelenés után ráfért volna egy grafikai ráncfelvarrás. A DAI-nak viszont más se kéne, mint pár bugfix és egy HDR10 képmód. -
DeFranco
nagyúr
pár mondatban össze tudnád foglalni hogy mi a baj/kontraszt/logikátlanság a befejezés(ekk)el?
mármint azon kívül hogy végig világmegmentő alfák voltunk és a végén kiderült hogy akármennyire is profin csináltunk mindent nincs tökéletes happy end mert life sucks happened, mert az nekem sem logikátlan sem baj.
szerk: ok, CPT.Pirk leírta, thx.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Most tettem egy próbát és újraraktam az egész játékot, hogy kipróbáljam az ALOT textúra csomagot. Meg az ME2-t is megcsináltam így. Majd az ME3 is jön, csak kell még hozzá idő...
Szóval ALOT minden csomaggal, + Reshade SMAA, Technicolor2 és Adaptive Sharped post process effektekkel.
A karakterek meg a textúrák jól néznek ki, de még kezdeni kell valami a háttérrel. Nem szeretem, ha mosott a háttér... Bele kell nyúlni a configba.
*amúgy jah, amit leírtál, az gyakorlatilag új játék írását jelentené.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jah, a bolygók meg az építmények valóban igényelnének némi átalakítást.
De akkor min pattogna a Mako?
Az ME1 harcrendszerét mondjuk szerettem, meg ott még rendes skill fa volt, amit sajnos nagyon lebutítottak a 2-ben meg a 3-ban. Meg ugyanez van a thermal clip rendszerrel is, a véleményem szerint visszalépés volt elhagyni...
Az Andromeda harcrendszerét kellene ide beimportálni, az nagyon jól ki van találva. Persze, az egy totál másik game engine sajátossága, amit csak beleszuszakoltak az ME világába és alapból arra teljesen alkalmatlan volt.
-
Köszi! Holnap, vagy a héten ránézek mit lehet kaparni az első részhez. Nem szeretném, ha egy mod miatt valami gikszer lenne a játék működésével, vagy nem tudnám majd a második részbe importálni a karakterem stb stb, ennyi a félelmem csak
Látom Skyrim esetén is mennyien megszívják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Apple MacBook
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Sorozatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 2042
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest