- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megvan, én marha nem vettem észre, hogy egy sarkon túl is van járat
Ami a videóban volt, azon túl voltam, csak aztán amerre a videó végén megy, elmentem, de azt hittem zsákutca, felszedtem a tartályból a cuccot ami volt bent, és visszajöttem, aztán most vettem észre, hogy arra még megy továbbKöszi
-
8nemesis8
veterán
Igen ha közel megyek leüthetem, azt nem néztem hogy meghalt e. Ez lesz a megoldás szerintem, meg is nézem. Köszi. Egyébként tuti beleraktam felül kell kiválasztani, hogy milyen legyen, mint a fegyvereknél is nem? Illetve csak 5gránátom van elég kevés úgyhogy leütéssel próbálkozom.
-
rup1u5
nagyúr
"A pause rész közben tudod a kamerát is forgatni, ha a jobb gombot nyomva tartod."
Na basszus! Én meg úgy nyomtam végig elsőre, hogy erre rá sem jöttem!(#1440) jahrn:
"... Gyurj medium armor-ra, Master Marksman-ra,..."
Ezt kifejtenéd nekem kicsit bővebben? Hogy tudok medium armor-ra gyurni? És mi az a MM.?Még két örzőt meg kéne találnom, hogy meglegyen mind a 21.
Van valami térkép ezekről? Mi van akkor ha megvan mind a 21? -
--Disztroj--
senior tag
Küldetésmenüben elöbb fel van véve mint Novéria, tovbbá azt írja: "elsődleges feladatod elmenni a féroszra hogy kiderítsd, miért támadtak a gethek"
De ha nem baj akkor oki.Viszont nem segítettem gyógyszert csinálni a beteg személyzetnek (Novéria 15ös csúcs), és úgy robbantottam föl az egész kócerájt, sok xp lett oda ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged