Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megvan, én marha nem vettem észre, hogy egy sarkon túl is van járat

Ami a videóban volt, azon túl voltam, csak aztán amerre a videó végén megy, elmentem, de azt hittem zsákutca, felszedtem a tartályból a cuccot ami volt bent, és visszajöttem, aztán most vettem észre, hogy arra még megy tovább
Köszi 
-
8nemesis8
veterán
Igen ha közel megyek leüthetem, azt nem néztem hogy meghalt e. Ez lesz a megoldás szerintem, meg is nézem. Köszi. Egyébként tuti beleraktam felül kell kiválasztani, hogy milyen legyen, mint a fegyvereknél is nem? Illetve csak 5gránátom van elég kevés úgyhogy leütéssel próbálkozom.

-
rup1u5
nagyúr
"A pause rész közben tudod a kamerát is forgatni, ha a jobb gombot nyomva tartod."
Na basszus! Én meg úgy nyomtam végig elsőre, hogy erre rá sem jöttem!
(#1440) jahrn:
"... Gyurj medium armor-ra, Master Marksman-ra,..."
Ezt kifejtenéd nekem kicsit bővebben? Hogy tudok medium armor-ra gyurni? És mi az a MM.?Még két örzőt meg kéne találnom, hogy meglegyen mind a 21.
Van valami térkép ezekről? Mi van akkor ha megvan mind a 21? -
--Disztroj--
senior tag
Küldetésmenüben elöbb fel van véve mint Novéria, tovbbá azt írja: "elsődleges feladatod elmenni a féroszra hogy kiderítsd, miért támadtak a gethek"
De ha nem baj akkor oki.Viszont nem segítettem gyógyszert csinálni a beteg személyzetnek (Novéria 15ös csúcs), és úgy robbantottam föl az egész kócerájt, sok xp lett oda ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Bowers & Wilkins 702 Signature Datuk Gloss Karcmentes, hazai darab
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi