Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Én nem tudtam végigjátszani, ha fenn volt a BDtS DLC, le kellett szedni hozzá. Mert nem csak arról volt szó hogy nem láttam, merre kell menni, hanem akkor is megdöglöttem Mékóstul ha elméletileg a jó úton haladtam. Volt egy rész, ahol a talaj is "elfeketedett" ahol menni kellett, és ott mindenképpen bekrepált a csapat. Úgyhogy végigjátszottam a DLC-t, aztán leszedtem, és a DLC előtti mentésből folytattam a főküldetést. Ez volt az egyik oka, hogy aztán beszereztem inkább egy eredeti UK verziót. Most ezt a honosított változatot ajándékoztam a haveromnak, de itt meg ugye a fönti (remélhetőleg megoldható) problémákba ütköztünk. Szóval: SOHA TÖBBÉ HONOSÍTOTT progit!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
SzalaiG
üzenetére
Ne fárassz!
Konfigurációs segédprogram vajon mire lehet jó?
Szövegértelmezés? Első szó? Konfigurációóóóóóóóóó
Vagy kevered a konföderációval?(#1591) Hiftu:
Hát ez kva jó! Most akkor mi van? Emiatt a bug miatt nem tudom végigjátszani? Semmi kedvem vakon menni a láva mellett és 10 másodpercenként F6-olni. Bezzeg a warezos változattal nem volt ilyen gond. -
DeFranco
nagyúr
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Szia!
Szedd le a CD Projekt oldaláról a patcheket. Az után kezeli a többmagos procikat rendesen, meg erre a setup-fagyásra is megoldást nyújt. Két patch van (az egyikben van egy DLC is), mindkettőt tedd fel.
-
Hiftu
senior tag
Szerintem Ollie a kezdő programról beszélt, ahol el tudod inditani a játékot.
Ott van olyan opció is, hogy configure. (Ha magyar verziod van, akkor az indítás alatt.)Elindul egy kis konfiguráló program. (Video - felbontás, Zenenel - soft/hardver stb..)
Ebben a programban a felső blokk legutolsó gombja a javításokat csinálja.
Itt a legalsó gomb törli a cachet. Azt nyomjad.(Az alsó blokk a gépedről mutat infókat.)
Remélem érthető voltam.
-
Hiftu
senior tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Lehet, hogy most hülyeséget írok, mert már nem emlékszem, hogy az ME1 v. ME2-vel jött elő nálam hasonló hiba.
Szóval lehet, hogy segit rajtad, ha a Microsofttól leszeded a VC redistributable 2008-at.
(Ilyesmi neve van, nem tudom fejből.)
Elvileg újabb fordítóval csinálták a progit, mint ami általában az embereknék fent van (2005-ös szokott fent lenni.)Egy próbát megér.
-
glutamin
őstag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Nálam is gond volt, nagyon hasonló felállásban (azonos VGA, XP). Én azt csináltam, hogy a játékot közvetlenul a mass_effect exe-vel indítottam, nem a beállítós sz***ral és így nem is volt gond.
-
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
A windows felhasználó nevében nincs ékezet véletlenül?
-
GypsFulvus2
őstag
No, ha már ilyen szépen öszegyűltünk, nekem is lenne egy problémám. Egy barátomnak raktunk össze egy új gépet. GA-MA785GT-UD3H , Phenom II X3 820, 4Gb hynix ram, Giga 4670 1 Gb a VGA. Hibátlanul működik, egyelőre XP van rajta. Felpakoltuk rá az Obliviont, az gond nélkül fut.
Viszont a Mass Effect (CD galaxisból származó honosított példány) a beállításoknál hibaüzenettel kifagy. Nem indítható a játék, és nem hajlandó megcsinálni a rendszerleíró log file-t sem (beállítások - utilitiy). A szokásos win hibaüzenet (... hibát észlel ezért leáll) jön be. A Douments and Settings könyvtár nem a C (System) meghajtón van, hanem a D- n. Itt hozta létre a játék az ini file-t is. Először azt hittem ez a baja, de amikor bemásoltam ezt a könyvtárat C-re is, akkor is hibaüzenettel kidobott a (beállítások - utilitiy-ből). A három maggal elvileg nem lehet baja, vagy mégis? Van valakinek ötlete mi lehet a nyomora? -
SzalaiG
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Tökéletes nincs.
-
GypsFulvus2
őstag
Nálam u. ez a hiba akkor jött elő, amikor a honosított alapjátékhoz feltöltöttem az angol (mivel más nem volt) BDtS DLC-t. Nálam játszhatatlanná tette, le kellett szednem, újra kellett telepíteni a DLC nélkül. Ha a gyémánton is jelentkezik ez a hiba akkor "gratula" a CD projectnek...

-
rup1u5
nagyúr
válasz
SzalaiG
üzenetére
ATi kártyán is jelentkezik?
Azt hittem ez valami forceware driver gond.
Van rá valami megoldás?
Így nem tudom megcsinálni a küldetést.
Elég idegesítő mert minden lehetséges mellékküldetést megcsináltam elöszőr, mielött nekilátnék a 3 első fő feladatnak, erre jön ez a hiba a hiányzó texturákkal. -
Gergello
addikt
Kicsi beleszaladtam a játékba a héten. Most vagyunk 12-13 óránál. Egyetlen kis negatívum, hogy lehetnének változatosabbak a mellék küldetéses bolygókon az épületek.
-
SzalaiG
addikt
A végén mi a különbség ha megmentem a tanácsot vagy ha nem?
-
SzalaiG
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Up! Olcsó és jó.

-
TazLeacher
nagyúr
-
SzalaiG
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ok. Értem. Köszi!
Akkor marad az.
-
SzalaiG
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ok, de azért értél el több szintet, mert többet csináltál meg vagy mert nem űrkadét hanem magasabb nehézségi fokon játszottál. Azért kérdezem, mert engem a lövöldözés része helyett a küldetések és a sztori érdekel. Tehát van-e értelme nehezebb szinten küzdeni?
-
csoli31
aktív tag
válasz
SzalaiG
üzenetére
Ezt nem hiszem. Viszont ha nem a mékóval (ahol használhatod) harcolsz, hanem kiszállsz, akkor dupla TP. pontot kapsz a harcok során.

A cheat kódokról meg annyit, hogy csak rontják a játékélményt. Szerintem semmi értelme, és nem is lehet úgy élvezni igazán. Bizonyos esetekben talán én is használnám, ha már végképp nem tudok továbbjutni valahol (sokadik próbálkozásra sem), de amúgy nem. -
SzalaiG
addikt
Ha magasabb nehézségi szinten játszok akkor több TP-t kapok a megsemmisített ellenfelek után?

-
SzalaiG
addikt
Mass Effect Cheat Kódok (Pc)
A Dokumentumok mappában keresd meg a BioWare/Mass Effect/Config könyvtárat, és nyisd meg a BioInput.ini fájlt a Notepad-dal, és keresd meg benne az Engine.Console részt és a végére írd be a ConsoleKey=F8 sort majd üss még egy Enter-t, hogy legyen egy extra üres sor.
Ezután játék közben az F8 előhozza a konzolt, amibe beírhatod a kódokat.adjustcredits +/- # - Pénz hozzáadás vagy levonás
allammo - Lőszer
fly - Repülés mód
ghost - Átmész/repülsz a falakon
giveall - Minden fegyverből kapsz
giveallarmor - Pajzs
giveallarmor # - Minden # készítőtől származó pajzs
giveallarmorhuman # - Minden # készítőtől származó emberi pajzs
giveallarmorkrogan # - Minden # készítőtől származó krogan pajzs
giveallarmorquarian # - Minden # készítőtől származó quarian pajzs
giveallarmorturian # - Minden # készítőtől származó torian pajzs
giveallbioamps - Minden bio amp
giveallgrenades # - Minden # gyártótól származó gránát
giveallomnitools - Minden játékban levő omni tool
giveallweapons # - Minden # gyártótól származó fegyver
giveallxmods - Minden fegyver és pajzs módosítás
givesuperarmor - Szuper pajzs
givesupergun - Szuper fegyver
givetalentpoints # - # talent pont
givexp # - Kapsz megadott XP-t
initcredits # - Pénz beállítás # összegre
initsalvage # - Omni gél beállítása # összegre (max. 999)
setparagon # - Paragon beállítása a megadott értékre
setrenegade # - Renegade beállítása a megadott értékre
givetalentpoints # - Talent pont a megadott értékre állítása
m_nMaxInventoryItems=9999 - Több hely a tárgyaknál
quit - Kilépés a játékból
setparagon # - Példakép beállítása a megadott értékre
setrenegade # - Renegát beállítása a megadott értékre
show - Játék beállítások mutatása
teleport - Ugrás arra a helyre ahová a kurzor mutat
walk - Járás ismét -
csoli31
aktív tag
-
P00By
nagyúr
Tényleg aki látja valahol 1-2 ezerért a játékot(új, gyémánt kiadás) az szóljon. Ugyan nem most fogok elkezdeni játszani vele, de ennyiért inkább megvenném most.
-
DeFranco
nagyúr
A felszereléseket mennyire éri meg raktározni?
Ha van mondjuk 5 pisztolyom, abból nyilván használom a legerősebbet, de a többivel mi legyen? Fog kelleni valamikor valamire (csapattársnak, vagy küldetésben, vagy mittudomain), vagy inkább adjam el, vagy olvasszam be?
-
SzalaiG
addikt
A krogant hogyan lehet megmenteni?

-
SzalaiG
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem. Arra gondolok, h néha a képernyő tetején megjelennek gyorsgombok, de nem tudom, hogyan és mire valók.
-
glutamin
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Liara megtalálásának a végénél, amikor egy Korgan harcos vezette csapatot kell megfingatni. De elegem lett belőle. Most kicsit utánaolvastam, hogy lehetne megoldani, de valahogy elment a kedvem az egésztől.
Igazából olyan játékokhoz voltam szokva, hol sokkal több szabadságom van egy adott probléma megoldására. Itt meg nagyon bele vagyok kényszerítve ebbe a csőben haladásra.
-
glutamin
őstag
Kész, elegem van ebből játékból. Kb 40. próbálkozásra sem tudom ezt a rohadt küldetést megcsinálni.
Valakinek odaadom majd. Szép a doboza

-
SzalaiG
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Köszi!
A gyorsgombokat mire érdemes állítani?
-
glutamin
őstag
Hogyan tudok a gyorsgombokhoz fegyvereket hozzárendelni? Egyáltalán lehetséges ez. Már végigolvasgattam sok mindent de eddig ez nem jött össze. egyelőre csak az egérgörgőt tudom erre használni, ami nem elég gyors csata közben.gyors.
-
SzalaiG
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Egy ezresért nagyon megérné...

-
TazLeacher
nagyúr
-
Gergello
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ezekszerint ezt boltban már esélytelen beszerezni?

-
SzalaiG
addikt
Hali!
A kapot TP függ a harc szintjétől?
Ergo ha magasabb nehézségi szinten játszok több pontott kapok? -
Gergello
addikt
Valakinek van ötlete, hogy hol lehet még megvenni a magyar feliratos változatot?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
8nemesis8
üzenetére
Úgy értem a Codaec pack. Sokaknak gondot okoztak már. 2 ilyen lejetszó progiról is tudok a másik azt hiszem csak simán MPlayer. Nekem a TheKMPlayer jobban bejöt "kinézetre". Ezzel játszok le videót, és Winamp-al zenét. Így se divX, se Xvid, se semmilyen codec pack nem kell, ami kell, azt ő felrakja.
-
8nemesis8
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én Winampot meg MPC-ot használok lejátszáshoz azért használok codecket,semmivel nem akadt még össze. De lehet ránézek erre a lejátszóra.
-
csoli31
aktív tag
válasz
SzalaiG
üzenetére
Mivel a kapun nem tudsz tovább menni, ki kel szállni a mékóból, és elindulni gyalog. Nem tudom melyik irányba, (de mivel lineáris szinte az egész játék) biztos megtalálod. Ott a legvégén valahol majd be kellesz kapcsolni valamit (nem emlékszem pontosan), és utána vissza a mékóhoz, és már mehetsz is át a kapun.
Remélem megérteted ahogy elmagyaráztam neked (mivel nem emlékszem rá már teljesen). 
-
HardRic
addikt
Sziasztok.
Elakadtam a játékban, remélem tudtok segíteni. Még valahol az elején tartok, pár órát játszottam. Már minden fontosabb dologgal kész vagyok, megkaptam a más bolygókon teljesítendő küldetéseket, de a Normandyn csak a Citadel van a galaxy mapben. Olvastam olyat is, hogy szintet kell lépni, ezért visszamentem a Citadelre, és megcsináltam a másodlagos küldiket. (Nem tudom hogy mindet, vagy csak egy részét, de ezzel is elvoltam egy órát). Most vagyok level 8-as. Hanyasnak kéne lenni, hogy lelépjek, vagy mi a teendő? -
kakastöke
csendes tag
Sziasztok!
Nem indul a játék.
A konfigom q6600, 2gb kingston ram, gigabyte 5750, gigabyte p35ds3 rev 1.0, corsair hx450 +1 samsung vinyó. Próbáltam az összes drivert, patchekkel és anélkül, windows xp-n, és windows 7-en is. 640*480-ban ugyanazt csinálja, mint 1680*1050-ben. Xp-n: bejönnek a logo-k, aztán amikor a menü jönne annál a bolygós résznél rohadtul elkezd szaggatni. Az a fura, hogy a zene nem, csak a videó. 3-4 perc mire betölt a menü, de itt már se játékot indítani nem enged, se kilépni. A windows 7-nél el se indul, felpörög a dvd, aztán semmi. Amikor xp kompatibilitással indítom, akkor meg kiírja, hogy helyezzem be a dvd-t, pedig benn van. A játék mellett nem fut semmi, csak a NOD32. Nincs se Daemon Tools, se más virtuális meghajtó.Másik gépre felraktam, ott 8600 gt, kétmagos proci van, és vígan fut 1280*1024-ben. Más játékokkal nincs baj. Van talán egy hotfix az 5000-es radeonokhoz, amiről nem tudok?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
"Lényegében 3 féle van belőlük összesen, mire a bemész a sokadikba már fejből tudod, hogy hol kell jobbra fordulni. Nem azt mondom, hogy randomnak kellene lenniük, de vehették volna a fáradságot, és minden bolygóhoz külön épületet rajzolhattak volna."
Vagy beletehették volna a Diablo 2 pályagenerátorát, hogy mindig máshogy nézzen ki

-
8nemesis8
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Igen akkor patch ,ha nem akkor driverekkel szenvedek.
Tudom talán nem teljesen ide vág, de mivel lehet normálisan letakarítani a drivert, ha majd pakolgatnom kell oda vissza őket!? -
TazLeacher
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nekem a 9.12-essel nem fagyott egyáltalán, de amíg fel nem patch-eltem, addig el sem volt hajlandó indúlni a játék, mindig leállt hibával betöltés közben.
-
TazLeacher
nagyúr
Tegnap előtt én is befelyeztem. Érdekes lett a vége nagyon. Mármint ahogy én döntöttem. Maga a játék nagyon jó volt, ami viszont nem tetszett, de nagyon, azok a bolygókon lévő épületek. (Melléküldikben). Lényegében 3 féle van belőlük összesen, mire a bemész a sokadikba már fejből tudod, hogy hol kell jobbra fordulni. Nem azt mondom, hogy randomnak kellene lenniük, de vehették volna a fáradságot, és minden bolygóhoz külön épületet rajzolhattak volna. Nem hiszem, hogy egy ilyen kaliberű játéknál teher lett volna még 20 féle 3 helyiséges térképet bedobni.
Összességében nagyon, jó, és most, hogy hétfőn jön a 2. rész, így meg végképp, hogy be tudom tölteni a mentésem. 9/10.
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Megpróbálom mindkét javaslatot, aztán meglátjuk.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az Ace Mega Codecs Pack miatt nem indult rendesen.