Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali,
a virágbolti verzióból a mentést/achievement -eket azt át tudom vinni az eredeti játékba?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali,
ha mindenképpen szeretnék egy level 60-as karaktert (azt tudom, hogy elöször végig kell vinni egyszer) akkor az első végig játszás lehet egy olyan, hogy gyorsan végig rohanok a játékon és csak a másodszorra csinálok meg mindent 100%-ra vagy, amikor majd a ME-2 be importálom a mentésemet akkor az első végigjátszásban hozott döntéseket/élrt eredményeket viszi át?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Elnézést mindenkitől ha rossz helyre írok.
A kérdésem az lenne, hogy megszeretném venni a Mass Effect teljes szériát (minden részhez az összes elérhető DLC-t), ezt honnan érdemes meg venni, illetve mennyibe kerül a teljes előbb említett "csomag"? -
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Meg szeretném vásárolni a játékot, mind a három részt és a hozzájuk tartozó kiegészítőket (Mass Effect + DLC-k, Mass Effect 2 + DLC-k, Mass Effect 3 + DLC-k).
A kérdésem az lenne, hogy ezt hol tudnám megtenni illetve, hogy ez mennyibe is kerülne?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Tudok linkelni egy oldalt, honnan be tudom szerezni a Mass Effect Széria összes részét az össze létező DLC -vel?
Új hozzászólás Aktív témák

- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest