Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
A linkelt két hozzászólásomban le van írva minden kérdésedre a válasz.

1. Ha beregisztráltatod a supporttal a dobozos játékot, akkor utána, ha ezt a verziót telepíted (oda célszerű, ahol a többi Origines játék is van), akkor az Origin is érzékeli, hogy a játék fel van telepítve.
2. Ha az Originből indítod a játékot, akkor működik a felhőbe mentés is, ha az asztali parancsikonnal (ami telepítés után jelenik meg az asztalon), akkor nem.
3. Mivel a lemezről telepíted a játékot, így patchelni is neked kell, az előző hozzászólásomban ott van mind a kettő.
4. Az Origines Mass Effect 1 nem tartalmaz magyar feliratot.
5. Ahogy a szintén linkelt hozzászólásomban írtam, én simán tudtam másolatot készíteni a játék lemezéről, amit aztán oda másolsz fel, ahová akarsz (külső HDD, laptom HDD, felhő, stb.), ugyan úgy tudod telepíteni a legális és magyar játékot.
A legfontosabb, hogy ezek csak akkor működnek, ha a dobozos játékodat beregisztráltatod!
(Trilogy Edition is be van regisztrálva nálam Originen, az onnan "származó" ME1 nem ismeri fel a lemezes telepítést.)
Ezzel az eljárással tehát annyit lehet elérni, hogy a játék magyar nyelvű, valamint Originből indítva a felhőbe mentés is működik, így elvileg ki lehet küszöbölni azt, hogy elvesszenek a fontos mentések.
-
laceszgamer
addikt
Visszaolvastam a régebbi HSZ, ed, akkor röviden a lényeg:
Lemezről kell feltelepítenem és akkor az Origin érezni fogja, hogy fenn van a gépen, de a lényeg, hogy az Originen belülről indítsam?A patcheket magátol telepíti vagy valahonnan le kell töltenem őket?
Végül pedig akkor az Originből letölthetőben nincs magyar nyelv? Mert a terv az volt, hogy itt gépen feldobom lemezről, de ha laptopon akarnám folytatni ott nincs lemezmeghajtom.

-
S1M0N
senior tag
válasz
Ryder62
üzenetére
Szerintem a legjobb, ha beregisztráltatod a supporttal a játékot Originbe, valamint csinálsz másolatot a magyar nyelvű DVD-ről (vagy a másolattal).
Ha be lett regisztrálva a dobozos játékod, akkor fel tudod telepíteni a DVD-s, magyar feliratos játékot úgy, hogy az Origin is felismeri, vagyis a Játékaim menüpontban jelzi a játék ikonjánál, hogy telepítve van.
Ha az Originből indítod el a játékot, akkor a felhőbe mentés is működik. Én így használom régóta.
Annyi, hogy a javításokat neked kell külön telepíteni.
De feleslegesen nem gépelek, régebben már leírtam ezeket
:Anno te is olvastad ezeket, Steam-es verzióval szerintem maximum úgy működne, hogy feltelepíted a DVD-s és a Steam-es játékot is, aztán az előbbi fájljaival felülírod a másikét.
De az Origines megoldás biztosan működik, ha beregisztráltatod.

-
genndy
addikt
válasz
Ryder62
üzenetére
exe módosításra nem rinyál, de ha fölteszel valami warez exe-t, akkor búcsút is mondhatsz a játékidő-számolásnak, overlaynek, stb. Tehát pont annak, amiért elvileg Steamessel játszol.
Skyrimben azért nem hallottam exe-cseréről...
hacsak nem a 4GB patchre gondolsz, de az csak egy számot ír át, nem nyúl bele a Steam-hívásba. Ha valaki tudja mit keressen, egy hexeditorral is átírja tudtommal. -
Ryder62
őstag
-
Ryder62
őstag
Van egy dobozos, magyar ME1-em.
Ezt valahogy hozzá lehet adni supportal az Origin fiókomhoz?
Magyar nyelvű ami Originen van? Ha nem, a magyarítást rá lehet dobni valahogy?
Steamen is megvan a játék de pont azért nem szedtem le, mert kérdéses a magyarítás hozzá. -
SSJmeszes
senior tag
Sziasztok.
Újra kiszeretném játszani a játékot és aztán a többit is..
De nem indul el. Ilyen occó féle eredeti, dobozos lemezes..Hiába dobtam rá, hogy xpsp3 kompatibilis legyen az sem segített. Windows hibával leáll.
Valami ötlet? -
KubanitoS
veterán
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Az alapjátékokat szerezd be onnan, ahonnan jónak látod, a játékok kódjait be lehet regisztrálni az Origin rendszerébe, ami azért előnyös, mivel mivel onnan a DLC-ket is be lehet szerezni egy pár klikkeléssel. A legegyszerűbb amúgy a Mass Effect Trilogy beszerzése lenne és akkor nem kell szórakozni a részekkel egyenként. (Arra érdemes figyelni, hogy a Trilogy-ban ha jól tudom nincs magyar felirat.)
Régebben amúgy a http://social.bioware.com/ oldalról is meg lehetett venni a DLC-ket, ME2 esetében egészen biztosan, az ME3 esetében alapból Origines volt az egész, de már az ME2-t is integrálták ebbe a rendszerbe.
-
genndy
addikt
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
-
törölt tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Tudok linkelni egy oldalt, honnan be tudom szerezni a Mass Effect Széria összes részét az össze létező DLC -vel?
-
Gordiann
őstag
Sziasztok!
Egy esetet gyorsan ismertetnék:
Mass Effect 1 - ORIGIN - megvéve.
Nem indult windows 7 és később többször windows 8-on sem.
Mindent próbáltam, fórumokat bújtam, sehogy nem ment (mindenféle másolgatásokkal, update-ekkel).Aztán most bejelentkeztem az EA Live Chat részbe, kis várakozás után adott egy munkatársat, leírtam röviden a problémám.
Mondta, hogy állítgat, várjak, kérdezte, hogy belemászhat-e az accomba, mondtam, hogy igen.
Kis várakozás után közölte, hogy variált, próbáljam meg, menni fog.Simán megy, ahogy eddig is kellett volna! Nem tudom mit csinált, de működik.
Akinek ilyesmi gondja van, keresse fel őket. (én angolul írogattam)G
-
Mustármag
őstag
Jelentem sikerült

Újra telepítettem, mert ugye elsőre fölül írta az egészet az origin. Meg próbáltam megint, de frissítésekkel, ugyan úgy fölül akarta írni, szóval átneveztem a magyar ME-et, letöltöttem az angolt, kiléptem az Origin-böl kitöröltem majd vissza írtam a Magyar ME-t és most működik.
Köszönöm a segítséget

-
S1M0N
senior tag
válasz
Mustármag
üzenetére
Ha a dobozos verziódat beregisztráltatod a supporttal Originre, akkor a felhőbe mentés is működhet!

A beregisztráltatásnál kérik többek között a sorozatszámot, ami helyett kapsz egy újat, ami Origines (de a régivel is tudod telepíteni a játékot, szóval mindegy).
A DVD-ről feltelepíted a magyar nyelvű játékot + a javításokat az Origin mappádba (tehát ahol a többi Origines játékod is van).
Originben a dobozos verzióhoz kapott digitális példánynál megjelenik az, hogy a játék telepítve van.Ha Originből indítod el a játékot, akkor működik a felhőbe mentés is (ha a játék parancsikonjával, akkor nem).
Így a játék is magyar, és a felhőbe mentés is lehetséges, de ahogy írtam, utóbbi csak akkor működik, ha a játékot az Originből indítod el!
Én így telepítettem fel és használom a játékot.
-
S1M0N
senior tag
válasz
Mustármag
üzenetére
Kettő darab javítás jelent meg a játékhoz, az 1.01-es a Bring Down the Sky-jal együtt jött ki, valamint a már linkelt 1.02.
Szóval jól emlékeztél, a 2 tényleg több, mint az 1...

Egyébként simán tudsz csinálni az eredeti dobozos játékodról digitális másolatot (Ctrl+C, Ctrl+V), én így tettem.

Nem kell mókolni a nyelvi fájlokkal, egyből magyarul tudom feltelepíteni, aztán mehet rá a két patch, és lehet játszani.
A sorozatszámot meg az Origines verzióból ki tudod másolni, vagy a dobozosét belerakod egy txt-be, és amikor kell, akkor használod.
Ebben semmi warez nincs, ugyan úgy az eredeti játékoddal tudsz játszani.
-
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Meg van eredetiben a játék, megkértem a EA supportot hogy tegyék át Origin-re hogy a késöviekben ne legyen gond hogy nehezen találom a javítást.Viszont az origin-es nem magyar. Arra gondoltam hogy föltöltöm felhőbe a magyarítást/magyar nyelvi fájlokat. De nem találtam még olyat amit nem a kalóz verzióhoz készítettek.
Valaki tudna nekem adni egy normális magyarítást, esetleg instrukciókat hogyan tudnám magyarítani az origines verziót?Ill. ha az egyszerűbb akkor valaki linkelné a CD projektes verzióhoz a javításokat?
És akkor azt küldöm a felhőbe és le van a gond. -
Ryder62
őstag
Steames ME1-re hogy lehet ráerőszakolni a magyarítást?
A magyarítást megelőzi egy orosz patch tudtommal.
Tehát először rá kell dobni egy orosz patchet amivel szép cirill betűs lesz a játék, és ezután jöhet a magyarítás de crackelni is kell.Megoldás?

-
TWO40VIDEO
csendes tag
Egy emlék videó a 4. rész elött
remélem átvihető a karakter a köv részbe is.. [link] -
TWO40VIDEO
csendes tag
Új Mass Effect kisfilm, egyedi zenével, vágásal, köszi ha megnézed!
[link] -
killer095
őstag
Sziasztok valami tud linkelni működő magyaritást mert nem nagyon értem erre hogy kell felrakni

Felraktam ami magyaritasok.hun van de kifagy tőle a játék -
leviske
veterán
válasz
Ryder62
üzenetére
A .bat fájl azon túl, hogy elcseszte a játék exe ikonját, mást nemigen tett hozzá a játékélményhez. De legalább most már úgy néz ki a binaries mappám, mintha warezolnék, az is valami.

Félre értés ne essék, nem kérek több javaslatot, csak jeleztem, hogy origines ME-el nem érdemes próbálkozni, mert csak időpocsékolás és elveszi az ember kedvét még magától a játéktól is.
(#2372) PhobioNN7: Megkockáztatom, hogy már a 2 fejlesztése is többszörösébe került az első résznek a szinkronszínészeknek köszönhetően. Ezeket az anyagi befektetéseket meg akkor lehet visszahozni, ha nagyobb vásárlói közönséget szólítanak meg, amit meg egyszerűsítéssel tudnak leginkább elérni.
-
Phobion
addikt
Azért az komoly, hogy az első rész nyújt igazán kihívást.

-
Phobion
addikt
Valaki találkozott már ezzel a hibaüzenettel? General Protection Fault [link]
Windows 7 alatt, Nvidia kártyával találkozok ezzel a hibával
-
TWO40VIDEO
csendes tag
Legjobb Mass Effect videóm, saját zenékkel: [link]

-
.LnB
titán
Sziasztok, olyan problémám van, hogy Win8.1-el nem indul el a játék ha feltelepítem a lemezről. Találtam egy Win8 fixet a játék forumán, de azzal sem megy.
Most beregisztráltam a játékot az Origin fiókomba, de ott telepítésnél nincs magyar nyelv. Letöltöm Origin-en keresztül, gondolom úgy elindul. Hogyan tudnám magyarítani a játékot? -
Rossi
addikt
Még használ bárki is codec packokat?!?
VLC player, aztán jóccaka...
-
Ryder62
őstag
Nem, csak úgy általánosan írtam.

Ha az ember nem szemeteli tele a rendszert (ugye kodek pakkok pont azok) és karban tartja + a megfelelő, szükséges programok vannak csak fent a gépen, akkor garantált hogy minden játék futni fog és nem fog hibázni.
A legtöbb felhasználó - nevezzük őket játékosoknak - minden szutykot leszed, telepít, töröl, buherál (akár wint is) aztán jönnek az olyanokkal hogy fagy, nem fut, nem játssza le stb. És ez bizony user error.
Ahogy az is mikor ezek után magabiztosan állítják hogy a windowst 1-2 évenként újra kell telepíteni mert instabil lesz meg lassú. Vajon miért?
De azon már végkép röhögtem mikor valamelyik user azt írta hogy ő bizony minden fél évben újra teszi a rendszert mert így gyorsabb lesz.

-
genndy
addikt
válasz
Ryder62
üzenetére
Ha ez nekem ment, akkor nekem nincs codec problémám, mert KMPlayert használok (de a VLC is jó).
Csak a probléma a leírás szerint akkor jelentkezett, amikor a játék átváltott átvezető videóra. Ezért volt logikus hogy codec probléma lehet.
Egyébként sok játék igényli, hogy legalább a WMP fönt legyen a saját codecjeivel, különben nem hajlandó videókat lejátszani (lehet hogy pont valamelyik ME-nél volt itt valakinek olyan gondja, hogy Windows N-el próbálkozott, amiből ugye pont a WMP van kiszedve. Nem is mentek a videók, ugyanez volt: fagyás, fekete képernyő).vvega30 : akkor próbáld föltenni a DLC-k magyarításait innen.
-
vvega30
senior tag
válasz
Ryder62
üzenetére
video kodek? teleszemetelve? komolyan?

megtaláltam a probléma okát
szóval mégse én vagyok a béna...
de akárki is akarja megvenni a trilogyt NE TEGYE!!! -
vvega30
senior tag
válasz
vvega30
üzenetére
jól befürödtem ezzel a trilógia vásárlással, a második részben végigmegy a normandia felrobbanása (ez legalább magyarul, hurrá) majd fekete képernyő és semmit nem tudok csinálni csak taskból kilőni...
erre van valami tippetek? ja és 3. indítás után már el sem indult.soha többet nem veszek eredeti EA játékot.
-
vvega30
senior tag
válasz
Zoli133
üzenetére
értem én csak a gond az, hogy gyereknek lesz akinek még az enyémnél is kisebb az angol tudása.
éppen ezért esett erre a játékra a választás mert van benne magyar nyelv
harmadik részhez meg készül (elvileg) a magyarítás.megyek levarezolom aztán megkapja egy pendrivon...picsába...
meg keresek valami email címet és írok nekik egy fincsi levelet. -
Zoli133
addikt
válasz
vvega30
üzenetére
Teljesen komoly a magyarítás a CD projekt műbe/tulajdona nem az EA-é.
Biztos lehet, én nem foglalkoztam vele, de már nem is látom értelmét. HA magyarul játszod a 2-ben máshogy van fordítva a nevek/szavak fele, míg a 3 csak angolul elérhető, tehát egységesebb szerintem meghagyni angolnak. -
vvega30
senior tag
válasz
Zoli133
üzenetére
LOL? ez most komoly?
van valami lehetőségem arra, hogy magyarrá varázsoljam?közben megtaláltam: "...Feltűnhetett a játékosoknak, akik megvásárolták a Mass Effect Trilogy dobozos kiadását, hogy hiába szerepel a hátoldalon a cseh és magyar feliratozás támogatása, azok valójában nem érhetők el a játékban. A nyomdahiba miatt elnézést kérünk..."
nem szokásom ilyet mondani de a ..... a...át az EA-nak, meg az összes hozzátartozó ...-nek....
-
vvega30
senior tag
üdv, megvettem cd-galaxisból a trilógiát, beírtam kódot originbe, majd letöltöttem / feltelepítettem, de sehogy sem bírom előcsalni a magyar feliratot. ötlet? vagy benéztem valamit?
-
-
Ryder62
őstag
válasz
TommyGun
üzenetére
CD?
Újratöltődés? Az sajna az elején valóban hosszú akár 50 sec is lehet. De a végére 10-15 másodperc alatt is újratöltődött minden képességem. A lényeg hogy minden olyat ki kell maxolni ami csökkenti az újratöltődési időt illetve a magukat a képességeket is amit leggyakrabban használunk. Meg érdemes ellátogatni a Holdra special kasztért. Én azt választottam amelyik az újratöltődési időket csökkentette.
Társaknak van egy rossz szokásuk, ha beküldöd őket fedezékbe és a falhoz lapulnak akkor nyomogathatod a képességüket, nem csinálnak semmit. Ilyenkor vagy ki kell szedni onnan vagy megvárod míg magától kihajol (asszem ilyenkor hajtja végre amit kiadtál parancsot)
-
TommyGun
őstag
Az a baj az első részben macerás sajnos egy kicsit a képességek használata, túl nagy a CD rajtuk, de ami főleg baj a társak irányítása. A 2ben már remek lett ez. Én pl imádtam a technikust, gépi ellenfél megbabonáz és lövi a sjátját
ha lejért jöhetett a kövi 
-
Ryder62
őstag
Pedig valóban unalmas. 1. trilógia végigjátszásomban a ME1-ben azzal mentem, a mostaniban, 2. trilógia végigjátszásban adepttel. Sokkal jobb, látványosabb, élvezetesebb a játékmenet. A vége felé nem is használtam fegyvert. Olyan kombókat nyomattam társakkal hogy ihaj.
Pl Feroson egy terembe belépve két geth áll a párkányon. Liara az egyiket én a másikat felemeltem, és egyszerre eldobtuk throw-al mindkettőt.
Vagy mikor Liarának és nekem is már maxon volt a szingularitás, az ellenfeleknek esélyük nem volt. Noverian mikor az irodába törsz be, ott az ellenfeleket és a berendezési tárgyakat összegyűjtöttem szingularitással. Persze robbanó konténereket is magával ragadott így mikor minden és mindenki egy pontban volt Garrussal rá dobtam egy szabotást, vagy tompítást amitől a konténer robbant, mindenki szerte szét repült, székekkel, ládákkal egyetemben. Ha meg magukhoz tértek kis hp-jukkal felemeltem őket majd alájuk mentem és throw-al feldobtam őket úgy hogy a plafonnak csapódva haltak is.
Liara volt velem meg Kaidan/Wrex, így szinte legyőzhetetlen voltam. Ha meg volt szakadék a pályán akkor simán mélybe löktem őket.Virmirén a getheket simán orbitális pályára állítottam. Még a geth rombolót is. Fogtam laza mozdulattal felemeltem mikor meg fölöttem volt, dobással föl az égbe, Liarával ismét nyomtam rá egy dobást pár másodperc után. Kaptam is érte az XP-t pedig full életerővel repült föl.
Ez a nagy sztori adepttel.
Emellett a katona valóban egy unalmas sablonos kaszt. Lövöldözni bármelyik játékban lehet ahol van fegyver.Adept = erősen ajánlott

Note: Alap hogy a társak képesség felhasználása ki legyen kapcsolva így nem maguktól cselekednek hanem mikor a játékos kiadja nekik az utasításokat. A másik hogy a szintlépés is off legyen, és kézileg osszuk el mindenkinél a pontokat. Így Sheppet és mindenki mást is úgy fejleszthetünk, abba az irányba amerre akarjuk. Előre meg kell tervezni hogy melyik karakter miben legyen erős. Egy két képességet érdemes lezárva hagyni, és a számunkra fontosabbakat kimaxolni.
Nekem pl Wrex Therumon 5,5 élet regennel mászkált kapásból velem. Az ott lévő boss fight elég ütős, és elég sokat szenvedtem volna ha nem ésszerűen osztom el a pontokat, vagy választok karikat arra a missionra. Így kb 3. vagy 4. alkalomra sikerült a Krogan harcost kiiktatni no time.
-
-
Zoli133
addikt
Én első nekifutásra adept-el mentem, de nagyon nem jutottam vele sokáig a harcokban, katonára váltva könnyebbnek éreztem a harcokat.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Bioticnál csak az volt furcsa, mikor Kaidennel beszélgetsz, a karakter szövegeit nem igazították hozzá, hogy ő is biotic és pont ugyanazokat kellett átélnie ugyanott, mint Kaidennek.
Amúgy az Adept és Infiltrator kasztok is igen jók (talán a legjobbak), mindkettőnek még rendes fegyver is kerül a kezébe a használható skillek mellé, shotgun meg sniper szerepében. A tiszta biotic már kicsit elvont, a sentinel meg tápolásra jó, a solider pedig szimplán csak unalmas.

-
TommyGun
őstag
Van egy csomó képesség amit ha egymás után lősz rá az ellenfelekre duplán/triplán sebez, eldob, bénít ésatöbbi. A társak képességei is kellenek hozzá mert révén specializálódsz nem mindened van meg, kombinálni kell őket. Mellesleg meg a legjobb fegyót azt asszem majd mindenki tudja használni, azt az UZI szerű ótómata pisztolyt amit az Kasumi Goto hűségküldetsében kapsz. Rohadt pontos, bele lehet sorozni mindengyiknek a fejébe olyan jó kis fegyó. Katona nem rossz tetzett a bullettime de uncsi lövöldözni
Jobban tetszik amikor fedezék mögül előttem a speckóimat a társakat meg volt időm irányítani és tartoltunk 
Első végigjátszásra amúgy énis a katonát ajánlom, egyszerű mint a szög, jól bírja a strapát, bár lassú vele ölni szerintem. És mivel állandóan lőni kell nem lehet sok figyelmet szentelni a társaknak. -
mexel
veterán
Sziasztok! Ha elkezdtem a játékot és már tartok valahol akkor nem lehet sehogy módosítani a profilon? Pontosabban azon hogy az emberem pl katona legyen és ne adeptus (vagy micsoda)
Vagy ezt csak új játék indításnál tudom beállítani egyszer? ( nagy valószínűséggel igen, de hátha van valami trükk rá) -
vitaro
senior tag
Wikiről, talán segít:
Originally on the PC version of Mass Effect, a code was provided for the purchaser to obtain a copy of Bring Down the Sky for free.
For players who now wish to obtain this DLC, go to EA's help page to download the DLC installer. A code is no longer required to authorize the installer. Those who receive a "You have reached the activation limit." message will need to use the Contact Us feature on the EA site to unlock it.
-
Rossi
addikt
Üdv!
A Bring Down The Sky DLC-t hogyan lehet életre hívni?
Megvettem a játékot, letöltöttem, működik, a konfigurátorban látom a BDTS termékkódját, mégsem jelenik meg a játékban...Tudtok segíteni?
-
DZs
senior tag
válasz
TommyGun
üzenetére
A rendszergazdai indításhoz nekem olyan tapasztalatom van win7 mellett, hogy a telepítés utáni legelső indításnak kellett rendszergazdainak lenni, különben kiugrott hibaüzenet nélkül, utána már nem úgy indítottam és indítom most se, és nem tudom, hogy ennek mi volt az oka és azt sem tudom, hogy a rendszer hozzárendelte-e az első sikeres futtatással a rendszergazda indítási jogosultságot, vagy sem.
-
TommyGun
őstag
válasz
Anonymus X
üzenetére
- UAC, köszi, nem volt elöttem win7-es gép, mivel 1x kikapcsolom telepítésnél nem jegyeztem meg a nevét
- az UAC nem arról szól hogy nem rendszergazdaként futtatod az alkalmazásokat, (ha jól emléxem) hanem, hogy egy alacsony prioritású program ne tudjon parancsot adni egy felsőbb prioritású programnak (aka system application) végülis jogos, ebből a szempontból, hogy nem teljes joggal indítja, én kérek elnézést
- Azért van különbség a között, hogy nem működik jól a program és elszáll hibaüzivel minthogy semmi sem történik amikor elindítasz egy exe-t
- Nagyon régóta nem tudtam olyan programot használni ami ilyen jogsit kérne, max a warez feltörős csodahack progik
- Az én beállításaim úgy jöttek ide hogy felraktam a gépemre mikor hazaértem és megnéztem mert amúgyis terveztem vele játszani, nekem jelenleg a win7en fent van az összes mass effect és mindegyik gond nélkül indul "rendszergazdai" jog nélkül is, ezért írtam amit írtam, hogy nem hiszem hogy ez lenne a probléma, de amint kiderült nem is ez volt, hanem hogy felkelett peccselni mert win8-on nem fut rendesen.
- Nem igazán értem milyen meglepetés ért amikor válaszoltam, nem volt sem személyeskedő sem kioktató, szimplán leírtam a véleményem, ha neked az bántó hogy szerintem nem jó fele tapogatóztál szerintem akkorén kérek elnézést. -
Anonymus X
tag
válasz
TommyGun
üzenetére
Vistától kezdve van olyan, hogy UAC (gondolom erre gondoltál, mikor valaminek a kikapcsolását említetted): attól, hogy a gépen rendszergazdaként vagy bejelentkezve, még az általad indított programok nem kapják meg ezt a jogot alapból. Nem véletlenül van ott a jobb klikkes menüben (és a kompatibilitás fülön), hogy futtatás rendszergazdaként. Windows XP-n működnek egyébként úgy a dolgok, ahogy mondod. Egy program pedig nem feltétlen fog hibaüzenetet kiírni, ha nincs megfelelő joga, csak ha gondoltak erre vagy ha ez nagyon kritikus műveletben akadályozza meg, amihez hibát is dob. Számtalan olyan eset van, mikor egy program hibaüzenet nélkül kilép, vagy el sem indul.
Valamint, ha megnézed például a játék Steames oldalát, ott is ajánlják a rendszergazdai jogokkal való indítást (és nem a Steam miatt).
Szóval egyáltalán nem igaz az, hogyha egy Windows Vista/7/8-as gépen rendszergazdaként jelentkezel be, akkor minden olyan jogokkal is indul alapból, és nem biztos, hogy a fórumtárs úgy állította be a rendszerét, ahogy te (egyáltalán a te beállításaid hogy jöttek ide?).
Végezetül pedig kiemelném, hogy segíteni akartam a fórumtársunknak, ehhez képest igen meglepő reakciót kaptam tőled.
Új hozzászólás Aktív témák

- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Robotporszívók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

:
hacsak nem a 4GB patchre gondolsz, de az csak egy számot ír át, nem nyúl bele a Steam-hívásba. Ha valaki tudja mit keressen, egy hexeditorral is átírja tudtommal.

én többre emlékeztem