Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
genndy
addikt
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Nem egyszerű. Mentésnél stimmelnie kell a játékverziónak, patchnek, nyelvnek, a DLC-knek, a DLC-k nyelvének, különben nem tudod betölteni. Achikat nem tudom, az lehet hogy könnyebben megy, az biztos hogy a mentések könyvtárában van valahol egy külön fájlban.
-
maajsz
senior tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Én ilyet még nem eszközöltem de arra biztosan figyelj hogy a DLC-k (esetleg patch verzió) megegyezzenek, mert az odatehet neki. Ha viszont csinálsz biztonsági mentést minden mentésről, próbálgathatod nyugodtan, imho.
Új hozzászólás Aktív témák

- Horgász topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Cyberpunk 2077
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Okos Otthon / Smart Home
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Eladó: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/512 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest