- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
Most vanguard-al játszom,ami nem emlékszem mi is potosan magyarul.
De amíg az első részben elég jó volt,addig a másodikban kicsit gyengének tűnik.
Harmadikban erős volt,mert mikor pasi Shepard-el toltam végig játákot a harmadik részben az volt és nagyon be jött.
De elsőben másodikban még nem voltam és most gondoltam újra Jane-el tolom az leszek végig.Elsőben nem is volt rossz,de másodikban még a tüzes lőszer sem túl ütős. -
Plata
félisten
Köszönöm.
Megnézem őket.
113/127 a jelenlegi állás.
Az insanity szerintem nem lesz meg.
Egyébként gyanús hogy be bugolt az achi.
Mert az első részben végig állandóan nyomkodtam társak Biotic Barrier képességét és semmi,pedig állandóan be nyomtam nekik,ezért végül arra jutottam hogy lehet csak akkor számolja ha én csinálom. -
-
Plata
félisten
Mass effect 2-ben kicsit fura a fegyver és páncél kezelés,az elsőben egyszerű volt,be kerültek táskába összehasonlítottam és a jobbikat viseltem.
De most nincs semmi ilyesmi.
Kicsit fura még,plusz még rá kell keresnem hogyan is kell a karakteremet tovább fejleszteni.
Gondolom a második részben is van lehetőség.
Az elsőben valami küldi után lehetett fejleszteni a képességeket.
Vicces hogy a második rész a kedvencem,de nem emlékszem erre.
-
Plata
félisten
Hát végül nem tudtam mindent megcsinálni.
A bányászós küldetés nem jött össze,1 érc lelőhely kimaradt.
Megnéztem wiki-n és végig jártam minden helyet,de pár rendszer nem is volt rajta a térképen,ami szerepelt a wiki-n.
A legendary editionban talán külön kell a DLC-ket aktiválni?
Mert arra gondoltam ezek a rendszerek dlc-ben vannak talán.
Már a másodikat kezdtem el az éjjel.
Rá jöttem hogy szinte mindent elfelejtettem,kivéve a kezdő küldetést,az nagyon ismerős volt.
Egyébként az első rész végén kétszer ki fagyott a játék.
Először ott ahol Mako-val megyünk az ugrókapu felé ami vissza visz citadellára,az átvezető videóban a macskám rálépett a billentyűzetre és ettől kifagyott.
Végső harcnál Saren-t mikor öljük meg mert csúnya rossz zombi lett és jön átvezető na ott megint meghalt a játék.
Örültem neki mint a fene.
De végül második próbálkozásra ez is sikerült,szerencsére a játék mentett automatikusan amikor jött az átvezető.
Körülbelül 30 óra lett a Mas Effect 1,gondolom a 2 jóval több lesz,régen az volt a kedvenc részem,a hármat sosem játszottam végig,csak kipróbáltam és nem jött be.Bár talán saját karakterrel más lesz.Mellesleg 57-es szinten fejeztem be. -
Plata
félisten
Tegnap felnéztem a mass effect wikire,ott jöttem rá már csak egy bolygó van hátra és vége a szabad mászkálásnak.
Mik azok a mellék küldetések amiket érdemes az első részben le tolni?
Már tolnám kettőt mert régen is az volt a kedvencem.
Bár női Shepard karim van én Ashley-t mentettem meg sztoriban.
Bár az aszári tudóssal jóttem össze. -
A_Papa
senior tag
Köszönöm szépen a választ!
Most nagyon le van akciózva a Steam-en úgyhogy megvettem... felraktam rá a honosítást, de sajnos 5-10Fps-t produkál (Afterburner-ben alig van CPU, ill. GPU kihasználtság) és olyan mintha kontrollert látna, holott nekem nincs is... találkozott valaki ilyennel már?
Köszi a válaszokat! -
sz.atesz89
tag
Videós szemléltetés nincs véletlenül a telepítésről.
Nekem akkor igazából a 2. link az felejtős mert origines szóval elvileg a legfrissebb, utána mi a teendő ? Bemásolom a mappába a magyarítást, futtatom-felrakom és elvileg magyarnak kéne lennie? Lehet h régi magyarítással próbálkoztam , mert volt a leírásban valami olyan h orosz nyelvet kell leszedni, átnevezni stb....
Légyszi ha ez nem jó akkor küldjétek el nekem a linkjét a mass effect 1 magyarításnak. Ha ez az átnevező verzió van nektek originben hol tudok hozzá orosz nyelvet?Ezt találtam:
http://oprend.hu/infusions/forum/viewthread.php?thread_id=867 -
marci1250
tag
A magyarítások oldalán is ez a "patch" magyarításként van megnevezve
Értem hogy nem magyar forgalmazótól van, ellenben akkor az hogyan lehetséges, hogy mielőtt telepítettem a patch-et hiába írtam át a paramétereket, nem változott meg, sőt hibával ki is dobott a játék, miután patcheltem a paraméterek helyesek lettek.
Ha jól értelmezem a magyar szövegek akkor abban a játékba voltak implementálva, amelyet Magyarországon fogalmaztak?
Ja és a dialógusokban is megjelentek a Bővebben és Vissza szavak
-
-
-
laceszgamer
addikt
Visszaolvastam a régebbi HSZ, ed, akkor röviden a lényeg:
Lemezről kell feltelepítenem és akkor az Origin érezni fogja, hogy fenn van a gépen, de a lényeg, hogy az Originen belülről indítsam?A patcheket magátol telepíti vagy valahonnan le kell töltenem őket?
Végül pedig akkor az Originből letölthetőben nincs magyar nyelv? Mert a terv az volt, hogy itt gépen feldobom lemezről, de ha laptopon akarnám folytatni ott nincs lemezmeghajtom.
-
Mustármag
őstag
Jelentem sikerült
Újra telepítettem, mert ugye elsőre fölül írta az egészet az origin. Meg próbáltam megint, de frissítésekkel, ugyan úgy fölül akarta írni, szóval átneveztem a magyar ME-et, letöltöttem az angolt, kiléptem az Origin-böl kitöröltem majd vissza írtam a Magyar ME-t és most működik.Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1 humoros
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged