Hirdetés
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
Mustármag
üzenetére
Ha a dobozos verziódat beregisztráltatod a supporttal Originre, akkor a felhőbe mentés is működhet!

A beregisztráltatásnál kérik többek között a sorozatszámot, ami helyett kapsz egy újat, ami Origines (de a régivel is tudod telepíteni a játékot, szóval mindegy).
A DVD-ről feltelepíted a magyar nyelvű játékot + a javításokat az Origin mappádba (tehát ahol a többi Origines játékod is van).
Originben a dobozos verzióhoz kapott digitális példánynál megjelenik az, hogy a játék telepítve van.Ha Originből indítod el a játékot, akkor működik a felhőbe mentés is (ha a játék parancsikonjával, akkor nem).
Így a játék is magyar, és a felhőbe mentés is lehetséges, de ahogy írtam, utóbbi csak akkor működik, ha a játékot az Originből indítod el!
Én így telepítettem fel és használom a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák

- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest