- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Most 25h volt, de a mellek kuldetesek 90%-at megcsinaltam. Viszont en mar tudom mindenhova az egyenes utat igy jopar vegigjatszas utan, ugyhogy lesz az 30-35 is.
Viszont sok fugg, hogy colonist vagy-e, spacer, foldlako, haborus hos, tulelo, ruthless...stb.
Azok alapjan is fuggnek a mellek kuldetesek es modosito tenyezojuk van, ugyhogy erdemes 3-4-5x vegigtolni ilyen-olyan kaszttal, mas backgrounddal, renegade /dark side/ vagy , paragonnal es igy tovabb. En mar olyan 4-5 honapja el vagyok vele, 2-3 heten egyszer vegigtolom.
"viszonnt xboxon elakadasjelzo volt"
Ezt nem vagom
-
Vistaboy
veterán
Tíz naponta kell majd aktiválni a PC-s Mass Effect-et.
Csak még arra leszek kíváncsi, hogyha ez az új módszer beválik, mennyivel lesznek drágábbak a játékok?
Ha meg akarják szüntetni a kalózkodást, ne 10K legyen egy game. Hanem mondjuk 2-3K.
-
Vistaboy
veterán
Még egyetlen BioWare játékban sem kellett csalódnom, szerintem ezzel sem lesz gond. Külön érdekesek lesznek az interaktív párbeszédek. A bemutató videókon elég élethűnek tűnnek a párbeszédek, vajon hányféle variációt lehet így kihozni a játékból? Hatnak-e a párbeszédek a játék alakulására? Szerintem igen, legalábbis remélem.
-
Vistaboy
veterán
Ha már szóba került: Mass Effect PC-verzió hivatalos gépigény.
"Bejelentették, milyen gép kell majd a Mass Effect PC-s változatának a minimális és az optimális futtatásához. A minimum: 2,4+ GHz Intel vagy 2,0+ GHz AMD processzor, 1GB RAM (XP) / 2GB RAM (Vista), NVIDIA GeForce 6 series (6800GT vagy jobb) / ATI 1300XT vagy jobb (X1550, X1600 Pro és HD2400 a minimális igény), DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya, 12GB üres merevlemez kapacitás, Windows XP vagy Vista
Az ajánlott gép: 2,6+ GHz Intel vagy 2,4+ GHz AMD processzor, 2GB RAM, NVIDIA GeForce 7900 GTX vagy jobb / ATI X1800 XL sorozat vagy jobb, DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya 5.1 támogatással, 12GB üres merevlemez kapacitás, Windows XP vagy Vista".Ui.: Csak azért linkeltem be, hogy lássátok: nem én találtam ki.
-
Vistaboy
veterán
Az első rész idén Májusban már kijön PC-re, a második rész azért jóval odébb lesz még, de akkor talán már nem sokkal a konzolos után fog érkezni a PC-s is.
Egyébként ez az egész késés a PC-verzióhoz képest puszta marketing, akármilyen játékot nézünk. Hiszen annak idején úgy harangozták be ezt a bizonyos DNA-féle fejlesztőkörnyezetet, aminek a használatával egy játékot PC-re és konzolra is tudják fejleszteni a kód komolyabb változtatása nélkül. (Ha jól emlékszem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest