Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Spoiler
Kaidan-t annyira amúgy sosem bírtam, bár lehet csak azért mert Ash-t akartam mindig megmenteni a románc miatt. Viszont talán pont Ash akit elég nehéz megdönteni, egy csomót kell vele szövegelni és tökre vigyázni hogy mit nyomsz. Renegade-del már dateltem Ash-t de ott is a paragon válaszokra kellett rámenni.
A Virmire-os esetben meg Malesheppel ugye az van hogy Ash és Liara közül kell dönteni, szóval innen ismerős a téma
ME2-ben meg nem hogy Garrus-t de Jacobot, sőt még Thane-t is lehet datelni
ME3-ban meg gay téma is van, de ott szerintem ugyanazt mondják a Maleshepnek a srácok mint a Femshepnek, tehát igazából csak maga a 3D modell + hang ami be van helyettesítve. Ezt youtubeon láttam én is, vannak brutál videók 
Renegade opciót amúgy én is csak egyszer nyomtam, és van amikor tényleg nagy paraszt, viszont szakadni lehet a röhögéstől
Meg vannak opciók, amik csak Renegadedel mennek. Pl. az első részben ha renegade vagy, akkor Sha'ira-val le lehet feküdni a Citadelben.Na szóval azért tart még meglepetéseket a játék.)
Új hozzászólás Aktív témák

- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crimson Desert
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ME3-ban meg gay téma is van, de ott szerintem ugyanazt mondják a Maleshepnek a srácok mint a Femshepnek, tehát igazából csak maga a 3D modell + hang ami be van helyettesítve. Ezt youtubeon láttam én is, vannak brutál videók
Meg vannak opciók, amik csak Renegadedel mennek. Pl. az első részben ha renegade vagy, akkor Sha'ira-val le lehet feküdni a Citadelben.