Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Apollyon

Korrektor

válasz CPT.Pirk #2420 üzenetére

Spoiler

Kaidan-t annyira amúgy sosem bírtam, bár lehet csak azért mert Ash-t akartam mindig megmenteni a románc miatt. Viszont talán pont Ash akit elég nehéz megdönteni, egy csomót kell vele szövegelni és tökre vigyázni hogy mit nyomsz. Renegade-del már dateltem Ash-t de ott is a paragon válaszokra kellett rámenni.
    A Virmire-os esetben meg Malesheppel ugye az van hogy Ash és Liara közül kell dönteni, szóval innen ismerős a téma :D
    ME2-ben meg nem hogy Garrus-t de Jacobot, sőt még Thane-t is lehet datelni :Y ME3-ban meg gay téma is van, de ott szerintem ugyanazt mondják a Maleshepnek a srácok mint a Femshepnek, tehát igazából csak maga a 3D modell + hang ami be van helyettesítve. Ezt youtubeon láttam én is, vannak brutál videók :D

Renegade opciót amúgy én is csak egyszer nyomtam, és van amikor tényleg nagy paraszt, viszont szakadni lehet a röhögéstől :DDD Meg vannak opciók, amik csak Renegadedel mennek. Pl. az első részben ha renegade vagy, akkor Sha'ira-val le lehet feküdni a Citadelben.

Na szóval azért tart még meglepetéseket a játék.)

Új hozzászólás Aktív témák