- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
válasz
CPT.Pirk #2640 üzenetére
A vetett árnyékok viszont továbbra is sz*rok, azt hittem, hogy ezt is kijavítják ennyi pénzért
A korai Batman játékokban is sz*r volt, de az Arkham Knightban viszont jól megcsinálták és az is UE3 alapú, szóval ez sem mentség. Ha már maradtak az ősrégi motornál, legalább kimaxolhatták volna full AAA árért.
-
-
janos666
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #2633 üzenetére
Az "I will destroy you" loop-al mi lett?
Emlékszem, hogy annak idején azt állították, ez egy bug: több szöveg lett felvéve, csak rosszul válogat közülük a játék. (Bár ha ez igaz, akkor patch-elhették volna az eredetit is...)A képek tényleg jók (köszi
), viszont ugyan azt látom, mint egy videón, amit korábban néztem: néhány textúra olyan hatású, mint ha nem csak nagyobb minőségben lenne exportálva az eredeti jobb minőségű kép, vagy újrarajzolva jobb minőségben, hanem inkább, mint ha egyszerűen rátoltak volna valami "AI" sharpening filtert az eredeti alacsony minőségűre/felbontásúra (amit kb. egy butább féle otthoni modder is meg tud csinálni).
De van, ami "erdetinek" néz ki, és mai szemmel sem rossz.
A füst pedig biztos dohány (és/vagy marihuána), csak a korhatár besorolás miatt el van rejtve a képről az, hogy mindenki bagózik.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #2623 üzenetére
Mint más is írta meg vannak a forrás fájlok, kivéve a Pinaccle stationt, hiszen az pont emiatt maradt ki a legendary editionből. Tehát úgy tűnik már ekkora mennyiségű módosításhoz is szükség van ezekre.
Engine-t cserélni egy játék alatt gyakran előfordul fejlesztés közben. Persze nem ideális, időigényes és nagyon visszaveti a munkát, de semmiképp nem lehetetlen. -
janos666
nagyúr
-
L3zl13
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #2617 üzenetére
Igen, az egy jóval nagyobb munka lett volna, és valószínűleg nem hozott volna arányosan többet játékélményben, hogy csak ezért megérje bevállalni. De végülis valamikor eldöntötték, hogy milyen mértékben nyúljanak a játékhoz egy full remake és egy minimal effort remaster közötti skálán. Korábban szóba került, a befejezés kijavítása, plusz tartalom vagy az első rész harcrendszerének a későbbi részekhez igazítása.
Ha olyan szinten belenyúltak volna a játékba, akkor már akár az engine váltás is egy opció lehetett volna.
Végül inkább az egyszerűbb utat választották, szerintem főként anyagi megfontolásból. Nem mondanám, hogy teljesen minimal effort, de azért gondolom sokan reméltük, hogy egy kicsit több lesz ennél. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
CPT.Pirk #2607 üzenetére
"Meg merem kockáztatni, hogy ha az említett két játék nem lett volna problémás, akkor most nem lenne Legendary edition."
Fene tudja. Szerintem max kesobb jelent volna meg a Legendary Edition, mert ez meg igy is eleg free money nekik. (Jo persze nem pontosan ingyen penz de tippre tobbet nyernek rajta, mint amennyit beleoltek)
-
maajsz
senior tag
válasz
CPT.Pirk #2599 üzenetére
Tekintve, hogy remaster nem remake sok reményt nem fűztem hozzá, hogy bármiféle érdemi változtatást csináljanak a végében. Már annak örülhetünk, ha a földön játszódó anno totál elnagyolt textúrákon javítottak valamit kézzel, nem csak felretusálták. Amúgy is nekem a régi végigjátszásaim nagy része a citadel DLC-ig tartott amit a point of no return előttre hagytam, meg talán egyszer néztem meg a "happy endinges" modot.
Ahhoz, hogy komolyabb változásokat alakítsanak a végén, újbóli írás, szinkron, dizájn stb stb kellett volna, ami még nagyobb erőforrást igényel, másrészt kvázi elismerték volna, hogy ja akkor elb@sztuk. Egyébként most, hogy egyre több filmben, sorozatban, játékban divat lesz a multiverzum simán alakíthatnak rajta bármit a következő részben ha akarnak.
-
Pet84
tag
válasz
CPT.Pirk #2525 üzenetére
Köszi az észrevételt! Igen ez a game már megakasztja ezt a rendszert. Valószínű anno még pentium d-t meg méginkább csak akkoriban lehet nem állt rá annyira a szemem😀
Egy x-fivel viszont újraélni ezeket a régi xp korabeli játékokat baromi jó. A visszhangok, a térhatás teljesen más játékélményt ad mint anno egy alaplapi hangkarival. -
maajsz
senior tag
válasz
CPT.Pirk #2510 üzenetére
Igazából az első résznek van egy nagyon egyedi, sajátos hangulata amit egy remaster után is jó lenne megőrizni, így igazából kb eszerint is kellene eldönteni mennyire is dolgozzák át.
Vagy megőriznek kvázi mindent, a full szinkront, betétzenét, pályamodelleket stb és újított grafikával meg egy finomított harcrendszerrel (legalább ME2 szintű célzási lehetőség, nem ez az oldschool konzol port féle randomjézushoz imádkozás), relatíve kis költségvetésből (na jó a Makonak muszáj lenne nekiesni mélyebben
) vagy pedig fullba nyomni és újra felvenni mindent. Itt nem tudom, hogy ez megoldható lenne e, elérhetőek e a régi színészek, legalább is a főbb szerepekre vagy elfogadna e a közösség egy két új hangot? Megőrizzék e 100%-ig a régi sztori menetet vagy kibővítsék esetleg átdolgozzanak e egyes részeket. Megmaradjon e ez a félig openworld jelleg, ez inkább csak jól átdolgozott rover meg változatos bolygó rendszerrel lenne mérvadó de ebben az esetben akár egy vadi új motorra is fel lehetne húzni.
Őszintén szólva az utóbbinak jobban örülnék - leginkább meglepetések reményében - viszont csak abban az esetben ha jó kezekbe kerülne. Egyébként Ferost meg Novériát úgy ahogy van kukáznám, de még Therumot is és teljesen átdolgoznám. Persze maguk mint bolygók maradhatnak de a pályamenet teljesen új kellene legyen. Virmiret kicsit bővíteném, több npc, több content, még is csak egy nagy fordulópont illetve látványos bolygó. Az Iloson való bolyongást is megvágnám és fókuszálnék a látványos "close combat" elemekre, nem beszélve az idétlen makózásról a végén amikor nehezebb fokozatokon 10-ből 9-szer kiég.. A utolsó nagy nyomulást meg kb kétszeresére húznám kicsit nagyobb bejárhatósággal (hasonlóan a citadel dlc-hez).
Persze ez meg már akkora meló, hogy kvázi egy teljesen új több éves projektet kitesz és nem tudom, hogy az utóbbi 6-7 év "szerencsétlenkedése" után megszavaznák e bizalmat. -
maajsz
senior tag
válasz
CPT.Pirk #2508 üzenetére
Az első rész harcrendszere elég esetlen a 2,3-hoz képest azon szvsz relatíve sokat kellene dolgozni. Ugyanígy a félig meddig OW jelleg is sok anyag lenne, már ha szeretnél rajta valamit javítani, értem ezalatt nem csak a bolygók random tűhegyes felépítését de ott az azokon lévő létesímények rettenetes sablonosságát.
Úgy gondolom ha lenne remasterje valami relatíve "új" rendszerrel kellene előrukkolni és tenni legalább egy olyan szintű lépést mint az ME1->ME2 volt. Most hogy ezt az Unreal 4 alatt kellene megtenni a "feeling" miatt vagy már a FB-on a dinamika miatt az passzos. Személy szerint az ME:A fluid rendszere nekem jobban bejön de hallottam, hogy sokaknak nem, viszont az Anthemnél még egyes pontokon tudtak is finomítani rajta, ráadásul kaptunk egy szélesebb vertikalítást amit akár kreatív módon egész jól ki lehetne használni. Egy Nomad szintre felhúzott böhöm ágyúval ellátott Mako-val is egész jól el lehetne szórakozni.
Ha viszont az arcmodelleket, mimikai viselkedést, a karakter mozgásokat nem dolgoznák ki rendesen és ilyen ME:A szinten szállítanák az lenne a halála az egésznek. Előre is félnék, hogy az első részben Sarennek a mozgása, beszéde, viselkedése annyira jól el van találva, hogy azon szinte csak rontani lehet. Egy olyan szintű feldolgozásnak, mint a CODMW remastered meg szimplán nem sok értelme lenne imo.
-
válasz
CPT.Pirk #2500 üzenetére
Uhh, ez nagyon durva. Én is pár napja vettem elő megint a játékot, és gondolkodtam is némi graf modon, de még nem tettem lépéseket ez ügyben.
A hangulat és a sztori brutáljó még mindig, különösen az első rész, ahol még lehet rendesen bunkónak lenni.
Konfig file módosításról van vhol vmi leírás? -
Apollyon
Korrektor
válasz
CPT.Pirk #2430 üzenetére
Nekem annyira nem tűnik úgy, ahogy nézem képeket [link]
Akinek a kinézete kissé túlzásba esett az inkább Miranda.. Az eredeti modell Yvonne Strahovski fényévekkel jobban néz ki
Egyébként a ME1 beugró szereplői (pl. Jenkins) sokban hasonlítanak egymásra, nem igazán van eltérés az arcok között. Az alacsony homlok, az egymástól távol álló, kicsi szemek jellemzőek a karaktereken, és ez pl Ashleyn is látszik. De csak az első részben a többiben már szépen kikupálták már szerintem.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
CPT.Pirk #2422 üzenetére
Akkor lehet valamit nem jól csináltam, de nekem csak akkor jött össze Sha'ira amikor épp renegade válaszokat nyomattam. Amúgy igen, ő az az asari úrnő.
Az ME3-as Ashley nekem határozottan bejön, főleg azzal nagy hajával
Valahogy el lett találva a karakter, pedig az emberi főszereplők közül talán ő az egyedüli aki nem igazi emberről lett mintázva, mármint a 3D modell. (Ebben a témában amúgy Zaeed viszi a pálmát, mármint hogy mennyire full ugyanaz az arc mint az IRL megfelelője.)
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz
CPT.Pirk #2420 üzenetére
Spoiler
Kaidan-t annyira amúgy sosem bírtam, bár lehet csak azért mert Ash-t akartam mindig megmenteni a románc miatt. Viszont talán pont Ash akit elég nehéz megdönteni, egy csomót kell vele szövegelni és tökre vigyázni hogy mit nyomsz. Renegade-del már dateltem Ash-t de ott is a paragon válaszokra kellett rámenni.
A Virmire-os esetben meg Malesheppel ugye az van hogy Ash és Liara közül kell dönteni, szóval innen ismerős a téma
ME2-ben meg nem hogy Garrus-t de Jacobot, sőt még Thane-t is lehet datelniME3-ban meg gay téma is van, de ott szerintem ugyanazt mondják a Maleshepnek a srácok mint a Femshepnek, tehát igazából csak maga a 3D modell + hang ami be van helyettesítve. Ezt youtubeon láttam én is, vannak brutál videók
Renegade opciót amúgy én is csak egyszer nyomtam, és van amikor tényleg nagy paraszt, viszont szakadni lehet a röhögéstől
Meg vannak opciók, amik csak Renegadedel mennek. Pl. az első részben ha renegade vagy, akkor Sha'ira-val le lehet feküdni a Citadelben.
Na szóval azért tart még meglepetéseket a játék.)
-
-
draco31
veterán
válasz
CPT.Pirk #2407 üzenetére
A lemez a legkevesebb, ritkán van használva az olvasó. Torrenten direkt nem is néztem, a gyártó oldalán igazán fent lehetne minden, de nem találom ott, csak az angol nyelvűt. De mindegy, most egy darabig úgy sem foglalkozom vele, elment tőle a kedvem. Lehet el is adom, mennyit érhet most? Karcmentes lemez, kézikönyv is meg van, meg a papír tok is amit a DVD tokra kell ráhúzni. [link]
-
Apollyon
Korrektor
válasz
CPT.Pirk #2277 üzenetére
Amikor először játszottam vele 4670-en nyomtam, és soha nem volt baj. Most 3650, T9400 cpu kombóval is, 1280x800-ban fullon, akadásmentesen fut.. Egyedül a Citadelben jött elő néha a nagyobb helyszíneken 1-2 fehér pötty / négyzet a "fixed" modellekben. Persze a kijelző sokkal nagyobb felbontású, de a Film Grain opcióval tökéletes, legalábbis így nem látszik a mosódás, élesebbnek tűnik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Le Mans Ultimate
- Horgász topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged