Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevepapa
őstag
Hétvégén jön a Magyarítás Portálra a MELE magyarítás utolsó, final kiadása. 2.9.1
Aznap letölthető lesz mind a 3 rész Community Patch-ének legfrissebb magyarítása is. -
Dinomano
őstag
Én sem vagyok hatalmas műszaki érzékkel megáldva, de kontrollert már javítottam, PS3-at is szedtem szét és pasztáztam. Alap dolgokat meg tudok csinálni. Én inkább kész gépet vennék, bár az összerakást is meg tudom/tudtam anno oldani.
S1MON: Szerintem nem egy embert találsz a hardveraprón, aki komplett gépet összerak neked és megbízható.
-
S1M0N
senior tag
#3018 Dinomano
A legújabbak nálam sem (bár teljes áron, megjelenés napján elvétve veszek meg bármit is), de amúgy is inkább a régebbi címeket próbálom bepótolni, ezért sem sürgős a váltás, bár lassan esedékes lesz, már csak a Win10 nyugdíjazása miatt is...Nekem ez az első saját gépem, én is szereltem össze anno, de amúgy mindig bennem van az érzés, hogy nehogy valamit elrontsak.
Gépösszerakást lehet kérni több oldalon is (pl. Ipon, PCX), vagy keresni egy ismerőst, aki elvállalja a szerelést.
-
Plata
félisten
Nekem is asztali gépem van és eléggé újítani kellene,de nehéz úgy,már ezeréve ugyanonnan vettem minden gépemet,de ők bezártak.
Pedig tök jó volt náluk vásárolni,mindig bementem mondtam hogy kéne egy jó kis gép,megmondták mennyi hazavittem bedugtam áramba és játszottam.
Attól is infarktust kapok ha ki kell takarítani,nem hogy javítani.
Náluk mindig megtudtam javíttatni ha gond volt vele és még közel is voltak.
Gondoltam rendelek netről,de fogadok az nincs összeszerelve hogy nekem csak be kelljen kapcsolni.
-
S1M0N
senior tag
válasz
Dinomano
üzenetére
#3004 Dinomano
Nekem asztali gépem van, nagyrészt 2012-ben vett komponensekkel, de pár fellángolástól és kivételtől eltekintve, nem igazán érzem még, hogy új masinára kellene váltanom, de 1-2 éven belül szeretnék majd, mert vannak és lesznek bőven olyan címek, amikkel jó lenne teljes pompájukban játszani.
The Expanse: Osiris Reborn nagyon várós, a könyveket is imádtam, az eddigiek alapján meg a játék is jónak tűnik, simán lehet egy új Mass Effect.
-
Dinomano
őstag
-
Plata
félisten
Azt hiszem ez tetszeni fog nektek.
Tíz év után megtalálták a witcher 3 egyik titkát.
[link] -
Plata
félisten
válasz
Dinomano
üzenetére
Grafika az jó,kb az a lényeg hogy a csajokra minél jobb vagy minél kevesebbet rejtő ruhát szerezz.

Nagyon érződik rajta hogy koreai,a sok idióta szöveg,meg az eszméletlen sok grind a szinte semmiért.Kicsit olyan hentai szerű.De mivel az sem érdekel így nehéz kedvelni a játékot.Egyébként a játék totálisan arra megy rá hogy minél többet fizess baromságokért.
Mindenért fizetni kell kb,karakterednek súlylimitje van,ami alapból nevetséges,ha nem fizetsz hanem meg akarod szerezni akkor meg vár rád pár ezer óra grind.
Egyébként ha meg perkálsz akkor egyből azonnal szénné tápolhatod a karidat,pár ezer dolcsiért. -
Dinomano
őstag
Most nézem, hogy a Black Desert Online-nak a spin-off-ja, folytatása vagy mije ez?
"Fekete desszert"-el nem játszottam. Jó pár éve háttereim voltak screenshot képek+csajszik jól néztek ki bent, ennyit tudok róla max.
Ettől függetlenül a C, Dessert grafikája és a harc tetszik, talán csak sikerül egy jobb sztori keríteni hozzá... -
Dinomano
őstag
Két (remélem) hamarosan megjelenő játék lehet érdekes:
Expanse: Osiris Reborn (Érzek egy kis Mass Effect vibe-ot.)
Crimson Desert: Nagyon érződik a grafikán, a harcon és a kamerán a Witcher 3 hatása...Ami persze nem baj, sőt!
-
S1M0N
senior tag
válasz
Dinomano
üzenetére
Persze, szép volt akkor, csak amikor a 3. rész előtt újra elővettem, akkor az átvezetőkön látszódott észrevehetően, hogy benne jár a korban.
Én is kíváncsian várom őket, bár nekem addigra már majd kelleni fog alájuk egy új gép is.
Igen, manapság remek ár/érték arányban vannak, főleg 1-1 leárazás alkalmával, aztán óriási mennyiségű időt lehet eltölteni bennük!
Persze, az első sok dologban kiforratlan volt, de ahogyan írtam, a fejlődésrendszere nekem jobban tetszett, az inventory viszont kaotikus volt.
A második rész meg tényleg minden téren változott, összességében előnyére, a 3. meg ennek tovább csiszolt változata lett. Mondjuk a mindent space-szel való csinálás tudott érdekes dolgokat produkálni, ami egy komoly tűzharcban nem a legjobb, ezt manapság is átkozom néha, amikor multizok.
Aztán persze itt is várom az új részt, bár itt komolyabb kétségeim és félelmeim vannak, mint a Witcher esetében, sajnos az EA és a BioWare is bőven tett ezért, de persze a legjobbakat remélem. -
Dinomano
őstag
Szerintem nincs túlreprezentálva a harc a Witcher-ben, legalábbis én nem éreztem. A Witcher 1-ben a béna mocap illetve annak hiánya szembetünő, valamint én a kattintgatós harcrendszerét nem tudtam soha megszokni. A táj valóban szép, a karakterek már sajnos bénábbak. Nem fikázom le, mert a maga idejében szép volt valamint jó játék, viszont érezni rajt az időt. Várom a felújítását és a 4. részt nagyon.
Witcher 3-ban az a zseniális, hogy egy sima egyszerűnek induló, harmadrangú küldetésből kikerekedik egy többszereplős dráma. (Arról már nem is beszélek, hogy elég komoly morális dilemmák, esetleg poénok kerekednek ki ezekből.)
Úgy vagyok vele, hogy ez a két cím (ME és Witcher3), (főleg a mai áruk mellett) a legjobb deal. Aprópénzért kalandozhatsz két q...a jól összerakott univerzumban.Mass Effect: Az első rész sem rossz, de a 2. részre érett be a játék. Ami tetszik, hogy mindhárom résznek megvan a saját karaktere, kb. screenshot alapján felismeri az ember, hogy melyik részt látja.
-
S1M0N
senior tag
Hát, Geralt egy szörnyvadász, szóval megbízzák ilyen feladatokkal.
Amúgy a harmadik részben a mellékküldetések is kiemelkedőek, sokra akár önálló játékot is lehetett volna építeni, ezek azért összetettebbek is, de az is tény, hogy a legtöbbször harcolni is kell, szóval ha ez téged nem mozgat, akkor valószínűleg tényleg nem a te játékod.
Új hozzászólás Aktív témák

- Peugeot, Citroën topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Robotporszívók
- Google Pixel topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- BIOS topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest