Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Sziasztok. Feltettem a Mass Effect 1 -et rendesen patch -eltem 1.02 -re. Hogyan tudnam magyarositani? Eredeti angol verzio. Neten keresgéltem de kb minden link halott volt már.:S
-
hoffman_
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Igen, rémlett a dolog, ezt kerestem én is, de nagyon nem akart meglenni. Tiszta hülyének érzem magam. Holnap otthon leszek, újult erővel nekiesek, hátha. Köszi

-
Sn[4k3]
senior tag
Hirtelen felindulásból felraktam az itt említett patchet és voilá: megjavult

Köszi mindenkinek a segítséget! Megyek is az Engineeremmel aprítani pár Geth "gyártósorszomorítót"
-
hoffman_
nagyúr
válasz
DeFranco
üzenetére
Megoldhatnánk másképp?

mod:
Czehun peccs rendbe rakta, megy a gamé CD nélkül, és el is indul, köszi a tippet. Ami mondjuk megoldásra vár még, az a felbontás beállítása, valamit nagyon nem veszek észre szerintem, de 1280x1024 a max, amit be tudok állítani, 1440x900 kéne.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Főnökúr, bajban vagyok. Leszedtem ME honlapjáról az 1.02-őt, de mikor fel akarom rakni, azt írja, hogy a telepített játék és a patch nyelve nem egyezik. Hivatalos oldalon csak ez a letöltés volt Europe régióba. PC guru-n néztem még pl, de ott csak a ME2-höz van patch, gugli meg nem dob semmit.
mod:
Mégis dobott egy PC guru linket, amit gurun nem találtam, megnézem jó-e.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hát én ilyesmikre nem emlékszem, lehet azért, mert magyar volt az egész, mik ezeknek az ungárisch megfelelőjük?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hogy én ezeket a blur, meg film grain effekteket hogy utálom...
-
Sn[4k3]
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom a játékkal (PC): minden egyes fényforrásra, mint ha azt az elpixelesítő réteget húzták volna, kezde a lövéseffektektől a lámpákon át a computerekig (kiv. a galaxistérkép). Kicsit idegesítő mindez max. grafikán, FullHD-ban (igaz akkor csak 20-24 FPS-t kapok Citadelen), alacsonyabb beállításokon (hogy legyen több FPS) még durvább, a Normandyra már rá sem merek menni, körbenézni, beszélgetni, ellenben Xboxon anno nem volt ilyen gondom. Van erre gyógymód? (Jelenleg nincs még újra fent, mert nemrég elszállt a Win és újra kellett húzni a gépet)(CD Projektes verzió) -
hoffman_
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Igenis, értettem
Ezt Bioware honlapon megtalálom gondolom. Jelentkezem majd, ha sikerült azért, ha nem, akkor azért. (bár furcsállom ezt a hibát, mert eddig nem volt gond, de hát sok kicsi programkód, sose lehet őket érteni) Köszi újfent. -
hoffman_
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Én viszont teljesen direkte vagyok hálás
A játékhoz volt egy bónuszlemez, valami batáriai terrorfickót kellett likvidálni - létezik, hogy ez a kérdéses DLC? De mindegy is, felraktam ezt is, és ugyanazt a hibát dobja. De a probléma gyökerét akkor se értem, hogy az original játék a telepítés után miért nem fogadja el a lemezét. Megpróbálom 1.02-síteni, hol tudom megnézni, hogy mi az aktuális verzió, ha nem lép be a játékba? -
hoffman_
nagyúr
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Nem tudom működésre bírni a Mass Effect-et. Adott egy gép, amin fent volt jó sokáig(2 év). Most épült egy gép, és erről leugrott, arra felment. Most végeztem a telepítéssel, és azt írja, hogy Please insert the correct CD-ROM, ha indítanám a játékot. Ez már egy reinstall volt, egyszer már felraktam, ugyanezt csinálta. Mi lehet az oka? A telepítő rendesen végigmegy, a kulcs hibátlan, ötletem sincs.
-
FLATRONW
őstag
Sziasztok!
A Héjak organikus vagy szintetikus lények? -
FehérHolló
veterán
Még egy hülye kérdés:
Újrainstalláltam, régen magyar volt, most angol, felraktam a bring down the sky dlc-t, felpeccseltem 1.02-re. Aztán ha folytatni akarok egy régi mentést, aszondja nekem, hogy missing content: "Zúgjon az ég". Verjem tarkón?
Van erre valami értelmes megoldás ami mellett angol marad a játék? -
HS 2142
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Annyi volt a trükk, hogy miután Septiumssal beszéltél nem egyből mentél vissza a Sha'irahoz (alias luxuskurva)
, hanem előtte benéztél a követségre az elcorhoz és elmondtad neki, hogy Septimus fecsegte ki a titkait. Ha így csinálod meg lesz a kulcs, amivel a Prothean valamit aktiválni tudod. -
FehérHolló
veterán
válasz
HS 2142
üzenetére
SPOILER
ME2-ben az derült ki, hogy az előző kaszálás áldozatai között voltak a Protheanok, de nem ők voltak a legelsők.SPOILER + kérdés
Egyik bolygón van egy Prothean emlékmű, amit csak a fellegvári luxuskrva "kulcsával" lehet dekódolni. Pontosan hogy lehet megszerezni tőle ezt a kulcsot? Egyszer megvolt, de már rég elfelejtettem. -
leviske
veterán
válasz
HS 2142
üzenetére
Köszi, akkor nem emlékeztem rosszul.

Egyébként a protheanok a magyarban se kaptak új nevet. Az Őrzők azok a kis biszbaszok, amik folyton kalapálják a Fellegvárat/Cidalet-t.
Amúgy nem éreztem annyira többször eldaráltnak a dolgokat, amiket mondott. Gyakorlatilag ott alapozzák meg a második rész történetszálát, ott magyarázzák meg, hogy Sovereign miért várt eddig és, hogy Saren sulykoltként miért tudta mégis megszerezni a neki kellő információkat a jeladókból, stb.
-
HS 2142
őstag
válasz
leviske
üzenetére
Közben utánanéztem mit is mondott pontosan, mert az emlékeim megkoptak picit. Ha maradsz még kicsit ahogy Liara kéri, akkor azt válaszolja, hogy csak korlátozottan válaszolhat a kérdéseinkre és ugyanazokat a monológokat mondja el, amit korábban hallottál.
Abban viszont biztos vagyok, hogy nem a Protheanok voltak az elsők, nem is rémlik olyasmi, hogy ezt említette volna.
-
EczkE
veterán
Kellene egy kis segítség.
Ma megvettem az első részt potom pénzért (990). Telepítettem majd mikor indítani akarom a játékot leáll a Mass Effect Configuration Utility. Próbáltam rendszergazdaként futtatni úgy se jó. Amúgy Win7 64bit.
Valakinek ötlet?

-
leviske
veterán
SPOILER VESZÉLY
Az Őrszem akkor is elmondja, hogy az Őrzők lehetnek az első leigázott faj, plusz stb, ha Liarát nem visszük magunkkal Íloszra? Csak mert én most csak amiatt vettem észre ezeket a kérdési lehetőségeket, hogy szólt, mikor leakartam lépni.
(#2002) L3zl13: Szvsz az EADM korszak előtti játékokat nem lehet letölteni, valószínűleg csak regisztrálni tudod, hogy megvan.
-
zolee0307
őstag
Sziasztok!
Megint elkezdtem az eggyel játszani és olyan problémám van, hogy Liarával és Kaidannal nem tudok beszélni,mert lefagy a progi. Rámegyek a beszélgetésre és csak annyi történik, hogy mindenki csak áll. Ez mitől lehet, van rá valami megoldás?
-
Üdv mindenki!
Gondoltam újból végigjátszom a játékot (1. rész), de olyan hibával találkoztam, hogy már a játék elején Éden-1-en nem tudom megölni a geth-eket. Hiába lövöm fél óráig, robbantok rá 5 gránátot, még csak a pajzsa se sérül. Ez közvetlenül az előtt van, hogy bombákat kéne hatástalanítani, de még a "vonatra" (vagyis sínen sikló padlóra
) szállás előtt. Valakinek van ötlete? Felraktam már az összes patch-et, ami létezett, de úgy se 
-
Ferdzsoo
addikt
Nah másodjára is végigtoltam, azért volt már ahol a halálba idegesített a Mékós történet hogy meg kellett kerülni a hegyeket hogy feljuthass a tetejére. Ez kicsit/nemkicsit idegölő volt...

De másodjára is ffrankó volt, és megcsináltam a lezbikus szerelmi szálat is.
(Tudom kétnemű, de kinézetre az akkoris nő.
) -
Ferdzsoo
addikt
Nemrég játszottam végig, életem eddigi legjobb játékai között volt. Minden téren.
Most nyomom másodjára hogy meglegyen a 60. Aztán esek is neki a kettőnek...
-
Adiking
tag
Sziasztok
A Pinnacle Station DLC-hez készült magyarítás? -
BladeHero
tag
De nekem nem ezzel van a baj,hanem mikor kattintok arra,hogy Mass Effect1 mentés másolása,kijön a sok mappa és ezután mikor rákattintok arra a mappára ahol van a mentésem,már csak egy ok-ot kel nyomni.Lenyomom és nem történik semmi nem,nem másol át semmit,és hiába nézem meg a játékba,hogy ott van-e,de ott sincs semmi.
-
BladeHero
tag
Na,az utolsó kérdésem az lenne,hogy:Hogyan tudom importálni a ME1-ből a mentést a ME2-be?Megpróbáltam de nem érzékel a ME1-es mentést

-
BladeHero
tag
SPOILER
Kösz megint,wrexet sikerült megmenteni
.És az egyik csapat társam is meghalt. -
BladeHero
tag
Kösz,mindkettőtöknek!Betöltöttem egy korábbi mentést és segítettem Wrexnek.Esetleg van-e még valami,amit gyorsan meg kéne csinálnom,hogy ne haljon meg egy másik társam?De most már mindig beszélni szoktam mindegyikkel,hogy ha bajuk van mondják el.
-
HS 2142
őstag
válasz
BladeHero
üzenetére
A lényeg, hogy csináld meg a wrexhez kapcsolódó questet, amiben a családi örökségét (páncél) kell megtalálni. (Argos Rho, Phoenix, Tuntau bolygóra kell menni és egy bázist teli ellenfelekkel kipucolni, de ha elég sokat beszélsz Wrexel akkor maga is kinyögi.) A másik lehetőség, hogy elég magas legyen a charm/intimidate. Vagy esetleg az, ha Garrust elküldöd amikor csatlakozni akar (bár szerintem ezt nem léped meg, mivel "100%"-osan ki akarod játszani a játékot) és Liara sem lehet a csapatban, amikor Virmirera mész.
-
-
BladeHero
tag
Nem sikerül, tudom mit kel nyomni,de nekem azt valamiért nem engedi,ha te tudod hogy miért akkor pls írd már le.Egyébként nem értettem a linket,mert az én angol tudásom elég kevés hozzá.
UI.:bocs az újabb dupla postért és a sok kérdezősködésért,de szeretném 100%-osan ki akasztani a játékot,hogy aztán a ME2-be imprtálhassam át ezt a jó mentést.
-
BladeHero
tag
SPOILER
Még egy kérdés,ha nem bánjátok.Most halt meg a társam,Wrex.Nem sikerült megakadályoznom,hogy meghaljon ennek így kell történnie?Válaszokat előre is kösz.
-
BladeHero
tag
Lenne egy kis problémám:Van egy olyan küldetés amiben egy gázgránátvetőt kel használni,hogy az ellenünk fordult telepeseket ne öljük meg,csak elkábítjuk.De nem sikerül átváltani arra a fegyverre ugyanis nem tudom,hogy kel.Ha valaki tudja annak megköszönném ha leírná.
-
vitaro
senior tag
válasz
Kassadin
üzenetére
A számokat emlékeim szerint nem tudod a fegyverekhez rendelni, ezt a szerepet a funkcióbillentyűk (F1-F4) töltik be.
Az 1.02-es patchet és a Bring down the sky címre hallgató ingyenes DLC-t érdemes feltenni, a másikkal (Pinnacle Station) nem veszítesz semmit sem ha kihagyod. Az amúgy is csak angolul érhető el. -
Kassadin
addikt
Két kérdés merült fel bennem:
1. Hogyan lehet gyorsbillenytűre rakni(1,2,3 stb) a fegyvereket? Akárhogy is próbálkoztam vele, nem sikerült rájönnöm.
2. Érdemes felrakni az 1.02-es patchet/DLC-t a játékhoz? -
Kassadin
addikt
Bejelentkezem a topikba, ma megvettem. Sok vélemény szerint nagyon jó játék, meglátjuk.

-
HS 2142
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére
Ezt én is megerősítem, nem kellett hozzá berakni a dvdt. Nekem csak annyi gond volt, hogy ha nem rendszergazdaként futtattam, akkor csak egy fekete képernyőt láttam és nem indult el.

Az EA store meg hiába változott át originná, továbbra se adta hozzá a játékokhoz az ME-t. -
Ventur@
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Köszöntem az infót
. Küldök is neki amikor tudom, mert nagyon kiváncsi vagyok mi sül ki az egészből
. -
FehérHolló
veterán
válasz
DeFranco
üzenetére
Emlékeim szerint nálam az 1.02 patch után egyetlen egyszer kérte még a lemezt, de véletlen mást raktam be, és azt is elfogadta.

Ha tehát kér lemezt, mindenféle nocd okosság előtt szerintem érdemes bemountolni akár egy másik iso-t, hátha.
Ventur@: Szerintem nem kell semmi. Jó szórakozást!
-
Ventur@
senior tag
Üdv!
Megvettem én is ilyen olcsó változatban a játékot (Legjobb Választás változat - 990 zseton. Ennyit vastagon megért
). 1.02-es patch fent, Bring Down The Sky dlc fent (mindkettő magyar változat).Kérdés: Kell-e még, illetve van-e még valami, amit érdemes feltenni
?Totál elején vagyok még. Ott járok, hogy Saren megölte Nihlust, szóval még csak most kezdtem
.Előre is köszöntem a segítséget
. -
válasz
hajraolaj1
üzenetére
A magyar kiadású, eredeti Mass Effect nem fog elindulni eSATA meghajtókon, márpedig valószínűleg az van a laptopban. Ez a védelem hibája miatt van. Elég gáz, mi?
Megoldás a no cd patch beszerzése.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
hajraolaj1
üzenetére
Utolsó patch fenn van? Nem mindegy, hogy a honosított, vagy az angol verzióhoz megfelelő patch-et rakod föl, mert a védelem eltér a két verzióban. 3 vagy többmagos processzorokon patch nélkül tipushiba a leállás.
-
hajraolaj1
tag
Ilyen laptopom van,tegnap vettem
A mass effectet még egy gépen sem próbáltam,de oszttársam azt mondta jó ugyhogy kölcsönkértem töle mert neki megvan eredetibe,de mondta,hogy ö sem tudta felrakni egy laptopra sem,pontosabban egyiken sem tudta elindítani...
Tudomásom szerint minden driver fenn van,gépigénnyel nem lehet baj... -
Doki16
addikt
válasz
hajraolaj1
üzenetére
Szokásost tudom, csak mondani. Minden driver fent van? Legfrissebb VGA, directx stb. Korábban ment már a játék? Ja és milyen géped van?
-
hajraolaj1
tag
mass effect müködése leállt ,a windows képes ellenörizni hogy az interneten található e megoldás a problémára :keressen megoldást és zárja be a programot
:zárja be a programot -
Doki16
addikt
válasz
hajraolaj1
üzenetére
Én úgy raktam fel ahogy leírtad. DVD berak, feltelepít, pacth és játék. Milyen hibát ír ki?
-
hajraolaj1
tag
Üdv.
Megvan az eredeti mass effect 1. része,de az istennek se sikerül felraknom és elindítanom a win 7en (home premium)
már raktam fel 1.02es patchet is,annyira volt jó hogy nem csak az ablakot hozza be az elején hanem a konfigurációs beállításokat is...
Tudnátok segíteni mit csináljak?Mondjátok el,ti hogy raktátok fel!!!Előre is köszi... -
HS 2142
őstag
Nekem is hasonló a problémám, még e-mailt is kaptam (Thank you for registering Mass Effect), meg írta, hogy sikerült, amivel nem is lenne baj, ha engedné letölteni.

Lehet, hogy a programon keresztül kellett volna regisztrálni online felület helyett?
Utólag megpróbáltam onnan, de azt az üzenetet kaptam, hogy "A megadott kód nem érvényes termékaktiválásra."
Most akkor nem tudom, hogy azért mert már regisztráltam vagy azért mert alapból sem volt jó.
Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, hanem előtte benéztél a követségre az elcorhoz és elmondtad neki, hogy Septimus fecsegte ki a titkait. Ha így csinálod meg lesz a kulcs, amivel a

Gonosz vagy jó oldalra álltál?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)