Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
"jelenleg titok/rejtély, hogy jelenleg mely sebességmérő kamerák élesek, vannak teszt- és integrációs fázisban. Annyi biztos, hogy az integrációs idő több hónapig tart, de annak befejeztével már rendesen működnek a traffipaxok, vagyis nem lennénk meglepve, ha októberre jutnánk el egy sebességmérő kamera végleges aktiválásához." - [link]
Akkor még nagyon nem kell parázni tőle...
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Öregszel az a baj
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hachiko95
aktív tag
válasz
tboldi
üzenetére
A Spider ilyen: [link]
Alapjáraton kicsit bugyborékolós mint egy V8 90 fokos főtengellyel.
Menet közben meg a durrogás minden fajtája megvan motorféken, főleg 3000-4000 között és a teljesen véletlenszerű durrogás is. Majd megpróbálom felvenni, múltkor túl közel raktam a mikrofont a kipufogóhoz és végig torzít a felvétel. Igaz a belső felvételen is hallatszik, de nem úgy mint élőben az ülésből. -
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Na ez jól hangzik :) Octávot hozod?
-
Az autós találkozóra kedden ki jön? Leszünk jó páran? Azért kérdezem, hogy lesz-e értelme átkocsikáznom Győrből?! :)
-
Hachiko95
aktív tag
-
tasiadam
veterán
Aki izzót rendelne:
dtxenon-tól 24 (am 25) óra alatt megkaptam egy rendelést. Rányomtam a rendelésre, 10p-en belül futár megkapta, nemrég meg át is vettem GLS csomagponton -
Qru
MODERÁTOR
válasz
rbalint88
üzenetére
Jogos, abból nekem is többet kért mint a puruttyából. Most focvis marketing tevékenységének köszönhetően MOL E10 megy bele. Azzal is jól eszik (a másik ami bevált az az Avia Silver. Az Aucahn e10-el sincs baja a gépnek, nincsenek kiugróan sz@r fogyik mint a Shell-el.
-
tboldi
nagyúr
Igaza van FeZ-nek, mindig kutakodni kell. A WagonR-hez pl. a Bárdiban volt a legolcsóbb a Stabilus csomiajtó teleszkóp. Vagy ott a Honda gyári olajszűrő, az minden boltban hellyel-közzel azonos áron van, de a Bárdiban 10% kedvezményt kaphatsz, és szállítási költség sincs.

Az Unixnál meg a saját márkás, polifenolos pollenszűrőt érdemes vásárolni, a Jazz-be pl. az csak 4 rugó, a Mann FreciousPlus több mint a duplája.
Amúgy a leggyakrabban a Fékmestertől rendelek. Vagy ha az olaszokhoz kell, akkor Fiat-Alfa alkatrészcentrum.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Asszem, közös platform, bár el tudom képzelni, hogy apróbb különbségek akadnak, mint pl. a MiTo/Grande Punto és a Corsa D/E között (lengéscsillapító, rugó ua., de a kerékagy nem).
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Bűn ronda az a traktor, ráadásul még hangos is.
Inkább a Skoda, szebb a színe
Amúgy tényleg kurva zavaró mikor az utcán az ablak alatt lépnek oda ezeknek a gépeknek...
-
válasz
Reggie0
üzenetére
a feleségem Mazda CX5-jén elöl ATE Ceramic van, hátul Zimmermann (tárcsa+betét)
sima falusi/kisvárosi felhasználás mellett (azaz nincs dugó, nincs forgalmi lámpa) az első és a hátsó keréken kb egyenlő mennyiségű fékpor keletkezik, de az elsőről könnyebben jön le az, ami rárakódik. a gyári betétekkel ez első 3 hátsó 1 arány volt -
Ha már Auchan: M0 Szigetszentmiklósi le/felhajtó mellett a korábbi "Kántor GasStation" csendben átalakult Auchan kúttá, van önkiszolgáló automata oszlop is (100-as benya ott sajnos nem volt, a többi fejet nem néztem), nem verték nagy dobra, pedig "pályához" közel kevés helyen van ilyen olcsó benya.
-
FeZ...
aktív tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Én úgy látom, hogy nem nagyon van olyan, hogy "a legolcsóbb". Sok helyről szerzem be az alkatrészeket, van amelyik elég jó áron van, de gyakran van amit drágábban adnak, mint az elhíresülten nem legolcsóbb Bárdi és Unix. És ugyanez elmondható más forgalmazóról is. Van ami itt olcsóbb, van ami ott.
Aztán az, hogy rájuk bízod az alkatrészek kikeresését, az is lehet problémás, mert van eladó, aki tök korrekten kinézi alvázszám alapján a gyári cikkszámot és azt beváltva kikeresi a megfelelő alkatrészt, de a másik kolléga meg csak típus alapján keres rá és rosszat néz ki hozzá. Főleg, ha kevesebb fogalma van az autókról. Pl. sokan meg vannak elégedve a Kovács autóval, azonban a barátomnak szinte minden második rendelésébe bekerült egy félresikerült alkatrész. Amikor meg én néztem ki neki a gyári cikkszám alapján és úgy rendelt, akkor meg minden patent volt. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Tothgera30
üzenetére
De.
-
Kirohadt a klímahűtő.
"ERA" márkájú vehető?
Nekem vannak kétségeim, de utángyártott meg lehet mindegyik egykutya. -
rbalint88
veterán
válasz
aero.
üzenetére
Repul bizony! Szerintem amikor talalkoztunk, akkor az Alfam volt, amit 2018 oktoberben adtam el
mas: kesz lett a Hyundai a kocc utani javitasbol. Bal elso sarvedo csere, egy uj felni (csak karcos volt, azert kar…), elso lokos, lokos diszbetet es sarvedo fenyezes, meg az apro: brutto 976ezer JMF cascora. Aztadurva…
ezalatt az Audi kabrio atlagfogyasztasa az utfelujitas es Sziget miatti dugok kovetkezteben kb 14l/100km, meg nem tankoltam vissza - ki akarom jarni az egesz tankot es kiprobalni az Orlen 100-ast, mert a MOL 95-tel mintha picit csorgos es erotlen lenne a felso tartomany. -
Reggie0
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
Abban meg igazi sportgepek voltak.
-
Atomgeszi
nagyúr
Melyik a legolcsóbb és legkorrektebb autoalkatresz eladó? Akinek mondjuk leírom, hogy mi kell ő meg mondja, nem nekem kell keresni órákat úgy, hogy nem tudom sokszor melyik alkatrész micsoda.
-
Hachiko95
aktív tag
válasz
szőröscica
üzenetére
Nemrég hallottam egy Alfa Giulia QV-t (510 lovas) 0-ról autópálya tempóig (és túl) gyorsítani, olyan repedt fazék recsegős hangja volt, hogy rosszul voltam. Hogy ezekből nem lehet normális hangot kihozni és szinte az összes új turbós (twin-turbo) autóból sem. Hiába megy rá a sok milliós akrapovic és társai, nem minőségi lesz a hang csak hangos: [link]
Kell az egyenlő hosszúságú kipufogó, akkor lesz valamennyire harmonikus hangja. -
szőröscica
addikt
Imadtam azt a jatekot, PC-n ketszer, Xboxon egyszer vegigjatszottam. Osoknel a mai napig fent van a PC-n, neha latogatoban jatszok vele picit. Viszont emlekeim szerint abban nem voltak meg butasuvok, Murcielago, Gallardo meg talan a klasszik gepek kozott a Miura volt jatszhato.
Tegnap meg egy X5M Competition ment elottem, eszembe is jutott kedves vilmos, aki nagyon eltunt innen sajnos. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
TDU-ban ilyennel csapattam anno.
-
szőröscica
addikt
Nem rossz az Urus (alapjaraton amugy ritka undoritoan szolt a melygarazsban), de titokban mindenki a fapadkek Kamiqot vinne haza.
[kép] -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Semmit nem lehet érezni. De 60 felett megjön a hangja. 120 nal konkrétan üvölt.
De lötyögni sehogy sem.
-
szőröscica
addikt
Biztos valami frusztrált Touranos apuka elől menekült szegény. A 2-esen 125 simán benne van egyeseknek normál utazónak.
-
konci79
őstag
Sziasztok!
Sajnos eladtam az autómat, erre 5 órával később gyorsan hajtott
50 helyett 74 amúgy, 39000 ft...
Mit kell ilyenkor tenni? Online már bejelentettem még aznap, de most mit hová kell küldenem, írnom ? -
Atomgeszi
nagyúr
Köszi
"Sajnos" nem lehet érezni emelőn, hogy melyikkel van gond. Csak a tapasztalatra lehet alapozni.
Én is úgy gondolom, hogy a jobboldali gond szar, ha balra kanyarodáskor csendesedik.
Ráadásul a féktárcsa is kuka...
Abból melyik ajánlott? Febi, Bosch, Ate?
-
tboldi
nagyúr
válasz
tboldi
üzenetére
Most hívott a Kauffer, hogy a 40k Ft-os Bosch fékpofakészlet nem szállítható, egyes egyedül 96k-es Ate van. Udvariasan elutasítottam, aztán megrendeltem a Fékmestertől ezt, mert nem maradt más. Ferodo, Textar, semmi alternatíva nem elérhető.

A dobbal, illetve az első fék összes alkatrészével nincs gond, holnap adják fel őket, és várhatóan hétfőn megérkeznek.
-
Atomgeszi
nagyúr
Ha jobbra kanyarodok, csendesebb a Kerékcsapágy, ha balra, hangosabb.
Hátulról hallom.
Melyik oldal lehet szerintetek?
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur
üzenetére
Na azé!
-
szabonagyur
félisten
G8, visszaadtak, gyujto trafot csereltek.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Tom1939
üzenetére
...nekünk Debrecenben a Smash Burger and Beer vagy mi volt ennyire meglepő. Az elmúlt évek egyik ha nem a legjobb burija csúszott le 3 adag sültkrumplival meg egy adag chicken nuggets meg egy korsó társasáságban. Kis kiülős kocsma de már csak ők voltka kb este 10-kor nyitva mikor odaértünk a szállásra, aztán arcunk leesett főleg mert drága sem volt... ~14k iceTea, jin tonic, korsó budweiser, 2 buri + 3 krumpli + nuggets.
Néha random kis ki/beülősök nagyon megtudják lepni az embert
-
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Igen, pont ilyen véletlen telitalálatokat akartam kérdezni, nekem is voltak útjaim során ilyen meglepően jó kaják olyan helyen ahol nem vártam volna.
Szebe: Köszi, bejelöltem a térképen az István fogadót, meglátjuk hogy állunk majd idővel.
Micsurin: Adtam neki is egy jelölést a térképen, köszi (nem arra megyünk most, de Debrecenbe olykor olykor vagyunk)
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Tom1939
üzenetére
Én szendvicset szoktam gyártani, az nyilván incsifincsire sikerül, nincs meglepetés. Plusz fehérje meg zab szeletek vész esetére.
Ugyanakkor viszont néhány pálya melletti kúton egészen meglepően normális minőségű ételeket lehet kapni.
Legutóbb Nürnberg felé menet álltunk meg egy (Shell?) kúton enni. Valami gyroshoz nagyon hasonló tál, csirkemell-steak krumpli és társai voltak az étlapon. Kiszolgáló néni és segédje is magyarok voltak.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
i wonder why. ha ker valaki egy etteremajanlot mierrt azt ajanlod neki, hogy csomagoljon szendot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- darkFlash CF8 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De nem szívesen aszalódnék a dugóban autótól függetlenül.

.
Köszi!