Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Autós topik
-
BigBlackDog
veterán
(rögzített hozzászólás)
Akkor itt lehet szavazni a következő tali időpontjával kapcsolatban. Szavazás határideje jövő hét péntek (május 1.) éjfél. Névnek egy PH!-s nicknév mehet!

Javasolt helyszín a nyári rezidencia, rossz idő, vagy eső esetén pedig a Savoya Park, Möbelix alatti parkolója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hogy legyen valami kevésbé fontos mint olajos e a DSG kérdés
Tud valaki ajánlani valami jó gyors kajálási lehetőséget (valami finom gyrosra vagy hasonlóra gondoltam) Budapest és Bibione között pálya közelében? Ordas korán indulunk mert lesz egy Ferihegyi kör is, szerintem valahol magyar-szlovén harárnál lesz aktuális, de ugye ki tudja milyen szívás lesz pénteken...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tud valaki ajánlani valami jó gyors kajálási lehetőséget (valami finom gyrosra vagy hasonlóra gondoltam) Budapest és Bibione között pálya közelében? Ordas korán indulunk mert lesz egy Ferihegyi kör is, szerintem valahol magyar-szlovén harárnál lesz aktuális, de ugye ki tudja milyen szívás lesz pénteken...