Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Autós topik
-
BigBlackDog
veterán
(rögzített hozzászólás)
Akkor itt lehet szavazni a következő tali időpontjával kapcsolatban. Szavazás határideje jövő hét péntek (május 1.) éjfél. Névnek egy PH!-s nicknév mehet!

Javasolt helyszín a nyári rezidencia, rossz idő, vagy eső esetén pedig a Savoya Park, Möbelix alatti parkolója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Mondjuk én tényleg hajnalban volt, 3 körül

-
tototos
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Mi vasárnap vagy hétfőn tervezünk leugrani egy napra Lellére. Remélem 8 fele indulva haza meg este 9-10 fele már nem lesz tömeg.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby
üzenetére
"Több baleset is volt az M7-es autópályán, Letenye felé Martonvásár és Tárnok között. A sávzárás mindenhol megszűnt viszont az erős forgalom miatt a torlódás továbbra is csaknem 8 kilométeres. Sokan kerülnek a 7-es főúton, ezért ott is lassulás, szakaszos torlódás tapasztalható. Aki teheti az az M6-os autópályán kerüljön."
-
Tothgera30
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hajnalban olyan arcok járnak. Múltkor komplett, alapos motor és alvázmosást nyomott a srác reggel 6-kor.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur
üzenetére
Az igazi tüchtig. Nekem meg sztem már nincs is benne levegő, már vagy 2-3 éve néztem utoljára.
Viszont jó hogy Cupra-s lettél, mert ennek köszönhetően a VAG konszern topikba beintegráltam a Cupra márkát is.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
cappa72
üzenetére
Szól de van rá lifehack. Egy félliteres ásványvizes palack kell csak hozzá. Az alján kell hagyni kb 3-4 ujjnyi vizet. Majd fogod a palackot és beszorítod a kormányküllő és az agy közé. Tada.wav
Ahogy mozgatja a kormányt lötyög benne a víz, amit pont úgy érzékel, mintha a kezed súlya húzná a kormányt. De van rá csomó videó is ami ezt bemutatja.
Természetesen erősen nem ajánlott így átverni a rendszert mert veszélyes (pl hirtelen ki kéne kerülni valamit te meg könyékigaz asszony nadrágjábanmáshol jársz...). -
radi8tor
MODERÁTOR
KRESZ módosítás diskurzus. Ezen behaltam
„A KRESZ jelenleg az állatot hajtó vezetőt járművezetőnek definiálja. Amennyiben valaki nem akarja kiforgatni a hatályos jogszabályi rendelkezéseket, akkor érti, hogy milyen állatot lehet vezetni – például az ökröt vagy a lovat –, de a gyakorlatban problémát okozott, hogy mi van a pórázon vezetett kutyákkal, macskákkal, vadászgörényekkel és más hobbiállatokkal” – fejtette ki a szakértő, aki szerint egyértelműen definiálják majd a jogszabályban, hogy a kisállatot, hobbiállatot sétáltató személy nem állatot vezet, hanem gyalogosnak minősül.
-
6030D
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Bvilágos vagy Keszthely?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hehe, bár nem tudhatjuk miért. Lehet bele ment valamibe vele

-
brumi1024
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Hát jó nem lesz, se le se fel.
-
szabonagyur
félisten
Elmentem hajnalban autót mosni, találkoztam egy igazi fanatikussal, még a pótkereket is megmosta
-
radi8tor
MODERÁTOR
Felkavaró képsorok: driftelés közben eltrafált egy fát és egy táblát #fbvideo
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Amíg jártam Balcsira rendszeresen én mindig későn indultam, eset 9-10 fele. Addigra a családosok már lehámozták magukat.
-
Hachiko95
aktív tag
válasz
szőröscica
üzenetére
Pont most néztem ezeket a B48 motorokat. Hogy egy 320i-t ami ~180 ló fel lehet húzni 280-300-ra csak egy remappal. De találtam is dugattyú repedt/tört motorokat, LSPI-t írták mint ok. Kis turbó, nagy nyomás alacsony fordulaton (főleg remappal), automata váltó rájátszik az egészre. A nyomaték csúcs kezdő fordulatára 1350-1450 van megadva, ami nagyon kevés az adott forgatónyomatékhoz.
Valamiért az 5-ösben kevesebb a csúcs nyomaték mint a 3-asban.A B48 és a B58 jobb motor mint az N-es elődjei, de egy 1 turbós 530d csak hátsókerékkel szerintem egy jobb autó. 40d, 50d problémásabb, osztómű és első hajtás is csak hibalehetőség, az időjárás pedig itthon nem indokolja az xDrive-ot.
Egyébként ilyen futásnál szerintem már diózással kell kezdeni, jobb egy 80-120K km közötti. -
Peter.70
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Vonattal csak akkor ha szeretsz izzadni, és levegőtlen / forró kocsiban utazni
Balatonra lejutni szerintem ezen a hétvégén halál lesz, és 20-án visszafele ugyanaz -
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Már el kellett volna indulnod
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Bármikor lehet menni csak M7-et kell elkerülni. (északi part esetén ez könnyebb)
-
ArthurShelby
addikt
Ma mikor érdemes indulni Balatonra?
Minél korábban 2 körül? Minél később? Vagy menjek vonattal, mert a haza út is (vasárnap vagy hétfő) szörnyű lesz?
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Legjobb 5er evör

De az ára kicsit nevetséges szvsz, én a plug-int vettem 12-ért 2021 májusában és az is 2-3 extrától eltekintve majdnem full-full. mint ez. Azért ilyen ebben az ülés mert ez jár a gyári sima M-es csomaghoz. De jó sokminden van benne. A motor szerintem nem rossz, 250 ló, még húzható 300 körülre, nem igazán megdöglős fajta, olajat nem eszi az enyém, a hangja nem olyan szörnyű. Pályán kb. 7l városban 9-10l ez tény. Carplay beépíthető könnyen ha nincs benne. A km. szerintem nem sok, reális ehhez a korhoz, enyémben 118k körül van most, ugyan ilyen idős.
2 fontos dolog van: Szervizkönyv check (bele van építve az autóba, a rendszerbe), illetve váltóolaj csere volt-e, ha igen, mikor.
9-10M környékén vihető, és akkor 5-10 évig szinte problémamentes autó. Szakinak meg ott van Wallnerwerk és Misi.
Ha meg beleülnél, ott az enyém, szívesen elmegyek veled próbaútra
-
-
cOxeR
Ármester
válasz
rbalint88
üzenetére
Azért ha van állófűtés/hűtés más a dolog, Z4-be én is beleizzadtam, pedig nem vagyok egy izzadó a típus. Teslaba még nem volt ilyenem, hogy na most aztán tiszta víz vagyok.
Persze egy szellőztetett ülés tényleg más szint és igazából nem is értem miért nincs minden bőrösbe mikor ez ezer éves egyszerű technika. -
válasz
szőröscica
üzenetére
Köszi! Google maps azon az úton menne amit ajánlasz, szóval meg sem kell jegyeznem arra megyek

-
Nem tudom ide illik-e, ha nem bocsi. Szóval ha Bp-ről megyek Léva, Szlovákia céllal akkor jól nézegettem az autópálya díjas kis térképüket hogy nem kell nekem autópálya matricát (szlovákot, magyar van) vennem? Persze nem akarok Kassa vagy Pozsony felé kerülni csak hogy kibabráljak magammal és kelljen, a leglogikusabb útvonalra gondoltam.
-
szőröscica
addikt
Jol van, menni fog ez, hasonloan jar az agyunk itt a topikban.
Nekem is igy allt ossze: pozitivum a szin, a karpit es a felszereltseg. Kerdeses az ar, a futott km es az arhoz kepest a “kis” motor. -
rbalint88
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Szvsz nem rossz, de tippre a tobbseg nem ezt keresi egy 5erben. Szine jo, a motor megbizhato alapvetoen, de nem fogja letepni a fejed (normal, de meg tempos kozlekedesre is boven jo, csak nem lesz olyan folenyes, hangja nyilvan jobb a 6 hengeresnek), harman hifi orias pozitivum, es ha nincs ulesszellozetes, akkor nekem a szivet v alcantara karpit is pirospont a borhoz kepest.
Alkudd le 10-re es hajra
-
bandus
veterán
akkor ez egy egyedi eset
a “kinyilt” lehet nem a legjobb megfogalmazas volt. de a rendesen becsukott allapotbol ment at a nem rendesen becsukottba (szelzaj, kijelzon nyitott ajto, belso lampa fel). erdekes.ugyis lassan kotelezo szerviz, ezt majd megemlitem, ha nem felejtem el. -
bandus
veterán
nyilt mar ki nektek menet kozben kocsiajto? nyugisan 130as palyatemponsl ma ugy gondolta az utasoldali ajto, hogy kinyilik. fura volt, beszartam kicsit

-
válasz
szőröscica
üzenetére
Roller részét passz, nekem a kilométer sok benne ennyi pénzért.
Szerk: a színe és az Alcantara belső tetszik.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
4 hengeres?! Na neee...
-
brumi1024
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
B48 nem kifejezetten problemas motor, de nem biztos, hogy a nagyobb BMW-kbe valasztanam nem PHEV formaban. Miniben 9 liter volt 60k km atlaga, mondjuk ott dobott a fogyasztason a JCW-s hangolas, kipufogo, stb, de 5-600kg-mal konnyebb auto, osszkerekhajtas nelkul.
Nem kedvelem a dizelt, de ebbol inkabb a 30d-ket neznem. Felszereltsegre erdekes az auto, sima nyomogatos tempomat, 17-es kerek meg a szovet ules meglepo az M csomag mellett.
-
szőröscica
addikt
Legyszi semmilyen kovetkeztetest ne vonjatok le ebbol. Az elkovetkezendo ket honapban meg nagyon sok elkepzelest fogok megosztani veletek, es hamarosan a keretrendszert is megszulom, megirom. Ez a fajdalomkuszobon van arban, ennel valoszinuleg olcsobban szeretnem meguszni. Es lesz majd egyszerubb/kisebb/jatekosabb/puritanabb otlet is.
De egy ilyen mekkora roller? [link] asszony approvalna amugy.
-
brumi1024
veterán
válasz
tototos
üzenetére
Azt az auto reportalta? Kevesnek tunik, redditen, es tesztekben is magasabb ertekek jottek ki (mondjuk utobbi huvos idoben volt, de 26 kWh volt 130-nal). 21 fokban is teszteltek, ott 23.9 lett a nagyobb akksisnak a fogyasztasa, 121 km/h-s atlagsebesseggel. Persze lehet jatszottak azota a gumikkal, azon eleg sokat lehet sporolni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Régi barátom vett 2 hete egy Y-nt.
Tudom, bennem van a hiba, de rögtön erre asszociáltam.

-
cOxeR
Ármester
-
brumi1024
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
911.
-
cOxeR
Ármester
válasz
szőröscica
üzenetére
Jövő héten rábeszéllek egy Teslára.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica
üzenetére
Na akkor hajra! Mustang v8 cabrio.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark
üzenetére
Tipik gumiszabaly...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- További aktív témák...
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én azért nem skatulyáznám be mindet oda. Kb úgy szedném szét ahogyan árulják a szalonokban.

Ezt driftelésnek hívni a ciki a driftesekre nézve.