Hirdetés
- Yettel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Autós topik
-
BigBlackDog
veterán
(rögzített hozzászólás)
Akkor itt lehet szavazni a következő tali időpontjával kapcsolatban. Szavazás határideje jövő hét péntek (május 1.) éjfél. Névnek egy PH!-s nicknév mehet!

Javasolt helyszín a nyári rezidencia, rossz idő, vagy eső esetén pedig a Savoya Park, Möbelix alatti parkolója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
Köszi a talit, egy élmény volt.
-
tboy93
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
Te voltal a passattal ugye?
-
Kiraly volt nagyon! Orulok hogy elneztem!
nagyon regen voltam mar PH talalkozon, el is felejtettem milyen jo erzes kotetlenul kvazi “ismeretlen”, megis kozos erdeklodesi korrel rendelkezo emberekkel dumalni! Forum IRL
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78
üzenetére
Mondjuk ez igaz, engem megbuntettek mert par oraval elotte lejart a berletem. A csoveshez meg hozza se szoltak, hogy van-e jegye...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Pingvin1985
üzenetére
Egy kutya.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Am jogos, beneztem.
-
Reggie0
titán
válasz
macilaci78
üzenetére
A motorban is birja 2 evig, akar megfagy, akar 120 fokon van. Szoval nem aggodnek rajta

-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Igen.

Többiek: Evvan. 🤷♂️ Köszönöm!
-
gergo5991
őstag
szeretnélek titeket megkérdezni, hogy egy 2.0 tdi 4x4-es dsg-s superb combi ami 188 lóerő és 400nm nyomatéku, tud olyan dinamikát mint egy chrysler 2.8 crd 166 lovas 350nm-es motorja? ismerősnek volt egy chrysler voyagerja majdnem 20 éves és hegynek (nem dombnak!!) felfele előzve olyat húzott az a kocsi hogy nagyot néztem, és elég nagy kasztni az és megvolt pakolva azért.. hamarább arra menne ki a kérdés hogy a chrysler a 2800 köbcenti miatt tudott ilyet, vagy a fentebb emlitett superb ami papiron több nyomatéku de csak 2000 köbcentis simán hozná ugyan ezt
kéne valami erősebb kocsi, a mostani 1.6 os szivó benzinnel egyszerűen nem birok előzni hiába pörgetem ki 6000ig is, egyszerűen nem megy a kocsi.. mintha egy helyben állna
-
bandus
veterán
valami publik képgalériát azért osszatok meg

-
-v-
addikt
válasz
Pingvin1985
üzenetére
Itt csak a fogyasztás pörög.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Tom1939
üzenetére
Mindkét oldalon az ellenőrizetlen résztvevők szúrják az ember szemét.
A közlekedésben az autósok (motorosok, teherautósok) fújnak azokra, akiken nincs egyedi azonosító jel: bringásokra, gyalogosokra, robogósokra. Mert ők a legtöbbet esetben büntetlenül megúsznak minden szabályszegést, illetve nagyobb arányban fordul elő köztük gátlástalan szabályszegő.
A tömegközlekedésben a jogosulatlanul, vagy az utazásból kizárható állapú utasokra fúj mindenki. A bliccelők, higiéniát értelmezni sem tudó/akarók, kéregetők vannak a célkeresztben.Amíg ellenük nem lesz hathatós fellépés, addig minden intézkedésnek lesz egy "ez csak látszat" szájíze.
Autós taliról: igen, füstöl, rajta vagyok. Na meg az utolsó két tank üzemanyagban nem volt pálya, hogy kikormoljam. Ha nem tiprom, nem látom a tükörben.
-
-
bandus
veterán
válasz
realist
üzenetére
nekem tetszik, eloszor fura lesz, hogy nem tud az ember 90-100-zal rongyolni a vaci, kerepesi meg szentendrei 70-es tablainal, de meg lehet szokni es mindenkinek sokkal jobb lesz igy idovel

multkor volt egy hosszu thread autozas vs. tomegkozlekedes temaban, ez talan nem jott fel:, de az autozas lassitasaval islehet a tomegkozlekedes fele terelni az embereket
-
realist
őstag
Mi a véleményetek az elfogadott közlekedési stratégiáról benne 100 db traffipax-al?
[link]
Magam részéről meglehetősen kiakadtam (minden nemű politika nélkül!) -
brumi1024
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
-
BigBlackDog
veterán
19:00-19:30-as érkezéssel érdemes még kinézni?
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
valódi bőr (ha lehet minőségi), varrható, lyukacsos, piros varrású kormányvédőt keresek.....de nem találok.
Amit találtam, az nem kapható, nem rendelhető. Ami igen, az műbőr.
Tud valaki segíteni honnan lehetne beszerezni vagy megpróbálni?Köszi
-
macilaci78
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
Nem baszogtam webshoppal. Megnéztem online, kapható, bementem, elkértem, a számlaadatokat egyeztettük, kifizettem, eljöttem.
Ha kell, csinálom két lépcsőben: számlamásolat kérése és utána csere.
focvis: 1.000 km-re elég az olaj és még van 300-500 km-re való a robogóban. Nekem ez egy év és más eszközöm nincs a felhasználására.
Viszont valószínűleg el lesz használva, én sem hiszem, hogy egy full szintetikus olajnak komoly baja lenne.
-
kisza25
félisten
válasz
pècsimunkás
üzenetére
És most vissza akciózták 6,5M Ft ra az alapot
Itt is szoktam látni, van szalon Siófokon, Kaposváron... 1M Ft olcsóbb a vitaránál -
válasz
macilaci78
üzenetére
Tavasszal vittem vissza pár dolgot a Kaufferbe, bőven 14 napon túl. A kurrens árut visszavették, de szerintem kellett hozzá a számla is.
Próbáld kicseréltetni frissebbre.
Vagy - ahogy a többiek írják - használd el viszonylag gyorsan. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
Webshopon belépve nem mutatja a számlát? (Van ilyen menüpont, csak kérdés a személyes vásárlás felkerül-e.)
Igazából nem fagy meg, felbontás számítana igazából leginkább, meleg az van a motorban is, napsütéstől véd a színes flakon, sok más nem ugrik be. Bár tudom, itteni átlagnál kevésbé parázok (meg vannak is itthon több évtizedes olajok gond nélkül használatban
), de szerintem teljesen nyugodtan koptasd el, ez az én skálán on bőven az új olaj kategória, nem is még használható. Igazából ülepedés jutott eszembe, de tudnak ezek olajat csinálni, meglepne ha bármi adalék kiválna… -
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78
üzenetére
Melegtől, UV-től védett, fagymentes helyen. Ha nem az utcán tárolták akkor nem lehet baja.
A számlát meg 5 évig nekik is őrizni kell, vedd fel a kontaktot az ügyfélszolival.
-
dellfanboy
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
a szla naluk is meg kell, hogy legyen, nav kerheti toluk asszem 3 v5evre visszamenoleg...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
A tárolás körülményeit nem ismerem. Megfagyott-e, megsütötte-e a nap, akármi.
A robogós tipokban írták, hogy a full szintetikus szavideje 10 év, de gondolom, szakszerű tárolás mellett. Csak nem tudom, mi a szakszerű... -
molnarpeter
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
Szvsz használd el, szinti bírja a tárolást 🤔
-
macilaci78
nagyúr
Kauffer ügyintézésben otthon van valaki?
A múlt héten vettem 2T full szintetikus olajat a robogóba, viszont csak ma reggel vettem észre, hogy 2018 áprilisi gyártás. Bankkártyával fizettem, kiállították a nevemre a számlát, de az már nincs meg.
Az olaj bontatlan, a polcon pihen.
Ki lehet ezt cseréltetni olyanra, ami 5-6 évnél azért fiatalabb? -
macilaci78
nagyúr
válasz
Vismajor01
üzenetére
Van ott más is. Párhuzamos közlekedésre alkalmas úttesten gyalogátkelőhelyen ha az egyik sáv lassít, a többi is, nem kikerülés után padlógázzal továbbmegy.
Záróvonalon.
Buszsávban. -
brumi1024
veterán
válasz
Vismajor01
üzenetére
A zarovonal a legkisebb gond ebben:
- az ott vegig buszsav
- zebranal allo auto mellett nem haladunk el megallas nelkul, plane nem ennyivel3) A kijelölt gyalogosátkelőhely előtt megálló vagy forgalmi okból álló jármű mellett meg kell állni és továbbhaladni akkor szabad, ha a vezető meggyőződött arról, hogy azt a gyalogosok elsőbbségének a megsértése nélkül megteheti.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
norbert1998
üzenetére
+1 tegye csak ki. Ez nem az szint, hogy elfelejtett indexelni...
-
Vismajor01
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
Nincs előzés, kisorolt a külső sávba és ott haladt tovább, majd le is kanyarodott onnan. De záróvonal az hiba valóban.
Amúgy szétszednek tök mindegy mit csinálsz, én egy időben ide "miért vezet mindenki úgy mint egy állat" raktam fel videókat, de miután mindegyiknél kihozták h én vagyok a hülye feladtam
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Pingvin1985
üzenetére
Renault topikban előbb kapsz rá pontos választ.
-
gooool
őstag
Én, hogy ha semmi más nem jön közbe és időben végzem, akkor 18:30-45 között érkezem.
Remélem akkor még nem késő. 
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Hogyne küldenéd, zebrán előzni, záróvonalat átlépni, ráadásul ketten is. Tanuljanak csak belőle. Én támogatom a beküldést. Téged személy szerint a kutya nem fog szétszedni, nyilván a bpautosok nem azt teszik ki hogy na ezt gipsz jakab küldte
Büntetést meg illik ezért kiosztani, szóval. Go for it -
brumi1024
veterán
válasz
Vismajor01
üzenetére
Nem kell, a tabla felsobbrendu.
-
Ma reggeli szösszenet, [video alert] még filózok beküldjem-e a BPautósoknak...
-
Gergőke88
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Persze.
-
Pingvin1985
tag
Sziasztok!
2015-2016 körüli C4 Picassokat keresgélek. Van is a közelben egy eladó 2016-os C4 Picasso 1.6 blueHDI. Viszont ezt a példányt is elérte az adblue tartály/szivattyú hiba. Nem cseréltették ki benne, hanem kiiratták belőle az adblue-t. Érdemes egy ilyen példánnyal foglalkozni, vagy el kell engedni, esetleg az áraba bele kell alkudni a tartálycserét? A tulajjal elintéztetni a cserét?
Mi lehet még járulékos költség a tartálycsere során (valami szenzor, adblue befecskendező)? -
macilaci78
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Sikerült meló előtt betolni a mosóba. Persze nem lett tökéletes, ablaktisztítóval és papírtörlőkendővel még a tükröket, azok tövében az oldalablakot meg kell csináljam.
Persze tökéletes még ezzel sem lesz, de legalább rá lehet fogni, hogy foglalkoztam vele.
Gergőke88: ez tényleg csecse. Egy üléspróbát meg szabad ejteni?
-
-v-
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Meeh
Nekem is koszos még. -
Snoop-y
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
En mindennap talalkozok kettovel (itt parkolnak mellettem a garazsban
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Suzuki topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A Peugeot, Citroen csoportba már beírtam, de ez a csoport jobban pörög, úgy gondoltam, hogy itt hamarabb kapok választ.