Hirdetés
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Amúgy van annak akármi értelme, ha csökkentett mód + hálózattal bányásznék?
Múltkor megpróbáltam, de nem működött.Még a holdra szállás visszaszámlálásánál nem mertem én is belevágni, nekem tök új volt hogy egy új coin stb, de most kipróbálom ezt is, lehet hogy már késő, de egy keveset én is bányásznék, aztán ha tényleg felmegy az ára legyen mit eladni, ha már az első körből kimaradtam, de ki tudja ezzel is mi lesz.
Hát eléggé furcsa elsőre... feltűnik rögtön pár dolog, ami nem ugyanaz mint a WDC-ben (nem nem arra gondolok hogy miért nem WDC-t bányászok
), tehát itt vagy 10 blokkal "le van maradva" a rendszer mivel a blokk menüpontban ez az utolsó blokk 01/01 13:01:14, amikor maximum fél óránként van blokk, de még a Dashboard alatt is ezt írja Current Block 3835. Gondolom ez nem tragédia azért... 
A másik pedig hogy azt látom hogy a (done: 126.3%) mégis mennyi, de ha egyszer az elején kezdtem bele az egészbe, 23% körül szálltam be, akkor ha még nincs meg a blokk hogy van hogy már osztott ki nekem is pénzt a rendszer? Csak a blokk után kéne tudtommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Synology NAS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Múltkor megpróbáltam, de nem működött.
), tehát itt vagy 10 blokkal "le van maradva" a rendszer mivel a blokk menüpontban ez az utolsó blokk 01/01 13:01:14, amikor maximum fél óránként van blokk, de még a Dashboard alatt is ezt írja Current Block 3835. Gondolom ez nem tragédia azért...