Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- IOS kérdés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
válasz
Beast_
üzenetére
En azt vettem eszre,hogy a suprnova kicsit sumakol. Pl. Ha elindult a ZEC felfele akkor hirtelen maintenence lesz es az oldal hasznalhatatlanna valik. Ennek ellenere megit ott banyaszok mert ahogy irta Mesterlovesz stabil a miner. En manualisan utalok ki de neha elfog a frasz amikor tobbszor kell probalni,hogy mukodjon.
Rossz almom volt ejszaka igy ugydontottem a poloniexrol kiszedem a penzem es csak max. 100 dollart hagyok. "Bepanikoltam"
Kar,hogy a BTC utalasa ennyire korulmenyes es lassu sokesetben. Hogy tudom nagyobb fee-vel kuldeni a Qt-Wallet-bol? Bar ez lehet mar a BTC-topikban kellene feltennem ?!
Mindegy ha valaki tud valaszolni azt megkoszonnem. 
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napelem
- További aktív témák...
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kar,hogy a BTC utalasa ennyire korulmenyes es lassu sokesetben. Hogy tudom nagyobb fee-vel kuldeni a Qt-Wallet-bol? Bar ez lehet mar a BTC-topikban kellene feltennem ?!
Mindegy ha valaki tud valaszolni azt megkoszonnem.