- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuel
tag
válasz
#63718632 #74495 üzenetére
Már készül is a pendrive, MX Linux, néztem videókat róla, eléggé támogatottak a hardverek ahogy elnézem, kíváncsi leszek hogy veszi majd a lapot. Majd leírom hogy teljesít.
(#74497) májkimiki
Akkor azzal nem fogok bajlódni, talán majd kitapasztalom azt is egyszer, mert nekem nagyon csájna.Köszönök szépen mindent, szép napot!
Üdv.
-
törölt tag
Az a terminálos dolog a dd. Igen azzal mellé lehet nyúlni, ha nem jól paraméterezed.
A legegyszerűbb, ha annak az 1 ISO-nak amit ki akarsz írni. Annak csinálsz 1 könyvtárat, bele teszed és csak az van benne.
Ott abban a könyvtárban nyitsz egy terminált.sudo fdisk -l
paranccsal megkeresed a pendrájvod.
Az lesz a példa alapján azsdx
. X helyére ami nálad aktuális (sda,sdb,sdc, stb....)
Ez lesz a dd parancs:sudo dd if=kiírandó ISO of=/dev/sdx bs=4M status=progress && sync
Kiírandó ISO-nál az ISO kezdő nagy vagy kis betű beírása után nyomsz egy TAB-ot és kiegészül az ISO neve.
Akkor lesz kész a pendrájvod amikor visszakapod a promptodat. Addig semmiképp se húzd ki a pendrájvot! -
Fuel
tag
válasz
#63718632 #74492 üzenetére
Köszönöm szépen, ez most nagyon jól esett.
Csak hát nem egyszerű a boot pendrive, Unetbootin-al se, mert hogy ha sajátról gépről csinálom Linux alatt, akkor se ismeri fel az a régi gép a bios-ba, terminál-ba tudom hogy meg lehet oldani, de viszont nekem az még magas, mert kezdő vagyok. Igaz most jut eszembe hogy kettő pendrive is van, megoldom. A régi Debian Linux-ról van valami véleményetek? Talán azt is ki kéne próbálnom, minden esetre most csinálok egy Fluxbox-ost amit te ajánlottál és egy Linux Lite-ot is.
El leszek foglalva mára úgy érzem.
Köszönöm szépen!
Üdv.
-
-
vadkörte
addikt
A ZorinOS nem egy ilyen őskövületre való. Ha a legfrissebbet töltöttétek le, az azért vérezhetett el, mivel a telepítő 64 bites, az a gép meg nagy eséllyel csak 32 bites, illetve a gép a rendszer leg minimálisabb követelményeinek sem felel meg.
Egy 32 bites 18.04-es Xubuntu-val még lenne értelme próbálkozni, de csodát attól se várj. Az XP-nél már csak azért is jobb, mivel az XP-re már semmiféle frissítés sem jön, erre azért még egy ideig igen.
Ettől függetlenül egy PC bontó/hulladékudvar felkeresését javaslom. -
Fuel
tag
válasz
CPT.Pirk #74488 üzenetére
A Linux Mint 18 Xfce tényleg nagyon szépen vette a lapot, csak a nagyobb híroldalak voltak azok aminél lassú volt, a Zorin OS pedig elvérzett már telepítés közben, nem tudom miért, marad az XP, már visszatettem. Annak viszont nagyon örültem hogy tűzfal és frissítések tényleg voltak Mint 18-ra. (ha jól tudom az 2021-ig van támogatva)
szerk.: Az XP gyorsabb rajta.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Fuel
tag
Kipróbáltam kettőt is időközben, Zorin OS, Mint 18 Xfce, de net alatt nagyon lassú, marad a Win, arra a gépre már tényleg felesleges költeni.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, felvilágosítást!
Üdv.
-
Fuel
tag
Tudnátok ajánlani régi gépre Linux-ot? Netezős lenne.
A gép: Intel Celeron 2.6Ghz, 512MB RAM, 256MB VGA.Köszönöm szépen előre is!
Üdv.
-
anorche1
őstag
válasz
CPT.Pirk #74481 üzenetére
De eddig az osszes keprol csinalt thumbnailt, majd egyszercsak nem. De mind1, megoldva.
Manjaron unstable branch -en toltheto 80 -as firefox.
Youtube on probaltam kikapcsolt es bekapcsolt h264ify addonnal, es be es kikapcsolt vaapi -val, de en nem nagyon lattam kulonbseget cpu hasznalatban.
Dell e6440, i7-4800mq, hd4600
Lehet egy frisebb gpu -val, ami hardveresen tudje dekodolni a vp9 -et, ott mas lesz a helyzet. -
anorche1
őstag
válasz
anorche1 #74438 üzenetére
Megoldva.
Mindig a windowst szoktak szidni, hogy 1 frissites utan megvaltozik valami beallitas (pl. vissza kapcsolja a gyorsinditast), de most nekem a dolphinban lett a kep thumbnail -eknek beallitva egy par MB -os korlat. Pedig en biztosan nem nyultam hozza. Unlimitedre allitva ujra jo. -
szotadi
tag
válasz
CPT.Pirk #74445 üzenetére
https://www.omgubuntu.co.uk/2020/08/firefox-80-release-linux-gpu-acceleration
Működésről valakinek van már tapasztalata?
-
válasz
vadkörte #74475 üzenetére
Adult?
Erős tini max, azért adultnak valami fejlettebb alkatút gondolnék. Vagy ez a hugi volt tán a szereplő? Az is valami igényt elégít ám ki, hogy vannak ilyen nagyszerűségek, mert jó pár éve is találkoztam a Montanassal. Sőt!
Amit talán említettem, hogy a marhabél főnököm 7 év körüli kislányának amikor nem voltam hajlandó újra felrakni a Win-t, épp egy Hannah Montanas témát találtam a Mint 17.3 XFCE-re, a gyerek meg nagy fan volt. Gondolhatod mennyire rácuppant a Linuxra egyből, használta is minden gond nélkül. Akkor hogyan is kedveltessük meg egy gyerekkel a desktop Linuxot?
(#74477) májkimiki
Megérdemel egy jó nagy kupicával valóban! 29 év.....azannya!
(annyi off van már, örülök is neki, hogy nem én vagyok a Topikgizda)
-
törölt tag
Ma 29 éves a Linux kernel.
Egy Thank You, egy kupica, egy pohár Linus Torvalds-nak kijár. -
válasz
Cirbolya_sen #74473 üzenetére
Az a tuti, ha felraksz egy ilyet és ha jön a TIBEK/TEK, akkor gyorsan átbootolsz rá. Szeritem egyből elhúznak.
No de ide most már ne offoljunk, mert mindig engem tol le ilyenkor a Tg.
-
válasz
Cirbolya_sen #74471 üzenetére
Hát ugye minden ilyen jellegű testing meg hekker program vissza tud ütni, ha nem pontosan tudod, mit csinálsz vele. Kb olyan, mint a nuncsaku.
Ezér' IS van laposon, könnyebben eldobhatom, ha jön az ellen, lehet szólnom kellene a szomszédoknak is???
Aham, ez tényleg jó ötlet.
Persze ettől még elvisznek és kicsit faggatnak majd, max nem lesz meg a bűnjel.
-
válasz
Cirbolya_sen #74468 üzenetére
A Kali amúgy elég veszélyes is tud lenni avatatlan kezekben, mert ugye mindent rootként csinálsz és azokkal a spéci programokkal nem árt vigyázni, mert hipp-hopp megjelenhet a TIBEK.
meeee nem érted a szakszavakat
Ez mondjuk tény, bár sokkal rosszabb helyzetek is vannak, mikor fél oldal hsz-nek a 90%-át nem értem, de ez főleg az Off-ban fordult elő mostanság.
Most pedig a Hannah Montana Linux testvéreként ajánlom neked a Taylor Swift Linuxot!
-
Aki rácuppan erre a vaapi-s Firefoxra, majd írja már ide, mikkel teszteli/tesztelte és milyen változást tapasztalt.
Engem YT mondjuk nem annyira izgat, de a HBO GO anno a HP 8570p-n ezerrel bőgette a ventit, így ejtettem is az egészet.
-
törölt tag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#63718632 #74465 üzenetére
Otthon majd tesztelem, a tartalék gépemben kellett procit cserélni Athlon2-ről FX-re, mert L3 cache nélkül nem volt zökkenőmentes a videók lejátszása.
Videokártya viszont elég modern van a gépben, szóval azon a gépen elég jól ki kell jönnie az előnynek, ha megy a vaapi.
-
válasz
mclord #74459 üzenetére
Szerintem gyorsan összerolok egy élest és lelkem megnyugtatom
Amennyire értek hozzá, az alapján szerintem is ez a tuti megoldás! Mármint, hogy megnyugtatod a lelked.
Amúgy a pendrive-nak minek kellett ZFS a FAT32 helyett? Van ennek jelentősége?
(#74460) Cirbolya_sen
Értem, akkor Kali-ként használod a Parrot-t.
& (#74461) Rimuru
OK, nem ment át nektek ez a része, szóval a szerver az nem webszerver és a webszerver nem szerver.
Mindig tanul az ember. Ma éppen nem, de ettől még igaz a dolog.
-
Cirbolya_sen
aktív tag
válasz
ubyegon2 #74458 üzenetére
hálózatosdi=router, switch, ipscan, meg sok jó ellenőrző program összeszedve /jó tudom, összepakolhatnám én is bármelyik disztróra, de minek, ha már valakik összeszedték
webszerver: főleg Linux alól megy /pl. Unifi cuccok, de elfér mellette Kodi, Pi-hole miegyéb jóság
szerver: főleg fájl, meg könyvelő programok, és ezek win szerverek
(#74459) mclord: a VM már engem is megkavart sokszor
-
mclord
aktív tag
válasz
ubyegon2 #74443 üzenetére
Ubuntu aktuális verziónál 20.XX, már telepítésnél a ZFS választható (Advanced Features -nél), nekem elég ha csak readeli, hiszen az rendszer semmi más szolgálatot nem ad, csak egy menteshez felületet
Közben forumokat túrtam a clonezillanak támogatni kellene, lehet a VM játszik, azért többször vettem észre van 1-2 dolog ami ott előjön, míg élesen nem .Szerintem gyorsan összerolok egy élest és lelkem megnyugtatom
-
válasz
Cirbolya_sen #74457 üzenetére
Ja, azért nagyrészt emlékszem a thread-re, de egy ponton túl eléggé felpörgött a dolog, onnantól csak pislogok, viszont haladsz előre és valamit mindig megjegyezgetsz, abból, miként jutottál oda, ahol vagy. Jó darabig nálam is így ment hullámgörbe minta alapján, most már inkább lineárisan zuhannak az ismereteim. Vagy én zümisedem vagy sok az új dolog......
azért még mindig meg tudsz kavarni ezekkel a szakszavakkal:
"a
hálózatosdi
miatt van a laposon, a Mint/Ubu a szórakozásra éswebszervereknek
. A Win pedig az Userek és aszerverek
miatt."webszerver és szerver között milyen különbség van?
-
válasz
CPT.Pirk #74454 üzenetére
Csak a vaapi patchelt chromium
Aham, ezt régen így tudtam, de azt hittem már nincs ez így, gondolom ez lenne az! Ez hasznos infó akkor továbbra is!
(#74455) Cirbolya_sen
Ne foglalkozz vele, elférnek egymás mellett! Nekem is volt régebben mindkettő, mondjuk amit kézzel raktam fel, annak a mappáját a /opt-ba rakta, nem kavartak be egymásnak.
Amúgy látom, hogy kezdesz kivergődni a mocsárból, a kitartás meghozza gyümölcsét mindig!
De ez a Parrot hogy jutott eszedbe......
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A Firefox 80 elhozta a va-api támogatást X szerver alá is, már nem csak Wayland alatt megy!
https://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=Firefox-80-ReleasedGyerünk tesztelni!
-
Cirbolya_sen
aktív tag
Köszönöm mindenkinek, aki segített, a hosszú hétvégén volt időm lépésről lépésre végigmenni a telepítésen, volt néhány tanulsága a projektnek. A fő tanulság, hogy itt sem célravezető a verziófrissítés, és a telepítés elindítása, nem a végleges monitoron/tv-n.
A Live sem tévedhetetlen, a normál telepítést végig lépegetve, hiba nélkül működik a kernel intel drivere, hozza, amit tud a HD 500. Az ajánlott felbontás a 3840*2160 lenne a windows szerint, meg a Linux szerint is. A filmek lejátszás is majdnem jó, feltéve, ha a HD felbontást választom ki, kellhet egy kis finomhangolás, mert néha még picit megakad /programtól függetlenül/
Ebben az állapotában készítettem egy image-t, így nyugodtabban próbálkozhatom
-
mclord
aktív tag
Adott egy boot pendrive ZFS rendszerrel és rajta egy FREEBSD alapó FREENAS. Ezt szerettnem volna "klonozni" egy fileba (partíciófüggetlen legyen, most 16 Gb a pendrive de a rendszer 1Gb csak), idáig itt tartok:
0. felraktam VM -re egy ubuntut és adtam 60G -t hogy a mentés nyugodtan menjen
1. Clonezilla (VM image bebootol step by step)
- Addig jutott a progi hogy felismeri a particiókat és eltudod kezdeni mentést , de minden egyes alakalommall ledöglik, azzal hogy ismeretlen partició (rendszer ubuntu VM ext4 - a pendrive meg ZFS )
2. dd
-dd if=......... of=.........
-dd if=......... of=......... bs=1M conv=noerror,sync
-dd if=......... of=......... bs=64K conv=noerror,syncLétrejött a file de baromira nem volt hajlandó bootolni miután visszaraktam, mintha az MBR nem lett volna meg.
3. Partimage 0.6.9filesystem not supportedet ad
Van esetleg ötletek , idáig sima mentést dd -vel élőt meg Clonezillaval csináltam (ext3 /4) de ZFS -el még tény nem.
-
anorche1
őstag
Mi vegzi kde dolphin alatt a thumbnail -ek kezeleset?
Neha nalam meghulyul, es nem toli be dolphinban a kis kepeket. Restart megoldja, de kenyelmesebb lenne csak a processzt ujrainditani (vagy elinditani, ha nem fut), mint a teljes gepet. -
Fuel
tag
válasz
gregory91 #74436 üzenetére
Most már felismeri normálisan, nem kellett állítgatni semmit, talán annyit tettem hogy lehúztam a telefont, újraindítottam a gépet és már a következő csatlakoztatásnál már jelzett a telefon hogy mit akarok kiválasztani, de sokat vártam vele, azt hittem hogy valamit kell pluszba telepíteni a gépre hogy felismerje, szerencsére nem.
Köszi a segítséget!
-
Fuel
tag
válasz
gregory91 #74433 üzenetére
Szia!
Azt a telefonon állítsam be, vagy Linux-on belül valahol? Csak az SD kártyát szeretném látni és másolgatni ide-oda, de ha rákötöm adatkábel-el akkor pl. felül se mutatja hogy miként szeretném használni.szerk.: mármint a telefon nem mutatja, csak a töltést veszi.
-
Fuel
tag
Valaki tudna abban segíteni miért nem ismeri fel a telefonomat a Linux Mint 20?
Rácsatlakoztatom a gépre, de csak a töltést veszi. (Huawei Ascend P7)
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
-
olivera88
veterán
VLC vel szeretnék felvételt készíteni képernyőfelvételt, de vmiért ezt a hiba üzit kapom.
A bemenet nem nyitható meg:
A VLC nem képes megnyitni a(z) „screen://” MRL-t.
Régen pedig ment,még Debian 8 alatt asszem.
Mi lehet a gond? -
Sonja
nagyúr
Van arra valami lehetőség, hogy bizonyos programot/csomagot ne frissítsen a rendszer Xubuntu 18.04 alatt?
Konkrétan a libcurl4 csomagot nem szeretném, ha frissítené.
Szerk.: Oké, közben megtaláltam a megoldást.
(
sudo apt-mark hold csomagnév
) -
-
-
-
sudo cat /etc/letsencrypt/live/szekitom.ddns.net/cert.pem /etc/letsencrypt/live/szekitom.ddns.net/privkey.pem > /etc/letsencrypt/live/szekitom.ddns.net/web.pem
-bash: /etc/letsencrypt/live/szekitom.ddns.net/web.pem: Engedély megtagadva
A root mégsem képes mindenre? Hogyan másolhatnám össze a két fájl tartalmát? -
-
ReFleXx
addikt
tudnatok ajanlani 'screen' helyett egy alternativat ami logfajlba tudja menteni a kimenetet (mint screen-nel a screen -L inditas)
probalkoztam a tmux-al ami alapbol nem tud ilyet, lehet alatolni plugint amivel tud mar logolni, de nem instant rakja ki a dolgokat a logfajlba, hanem x idonkent vagy x karakterenkent...
sajnos screen kikerult a RHEL 8-as repobol. -
leviske
veterán
válasz
leviske #74183 üzenetére
Sziasztok!
Megint megtörtént, de most nem húztam újra a rendszert.
fdisk kimenet | fstab tartalma
Ahogy korábban, úgy most is az sdb partíció a problémás. Annyi változott, hogy most nem a mnt alá csatoltam, hanem kapott egy /data könyvtárat. Bárkinek ötlet?
mod: És még annyi az újdonság, hogy az újraindítás most megoldotta. Lehet, hogy már haldoklik a lemez? Egy 2018-as WD Green HDD-n van a partíció.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Alveus #74413 üzenetére
Azt írják többen, hogy ezt a problémát megoldja az iommu=soft kernel paraméter beadása a rendszer betöltésénél. GRUB configján keresztül a legegyszerűbb megcsinálni szerintem.
Úgy amúgy bios frissítéssel indítanék első körben, ha nem volt mostanában.
Cirbolya_sen: A beledrótozást azt mivel? Xrandr?
-
Alveus
tag
Sziasztok, kérdéssel fordulnék hozzátok. Van egy kis gondom, KDE Neon-t használok az otthoni gépen. Sajnos a minap az is lefrissült a 20.04-es ubuntura, és jött is vele a hiba, mégpedig, hogy az USB3-as portot egyszerűen (bármilyen rendszer is legyen, ha 20.04 alapra épül) nem látja, maga a rendszer sem látja és ebből kifolyólag nem is kezeli, viszont 18.04 alatt tökéletesen működik. Valakinek ötlet?
MSI 970 Gaming alaplapról lenne szó. Ötleteket köszi, de csak hétvégén fogom tudni tesztelni
-
Cirbolya_sen
aktív tag
válasz
#68216320 #74397 üzenetére
Kábelcsere megvolt, a win10-en működik a 4096*2160, viszont azt írja, hogy az ajánlott az 3840*2160
most már tényleg nem tudom mi legyen...igaz a HD 500-ra nem is írja az Intel a 4K-t, csak az UHD sorozatra
A Live egyik Linuxon sem megy, ha beledrótozom a 3840*2160 akkor van képem, egyébként meg nem
/a bedrótozás elég szedett-vedettre sikerült, valamikor ment, valamikor nem, jó hogy azt sem tudtam, mit is csinálok/
-
lypen99
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #74408 üzenetére
De gondolom asztalin fut nem pedig egy ilyen korú notin.
Mondjuk egy próbát fogok neki adni, mivel látom, hogy ott van a steam könyvtárban. (Csak simán Tomb Raider)Mondjuk akkor a fejlesztők nem csak seggükön csücsülnek, ha már ilyen játékos teljesítmény van Linuxon is.
-
válasz
#63718632 #74406 üzenetére
Annyira releváns csak, hogy nem függ össze az Arch vonallal, bár ők használják így default. Én utóbbi időkig minden disztrón discard, noatime opciót használtam a /-nél.
Ma már mostani SSD-nél ahogy a rendszer csinálja, úgy használom.
Most már az NVME SSD furdallja az oldalam....de nincs még sajna 980 Pro-m. 😥 -
lypen99
aktív tag
Akkor, hogy ne csak gondolkodós legyen.
Eddig leszűrt tapasztalatok, Win 10 után.
- Energiatakarékosabb rendszer (mint RAM-ban, mint akksi időben).
- Gyorsabb rendszer felállás, jobb teljesítmény (egy fix 1,7 GHz-s prociról van szó) ami mellé társul egy Radeon 8670M (nem egy nagy eresztés).Eddig szinte 2x kellett termináloznom, meg max mikor updatelem a rendszert.
Eddig minden alkalmazást (olyat is találtam amire azt hittem nincs) megtaláltam.Mivel nagy játékos se vagyok, ezért megtaláltam a Linuxos steamen is amivel játszok.
Szóval van egy félig "lakott" rendszer és még ami meglepett, hogy terhelés alatt is stabil volt a teljesítmény, nem ugrált-droppolt a frame pl: CS-ben, még Windows alatt igen.Kellemes csalódás röviden tömören.
A rendszer Ubuntu 20.04.1.Csak egy rövid leírás, mit tud egy 6 éves notin (Dell Insprion 3537).
-
-
válasz
#63718632 #74403 üzenetére
Az Arch alapúak meg online, minden mountolt partíción.
Ezt azért érdemes lecsekkolni. Ha csatolsz egy particiót, be kell írni a discard mount opciót az FSTAB-ban a csatolandó eszköz sorába. Vagy már ez is változott? Sok dologban le vagyok maradva, szóval, ha már nem így van, sorry.
-
törölt tag
válasz
#63718632 #74403 üzenetére
Igazad van, köszönöm. Akkor ezzel sem kell törődnöm
$ systemctl status fstrim.timer
● fstrim.timer - Discard unused blocks once a week
Loaded: loaded (/lib/systemd/system/fstrim.timer; enabled; vendor preset: enabled)
Active: active (waiting) since Tue 2020-08-18 16:02:08 CEST; 1h 55min ago
Trigger: Mon 2020-08-24 00:00:00 CEST; 5 days left
Docs: man:fstrim
aug 18 16:02:08 pm-notebook systemd[1]: Started Discard unused blocks once a week. -
törölt tag
válasz
#68216320 #74402 üzenetére
Ez szerintem felesleges. Minden disztró futtatja heti rendszerességgel (Debian család) systemd service-ből (ha nincs inaktiválva, default aktív). Az Arch alapúak meg online, minden mountolt partíción.
Systemd-s rendszereken nem is a cron intézi.
MX Linuxon viszont igen, de ott is default be van állítva a cron.weekly-ben. -
törölt tag
Ha szeretnék mondjuk hetente lefuttatni egy
fstrim /
ésfstrim /home
command-ot, akkor elég csak egy bash script ezzel és bemásolni a /etc/cron.weekly könyvtárba? -
Cirbolya_sen
aktív tag
válasz
#68216320 #74397 üzenetére
Ne hagyd rájuk, több szem többet lát, minden apróság fontos lehet.
-
Nem vagyok egy házimozis guru sem, egy halom kábel van körülöttem, de ennyire részletesen nem néztem meg. Lehet egy régi beltéri HDMI kábelét használtam, a 4K-s médiaboxé helyett. Tényleg veszek egy biztosat.
(#74400) CPT.Pirk igaz
"No persze, ha az a cél, hogy totál összezavarodjon.... " én már nem, már rég elvesztettem a fonalat ami meg sem volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Eredeti játékok OFF topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bluetooth hangszórók
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Fujifilm X
- Path of Exile (ARPG)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest