- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezt itt hagyom Srácok! ("Can't find my way home") [link]
Jó linuxozást mindenkinek.
Akiket megsértettem, ezer bocsánat.
Sziasztok. -
törölt tag
válasz
ubyegon2 #98804 üzenetére
Inkább mutatok más érdekességet, ha nem a GUI-ról telepítessz.
mityo@mityo-modern15b12m:~$ flatpak install vlc
Looking for matches…
Similar refs found for ‘vlc’ in remote ‘flathub’ (system):
1) runtime/org.videolan.VLC.Plugin.bdj/x86_64/3-20.08
2) runtime/org.videolan.VLC.Plugin.makemkv/x86_64/3-19.08
3) runtime/org.videolan.VLC.Plugin.fdkaac/x86_64/3-18.08
4) runtime/org.videolan.VLC.Plugin.bdj/x86_64/3-21.08
5) runtime/org.videolan.VLC.Plugin.makemkv/x86_64/3-20.08
6) runtime/org.videolan.VLC.Plugin.fdkaac/x86_64/3-19.08
7) runtime/org.videolan.VLC.Plugin.pause_click/x86_64/3-22.08
8) runtime/org.videolan.VLC.Plugin.bdj/x86_64/3-22.08
9) runtime/org.videolan.VLC.Plugin.fdkaac/x86_64/3-1.6
10) runtime/org.videolan.VLC.Plugin.makemkv/x86_64/3-21.08
11) runtime/org.videolan.VLC.Plugin.bdj/x86_64/3-23.08
12) runtime/org.videolan.VLC.Plugin.fdkaac/x86_64/3-20.08
13) runtime/org.videolan.VLC.Plugin.pause_click/x86_64/3-23.08
14) runtime/org.videolan.VLC.Plugin.makemkv/x86_64/3-22.08
15) runtime/org.videolan.VLC.Plugin.fdkaac/x86_64/3-21.08
16) runtime/org.videolan.VLC.Plugin.makemkv/x86_64/3-23.08
17) app/org.videolan.VLC/x86_64/stable
18) runtime/org.videolan.VLC.Plugin.fdkaac/x86_64/3-22.08
19) runtime/org.videolan.VLC.Plugin.bdj/x86_64/3-18.08
20) runtime/org.videolan.VLC.Plugin.fdkaac/x86_64/3-23.08
21) runtime/org.videolan.VLC.Plugin.bdj/x86_64/3-19.08
22) runtime/org.videolan.VLC.Plugin.makemkv/x86_64/3-18.08
Melyiket szeretné használni (0 a megszakításhoz)? [0-22]:
Grafikus felületen ezt a listát nem dobja fel, csak simán felteszi a VLC-t.
Itt most melyiket választanád? -
törölt tag
válasz
ubyegon2 #98802 üzenetére
Hát a "nala" az nem oszt nem szoroz egy flatpak csomagnál. Kivéve, ha a komplett flatpak környezettől akarsz megszabadulni.
Az "uninstall" parancs --delete-data kapcsolónak meg az alkalmazás azonosító kell, ami úgy kezdődik, hogy .org.......stb.
Megkönnyíti a munkád ilyenkor egy "flatpak list" parancs. Láthatsz mindent ami flatpak-ben van telepítve. -
törölt tag
Ezért mondtam, hogy biztos oka van. Egyébként, ha nincs neki deffiniálva külön /boot, akkor nem rinyál. De nem fog bootolni a rendszer.
Mindegy is. Pár telepítést végig seggeltem mindenféle permutációban. Én csak az egyéni tapasztalataimat mondom.
Pont leszarom, hogy ki hogyan csinálja. -
törölt tag
válasz
RaZroX #98463 üzenetére
Igen, ez jó meglátás. Nincs semmi gond a / btrfs-el. Ismerni kell egy kicsit. A Fedora fejlesztő Team ezt tette default sémának, nincs vele semmi gond. DE!!! A Fedora telepítőbe be van "drótozva", hogy kell egy /boot partíció 1GB méretben és ext4 fájlrendszerrel.
Meg kell nézni a forrást, utána kérdezni. vagy istetelen módon többször telepíteni, azttán rájössz, hogy ezt így valakik kitalálták.
Vagy über expert módon el kezdessz partícinálni.
Egyébként pont a btrfs miatt van a /boot külön szedve, más fáhjlrendszerre. A suse épp pont tud read only btrfs snaphot-ból bootolni is akár. De Ők ezt masáhogy oldották meg.
Fel kell rakni párhuzamosan egy "susét" és egy "fedórát" és megnézni a különbségeket. Vagy nagyon mélyen doksikat olvasni. -
törölt tag
válasz
RaZroX #98456 üzenetére
Szerintem. Az 1 TB-os SSD-t húzd le amíg telepítessz. Majd az 500-asra tedd fel a Win-t. Majd a Win alatt a Win lemezkezelőjével csapd ketté. Utána a maradék helyre meg mehet a Fedora.
A Fedora telepítő partícionáló részével szépen ki lehet osztani a partíciókat. Személy szerint én 500MB efi/boot és 1GB /boot (ext4) és a maradék standard /(ext4)-et konfigolnék.
Ízlések és pofonok, más lehet mást mond. -
törölt tag
válasz
Petya XT #98293 üzenetére
Háát, ha jól emlékszem a 20.04-ben már volt opcionálisan Wayland.
A letöltendő fájl mellet az "i" ikonka mutatja az md5 vagy sha1 ellenörző összeget. Ezzel csekkolhatod a letöltött állományt.
Grafikusan agtkhash
progika megfelelő lehet.
Őszintén szólva .deb.sig cuccra nekem még nem volt szükségem. -
törölt tag
válasz
paolinho #98158 üzenetére
Szerintem elírtad a fájl nevet. Kimaradt az "l" és csak "inux"ot gépeltél.
Szerintem így kéne:chmod +x linux_fastboot_update_rom.sh
Meg a parancs előtt nyomhatsz egyls -l
parancsot is, hogy biztosan lásd, hogy ott van az a fájl.
Ha lefut a parancs (chmod) hiba nélkül. Ismétls -l
és a fájlod színe is megváltozik, mivel futtatható lett így más színnel jelzi a terminál.
Utána lehet futtatni. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
urandom0 #97711 üzenetére
Pl. ha beírsz egy csomagnevet ami nincs telepítve, de benn van a repókban. Akkor nem azt írja, hogy hogyan telepítsd. Hanem megkérdi, hogy telepíted? Ha igent nyomsz, az install parancsot ki sem kell adnod. Ezt a zypper is tudja.
Nem olyan nagy dolog ez, de nekem nagyon szimpi volt először az apt után. Egyébként azzal sincs bajom. Meg semelyik disztró csomagtelepítőjével sem. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
paolinho #97678 üzenetére
Ezekre a repo váltásokra kapsz is egy figyelmeztető üzit, hogy vigyázzál.
Amit csak lehet azt a stable-népszerű-ből használj. Ha kell valami frissebb, akkor backports. Ha ott sincs, akkor flatpak.
A külsősöknél meg pl. a Brave böngi van, mivel nincs benn a disztrókban.
A teszt repóval óvatosan.
Népszerű az MX Linux, de nem a kezdők disztrója. Lévén Debian az alapja plussz a rengeteg MX-Antix fejlesztés. -
törölt tag
válasz
paolinho #97673 üzenetére
Egy valamire nagyon figyeljél. Ha itt az MX csomagtelepítőben váltogattál a népszerű-teszt-backports között. Mielőtt kilépsz válts vissza a népszerűre.
Ugyan is ezek a fülek az /etc/sources.list fájlban aktiválják vagy inaktiválják a repo-kat. Aztán ha terminálból tolsz fel valamit apt installal ott érhetnek meglepik. Mondjuk rá upgrédelsz a teszt repóra.
-
törölt tag
válasz
paolinho #97673 üzenetére
Ez így normális, hogy mindkét LO fenn van. Eltérő csomagforrásból vannak. Ha nem kell a régi keresd meg a "népszerű alkalmazások" közt és távolítsd el. Utána csak a flatpak-es újabb marad.
Népszerű alkalmazások=Debian12 (stable) hivatalos csomagok.
Bekapcsolt csomagforrások=Közvetlen fejlesztői és vagy GitHub repók (ezeket a Debian nem ellenörzi).
MX teszt tárolók=Debian testing csomagok és az MX teszt csomagjai (nagyon frissek, lehetnek gondok velük).
Debian visszaportolt= Debian 12 backports repo, hivatalos. A stable-től frissebb csomagok.
Flatpak=az gondolom egyértelmű.(disztró független komplett csomagok, csak a Flatpak futtató környezet kell hozzá) -
törölt tag
válasz
paolinho #97669 üzenetére
Debian-on (MX Linux) az a LO verzió van benn a csomagtelepítőben.
Ha a legújabbat akarod használni, ne a letöltöttet instaláld. Gondolom .deb csomagot töltöttél le. Azzal csak bajod lesz.
Flatpak-ban benn van a legújabb amit mondassz Te is.
Azt fel tudod tenni.
MX csomagtelepítő alkalmazásban rámész a Flatpak fülre és onnan telepíted.A beépített csomagok (szinte) minden disztróban verzió-kiadás függőek. Kivéve a rolling disztrókat. Ezt még szoknod kell. Ne töltögess le magadtól mindenfélét a netről. Nem így működik, mint Windowson.
-
törölt tag
Nem mondtam, hogy törölje ki.
Csak ott valami nem okés.
Volt egy telepített ubuntu egy nvnme ssd-n. Aztán be lett téve egy sata ssd. Arra meg telepített egy windowst. A windows ssd-n nincs efi partíció.
Nem tudom mi mehetett félre, de szerintem nem okés valami. Nem telepítettem még úgy windowst, hogy benn volt már egy linuxos lemez is és nem tudom hogyan reagál ilyenkor a windows installer.
Passz. -
törölt tag
válasz
galaxy55 #97586 üzenetére
Persze, amióta behozták a gyors rendszerindítást a Windowsnál, azt ki kell kapcsolni. Amúgy ez egy időben a Win11-ben nem volt elérhető. Most látom megint a lehetőséget. Win verzió függő is sok minden.
Most meg bejött a Pro kiadásoknál a fentebb említett bitlocker dolog is.
Szóval a redmondi világ mindig változik, ami tegnap igaz volt, az ma már nem biztos, hogy az.Egy Linux/FreeBSD dualboot egy lemezen. Na az is egy érdekes téma.
-
törölt tag
válasz
galaxy55 #97583 üzenetére
Uefi óta nem kell ilyenekkel küzdeni. Külön efi partíció a linuxnak, a Win meg azt csinál a sajátján amit akar. Uefi előtt mbr-es időkben is meglehetett oldani, hogy ne a vinyóra tegyen indítót a linux. Bárhová telepítheted a linux indítóját.
A driverek kérdése meg már nem annyira releváns a mai időkben. -
törölt tag
válasz
galaxy55 #97578 üzenetére
Nem parázok a Windowstól, azt is lehet viszonylag biztonságosan használni. Csak nem úgy, mint az átlag userek. Jelszó nélkül, rendszergazda fiókkal, stb.... .
Egyébként Debian a fő rendszerem, néha kell Windows is. Arra jó a dualboot. Van egy notim azon Free BSD van.
Tutujgatok jó pár Windowsos felhasználót, így nem árt képben lennem a redmondi világgal.
Az épített, összerakott gépeken kívűl szinte biztos, hogy kapsz Windowst is a vásárláskor. Annak az árát meg nem érzed. Átlag ember, ha nincs Windows-a, akkor vesz valami olcsó liszencet. Persze van aki kifizeti a teljes árát is.Annak nem sok értelme van, amit felvetettél. Win hoston linux guest. Ha sűrűbben használod a linuxot, akkor inkább dualboot.
A VirtualBox próbálgatni nagyon jó, meg beletanulni a linuxba. Aztán úgy is dualboot lesz belőle.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Dhampir #97563 üzenetére
Látok még ott egy-két érdekességet.
Az a 16MB-os win partíció biztos nem a boot partíciója a Windowsnak, attól nagyobbat csinál a telepítője. Hol van a többi? Működik a Win11?
Az Ubuntu meg 1GB-os efi partíciót csinál? Rég telepítettem ubit, de azt én meg sokallom.Mesélhetnél bővebben a tevékenységekről. Itt valami több volt, mint szokványos telepítés.
-
törölt tag
válasz
Dhampir #97563 üzenetére
Ez egy gyári Win11-Home partíció sémája:
Device Start End Sectors Size Type
/dev/nvme0n1p1 34 262177 262144 128M Microsoft reserved
/dev/nvme0n1p2 264192 878591 614400 300M EFI System
/dev/nvme0n1p3 878592 868898815 868020224 413,9G Microsoft basic data
/dev/nvme0n1p4 1917474816 1919318015 1843200 900M Windows recovery environment
/dev/nvme0n1p5 1919318016 1953523711 34205696 16,3G Windows recovery environment
nvme0n1
├─nvme0n1p1
├─nvme0n1p2 vfat FAT32 SYSTEM 7ABE-0B06
├─nvme0n1p3 ntfs Windows 4DD8C9D43EC20C26
├─nvme0n1p4 ntfs WinRE tools 45FD84858679CC93
├─nvme0n1p5 ntfs BIOS_RVY 846079A05959829A
-
törölt tag
válasz
Dhampir #97563 üzenetére
A Windows "boot" partíciójával valami bibi lehet. Annak fat32-nek kellene lennie és boot-esp jelölők kellenének. Bár gpt a lemez, de ez inkább úgy néz ki, hogy a Windows CSM-Legacy módban volt telepítve, a Linuxod meg tiszta UEFI-ben. Ha lett mókolva a bios beállításokban. CSM-Legacy-ban ugyan gpt tábla jön létre, de mbr séma szerint megy végbe a telepítés.
A Linuxod ext4-es partíciójának a csatolási pontjai is "érdekesek".
-
törölt tag
loki@myzbook:~ $ neofetch
``` ` loki@myzbook
` `.....---.......--.``` -/ ------------
+o .--` /y:` +. OS: FreeBSD 14.1-RELEASE-p2 amd64
yo`:. :o `+- Uptime: 38 secs
y/ -/` -o/ Packages: 1342 (pkg)
.- ::/sy+:. Shell: sh
/ `-- / Resolution: 1600x900
`: :` DE: Plasma 5.27.11
`: :` WM: KWin
/ / Theme: [Plasma], Breeze [GTK2/3]
.- -. Icons: [Plasma], Silvery-Dark-Icons [GTK2/3]
-- -. Terminal: konsole
`:` `:` CPU: Intel i7-6820HQ (8) @ 2.700GHz
.-- `--. GPU: HD Graphics 530
.---.....----. Memory: 1890MiB / 16133MiB
loki@myzbook:~ $
-
törölt tag
Háát, az se normális aki este 8-kor majd 40 fokban a fűnyíró traktorján világítást kapcsol. Mer` mér` ne?
-
törölt tag
válasz
Freeman007 #96895 üzenetére
A másodikra nem tudom a választ. Ha annyira nem zavar és tudod használni a rendszered. Akkor várjál.
Vagy tegyél fel egy probléma mentesebb disztrót. Pl. valamelyik LinuxMint-et. Ha nagyon KDE kell, akkor kilőve a Mint.
-
törölt tag
válasz
Freeman007 #96891 üzenetére
A breeze-t nem nagyon tudod megkerülni. Default része a plasma-nak. Vsz. a plasma6 váltással kapcsolatban van ez az anomália. Nem minden csomag-összetevő kerül egy állapotba.
-
törölt tag
válasz
tordaitibi #96429 üzenetére
Abból a videoletöltőből van flatpak is. A flatseal-t meg ismered. Hátha azzal könnyebb lenne.
-
törölt tag
válasz
ubyegon2 #96403 üzenetére
Nekem ilyen gondjaim nincsenek. Nem közösködöm a Windows efi partíciójával. A linuxaimnak mindig van külön efi partíció. Azok nem bántják egymást. Ellenben egy Win update még az efi beállításokba is képes belenyúlni. A minap egy HP ZBook-on gondolta úgy, hogy a win loader legyen az első és ne a linux.
-
törölt tag
válasz
CPT.Pirk #96389 üzenetére
Volt egy bakancslistám kezdő linuxosként. A cél az volt, hogy majd egyszer Gentoo-t lövök magamnak. Csak mire eljutottam a pure Arch-ig. Bebizonyosodott, hogy nem kell tovább mennem, mert nincs értelme. Egy bizonyos ponton túl már nem érdekel a rendszerek mély lélektana. A stable Debian az egy biztos pont.
-
törölt tag
Elnézve itt az utóbbi pár hét eseményeit, mondhatnám igen ingerszegény környezetet sikerült felhákolnom a notimra.
Semmi bug, semmi probléma, csak működik.
Stable Debian+KDE.
Át is bootolok Win11-re, hátha lesz valami esemény.
-
törölt tag
válasz
growler #96264 üzenetére
Hhha, pont Tibi koma jutott eszembe. Ránéztem én is erre a káoszra.
Nem lesz jó neki. Ezer meg egy ok miatt.
Egy rohadt screenfetch sincs a tárolóikban, nem hogy ami Tibinek még kéne.
Alapból nem telepít Grub-ot, ellenben választhatsz másik három opció közül, default a / partíciót extfs-re hozná, ha figyelsz átkattinthatod ext4-re.
Szóval nem, nem a Tibi disztrója. -
törölt tag
Hali Mindenkinek!
YT-ról letöltésre és ezt használom. [link]
Egyszerű GUI-s alkalmazás, frissül mikor kell.
Ráuntam a fentebb tárgyalt dolgokra. Ez tökéletesen el van a Debianomon. -
törölt tag
válasz
tordaitibi #95778 üzenetére
Oké.
Ilyet az én notim is produkál, mint amit leírsz. W11/Debian12 dual rendszer.
Win után átbootolok a Debianra és nincs wifi, olyan ahogy írod.
Egy logout és restart után meg van.
Nekem is Inteles wifim van, csak nem pont olyan mint a Tied.
Win11-ben már nincs opció a gyors rendszerindítás ki-bekapcsolására sem.
De valamiért mégis "fogva marad" a wifi. -
törölt tag
válasz
tordaitibi #95770 üzenetére
Ezt a portable cuccot most olyan gépen indítottad, amin előtte Windows ment?
-
törölt tag
Hát, nnaaa :-)
A QubesOS-el is érdemes egy-két órát elbaszarintani, hogy valami mást is kipróbáljon az ember fia. :-)
[link]
Vas kell hozzá bőven. -
törölt tag
válasz
tompa torma #95212 üzenetére
Ez részemről nem vita. Csak a tényeket közöltem, hogy miért és hogy a heti trimmelés. Ismerem az MX-et.
-
törölt tag
válasz
t72killer #95164 üzenetére
Nekem egy gen.-nel újabb van és nem Lenovo, hanem MSI.
Vendor ID: GenuineIntel
Model name: 12th Gen Intel(R) Core(TM) i7-1255U
Win 11 alatt egy rakás fos az üzemidő. Debian Stable-lel jobb a helyzet, de nem fényévekkel és itt a procit sem pörgeti annyira, mint Win alatt. -
törölt tag
válasz
sicc_innen #95136 üzenetére
Melyik változatot használod? A KDE vagy az Xfce alapút?
Ha hardverbibi van érdemes az "ahs" "Advanced Hardware Support" verziót megnézni. Ez csak Xfce-vel van.
Volt nálam egy noti valami "ekszkluzív" wifi kártyával, semelyik live rendszer nem ismerte fel, csak "ahs"-es MX Xfce.
[link] -
törölt tag
válasz
SunMount3r #94896 üzenetére
Van egy pár lehetőség: [link]
-
törölt tag
válasz
SunMount3r #94896 üzenetére
Treminálba:
lscpu
A flags sornál benne lesznek vagy nem az érintett kérdéseid. -
törölt tag
válasz
tordaitibi #94729 üzenetére
Nem az a probléma, ha egy bizonyos fájlt futtathatóvá kell tenni és bizonyos fájlokat rendszergazdaként kell módosítani.
Az említett két példa a mindenre is alkalmazását tartom aggasztónak. Hiszen én is azt tapasztaltam az eddig eltöltött linuxos éveim alatt, hogy szentgrálként dobálták be fórumokba ezeket. Úgy, hogy az adott problémát meg lehetne oldani szofisztikáltan is.
Kvázi, mintha egy defekt miatt. Az egész féltengelyt cseréltetnék ki fékestül, felnistül, stb.... . -
törölt tag
Kell is. Amennyiben nem telepítő a particionál, hanem Te manuálisan.
A/boot/efi
az evidens, a szokásos módon 500MB és fat32.
Kell!/boot
partició is mindenképp, ami 1GB és ext4.
A gyökér lehet bármi. A/boot
azért kell így, mert default a gyökér btrfs szisztéma szerint települ és a telepítő keresni fogja a külön csatolású/boot
-ot. Ezt mindazért, mert ha megbomlik a btrfs és abban van a/boot
is. Nem fog tudni a kernel sem elindulni, még recovery módban sem. Ellenben az openSuse szisztémájával, ahol van előre beállított readonly btrfs snapshot. Ott benne van a /boot is a btrfs fában. Viszont így tud indulni recovery-ben, ahonnan rendbe lehet elvilrg rakni a btrfs-t. A Fedora-ban ez nem így van. -
törölt tag
Aztán még az is lehet, nem tudom mikori telepítés van nálad. Elvileg már lennie kell
non-free-firmware
reponak. Ha nincs add hozzá asource.list
-hez. Utána update természetesen.
A secure boot mode is befolyásolhat az uefi beállításokban. Nálamstandard mode
van.
Nálad lehet más is, ez már hardver függő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konteó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpársportok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest