- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sicc33
aktív tag
Bocs de nem derult ki szamomra mivel jatszod le a dts-hd anyagot
. Ha a tv sajat lejatszojaval nem tudok nyilatkozn. A musorforrasnak is kell tamogatni a hd audio formarumot. Ezert csereltem media lejatszot. Egyebkent lejatsza a dts-hd anyagot is csak sima dts hanganyagkent.
Hibat nem kovetsz el ha veszel egy hd audiot tamogato hazimozit.
-
huncutka1029
addikt
a tv-ken van Passtrough funkció, ami azt jelenti, hogy konvertálás, kodekelés nélkül átengedi a bejövő hangot kodektől függetlenül akkor is, ha a tv nem képes az adott hangot megszólaltatni.
Le fogja adni a DTS HD-t is optikán, és csak kizárólag optikán keresztül, HDMI-n nem.Ez már 2011 ben is működött, amikor az LG smart tv még a DTS-t sem támogatta
Az optika, egy az egyben átengedi a jelet, csak a fogadón műlik,hogy tudja e kezelniHA pcről, mediaplayerről játszol le filmet True HD hanggal, és optikán megy át a tv-n akkor úgy is fog megszólalni.
-
huncutka1029
addikt
ezt nézd meg
távirányítható, de automatikusa az aktív bemenetre kapcsol -
OldMike
őstag
Szia!
A tévé vezérlése a tabletre telepített LG alkalmazással tökéletesen működik. Viszont a tabletről a Youtube megosztás nem. Nem jelenik meg a TV ikon. Próbáltam a böngészőből indított Youtube-ot is, ott van beállítási lehetőség, lehetne a tévéhez kapcsolódni, de a tévén nem jelenik meg a kód, amit be kellene írni. A vezetékes netre kapcsolódó tévé nem érzékeli a wifis tabot.
Megjegyzem, hogy okostelefonnal is próbáltam, de azzal sem megy.Mindenkinek:
Próbáltátok-e azt az esetet, amikor a tévé kábellel van rákötve a routerre, és küldenétek Youtube videót a tévére telefonról vagy tabletről az alkalmazásban lévő tévé ikonnal?
-
OldMike
őstag
Gondolom, hogy a tablet és a tévé is ugyanazon a hálózaton van, mert ez kell hozzá. Nálam akkor volt hasonló gond (de csak egy-két percig), amikor hirtelen nagyon leterhelt lett a wifi térségben, sok egymást zavaró eszköz volt, és lecsökkent a jelerősség.
Egyébként kezdőként úgy jártam, hogy nem ismertem a YouTube-nak ezt a funkcióját, a telefonon néztem egy videót, láttam jobbra fent egy ismeretlen ikont, rányomtam és a másik szobából rohant a család, hogy elromlott a tévé, mert valami furcsa műsor megy rajta
-
Lackó86
tag
Én is most vettem, elég nagy dilemma lett h hol... végül korzóban található euronics lett a befutó (ami valójában expert) lehet venni garancia kibővítést is. +1,+2,+3, évet. viszont az ára kicsit magasabb mint a digit plaza de a cetelem hitelkártyával -10% lejön (kártyadíj 3690) ezt még bele kell kalkulálni.
-
StSanya
senior tag
Ha segít neked:
LA660S v.04.04.07
ADSL: T-Home NetMania M 20/1 (valóságban, a modem szerint: "Current line speed: Down: 15797 kbit/s Up: 1279 kbit/s")
Modem: D-Link DSL-321B @DChard féle firmware
Router: Asus RT-N66U @Shibby féle Tomato firmware (5 GHz-es N-es WiFi-n van a TV, egyedül, de a normál 2,4-en és kábelen persze más eszközök vannak, torrent is megy, stb.)
TV-n a GTS-Datanet sebességmérése szerint:
Download: 9,99 Mbps
Upload: 0,81 Mbps
-
Madwe
nagyúr
A hdmi kábeled 1.4es (high speed, 3d, 4k meg nemtudom milyen neveken fut még...), a tv 1-es hdmi (arc) portjára kötve s az erősítő is támogatja az arcot gondolom? mert szerintem nálad ha van arc is bekapcsolva, akkor a hdmin megy a hang! próbáld meg kihúzni az optikait, elvileg akkor semmi sem fog változni! Ha viszont ez a helyzet, és szaggatva jön be a hang, akkor ugyan az a gondod mint nekem, én maradtam optikainál e miatt... s bárki aki tudja a megoldást jó nálam egy sörre, sőőt, mit egyre
-
Madwe
nagyúr
CECet nem írja sehol de az kell hozzá s alapból megy elvileg... viszont ez különös, egyrészt arc-nál tvn a tooltip írja is h hdmi kábel kell hozzá, 1.4es és az erősítőnek is támogatnia kell, valamint ha bekapcsolom nekem semmilyen hang nem jön ki (optikaival, hdmivel működött de szaggatottan nekem)
-
Madwe
nagyúr
Az arc az audio return channel, azaz pl az erősítő hdmi kimenetéből a tv hdmi bemenetébe menő kábelen mehet visszafele a hang, így egyrészt tudod nézni azon a bemeneten az erősítőn átjövő képet, viszont a hangot mindig kiadja a tv az erősítőnek bármely bemeneten legyen is... amire te gondolsz az a cec, ami ezt csinálja, igaz, az arc csak akkor megy ha be van kapcsolva a cec is
de én úgy tudtam optikain nem megy át a cec, azaz nem tudod állítani az erősítő hangerejét a tv távval ha optikaival van összekötve, ha neked mégis megy akkor nem tudom hogyan, de újat tanultam és vaahogy én is meg akarom oldani h így legyen
-
jczettler
tag
nem szívesen válok meg tőle, jól megy és szól is tényleg...
csak az a baj, hogy egy optikai bemenete van.
bár nem tudom, hogy ha HDMI-vel rá van kötve a tv-re a HD set-top, a WD media player, akkor ha a TV-t és a házmozit összekötöm az optikai kábellel, akkor azon keresztül fog szolni a box is a mplayer is?
mert ha igen, akkor ...szom... maradok ennél és összedugom optikával
vélemény?
-
OldMike
őstag
A speedtest.datanet.hu működik vele, bár egy kicsit furcsán. A ping nálam mindig 100 feletti érték, letöltés a mérés alatt eléggé változó mértékű, de a végén kijelzett adat elfogadhatónak látszik. Nálam wifivel csatlakozik a tévé, a routerig van kb. 8 m, és egy 30 cm-es betonfal. A net 30/5-ös, a letöltés - amikor a környező routerek nem nagyon zavarnak - 20-25 Mbps szokott lenni, de volt amikor 29-ig is felment. A feltöltési sebesség 4-5 Mbps körül van. A telefonommal a 4Gmark alkalmazással a tévé mellett gyakorlatilag ugyanezeket mértem.
Amikor UTP kábellel volt összekötve a router és a tévé, akkor az előfizetett net sebességeket lehetett mérni. -
sbalu1
senior tag
Úgy tudom, hogy a Te tipusod még nem támogatja a flash 11-et , csak a 2013 modellektől, ezért ez nem fog menni nálad.Keress egy másik seb. mérőt ami nem igényel flashes támogatást!
Eszkimo: Próbálj fw frissítést a tévén, mert bár ezek a dolgok közel se tökéletesek a tévén, azért annyira nem rosszak ahogyan nálad van.
bigdady, laci1978: +1
-
TMT7TMT7
tag
Szia, tavalyi modellből van LM3450 (egy-egy darabot találni még belőle), LM615, illetve ideieknél az LA6130, de ezt szívből mondom, hogy nem ajánlom, design-os, de borzalmas képe van, 50Hz-es panellal. . . Inkább dobjatok hozzá még egy picit, és egy LA620-at vegyetek, az már valós 100Hz
Árban durván 20e Ft a differencia.
-
Ravenloft
tag
Akkor megnyugodtam, hogy nem az én készülékemben van a hiba (ami a DP-t illeti).
Ha az LG TV Remote app-ra gondolsz, akkor azt vagy az appstore vagy az android store-ból tudod letölteni. Viszont arra figyelj, hogy két azonos ilyen app van (app store-ban legalább is) és csak az egyik működik (nálam legalább is). Én iPhone5-el használom és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Gyakorlatilag egy "majdnem" teljesértékű (nem lehet ki-be kapcsolni vele a TV-t) távirányítót csinál a telefonból, csak annál jóval többet tud. Konkrétan szinte mindent vezérelhetsz vele (smart, prémium tartalmak, DP, setting, 3D, CH stb..) ami a TV-vel kapcsolatos. Sőt, konkrétan a SmartShare appon belül látod is a stream tartalmakat (video, zene, fotó stb..) két katt és már megy is a film a TV-n. Vagy akár legyen szó a prémium tartalmak eléréséről (youtube, vTuner, index, origo, google maps, facebook stb..) amik szintén pikk-pakk megnyílnak.
Szóval egy biztos, ezek után a Magic Remote-ot csak arra használom, hogy ki-be kapcsoljam vele a TV-t.
Amúgy ez az app még tutibb egy iPad minin lenne! Ja és nem mellesleg (bár nem értem mi értelme van?) a telefon képernyőjén meg lehet jeleníteni az éppen futó TV műsort is. Amolyan "second display" lesz belőle. Illetve olyat is lehet, hogy készítesz egy pillanatfotót az éppen aktuális adás egy darabkájáról, majd posztolod ide-oda (FB, twitter stb..).
Tehát mindenkinek csak ajánlani tudom (aki eddig nem ismerte volna) ezt az appot. Mint mondtam volt, mind iPhone-ra mind Android-ra elérhető.
-
törölt tag
Itt egy másik link,amúgy ha beírod a google be,hogy LG 3D demo, kismilló találatod lesz.
-
törölt tag
-
törölt tag
Ez egész jó innen töltheted.
-
huncutka1029
addikt
az usb1 csatira az van írva, lg apps, ha erre dugsz egy pendrive-ot, akkor arra rud a tv letölteni alkalmazásokat, és puffernek is tudja használni.
Így korlátozottan "bővíthatő" a memóriája.De időnként a böngészési előzményeket, és "csokikat " törölni kell, hogy ne legyen memória gondja....
-
aszamóca
aktív tag
Persze hogy rá. Az erősítőt a dipólhoz közel kell elhelyezni, a jobb jel-zaj arány miatt. Az erősítő feladata a vezetéken keletkező csillapítás kiegyenlítése, és nem a jel erősítés, hiszen ami nincs azt nem is erősíthetjük. Ezért mondták régen, hogy a legjobb erősítő maga az antenna.
Az erősítőt általában magán a koax vezetéken táplálják egyenfeszültséggel, amit csatolókondenzátorokkal választanak szét a nagyfrekis jelfeszültségtől. (Bár létezik külön tápvezetékes kivitel is.) Ezért nem érheti károsodás ilyen szempontból a készüléket. -
gulyasa
őstag
Nekem ugyan egy LW van, de azzal minden probléma nélkül használok egy tavalyi USB3-as 1TB-os Samsung M2 Portable3-ast és múlt héten vettem egy szintén USB3-as 1TB-os WD My Passport-ot és ezzel sincs gondja.
Úgy gondolom, hogy ha a tavalyi tévé tudja kezelni, akkor jó eséllyel az idei is kezelni tudja - bár arról nem tudok, hogy további HDD márka/típusokkal vannak-e gondok vagy sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest