- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
válasz
-=Jam=- #51487 üzenetére
Direkt leírtam a Supportosnak, hogy nem az Info alól hiányzik, vagy a LiveMenu-ből, hanem szimplán csatornák közötti váltáskor. Marha idegesítő, hogy vagy az Info-ban, vagy Live-ban kell lapozgatni, vagy minden csatornán Info-t nyomni, ha tudni akarom, hogy mi megy.
Erre mondta a szakember, hogy tudnia kéne. És hát kinek higgyen az ember, ha nem a Supportnak
-
bgabi1
aktív tag
válasz
-=Jam=- #51121 üzenetére
Nagyon köszönöm neked! Már meg is rendeltem. Lehet, hogy nekem is kidobta a kereső, de azért nem néztem rá erre, mert csak azt láttam, hogy jóval drágább, azt nem gondoltam, hogy két féle van belőle.
Köszi még egyszer, hogy felvilágosítottál, az eladó is megerősített és alul megtaláltam a leírásnál is. Ráadásul ingyen szállítják. Szuper, a másik meg utazik holnap vissza. -
bgabi1
aktív tag
válasz
-=Jam=- #51119 üzenetére
Köszi a gyors választ már le is mondtam az előző kereskedőnél, ahol 26000 Ft lenne kompletten.
És abban biztos vagy, hogy ebben a változatban dongle is benne van? Mert a leírásokban sehol nem találtam.
A G betűjelre pedig feketét szürkét dongle nélkülit és dongle-s változatot is kidob a kereső.
Megerősíthetnél. -
@Jocó@
tag
válasz
-=Jam=- #51034 üzenetére
Nálam működik az 5.1 átadása.
Onkyo 5.1-es erősítő HDMI kábelen LG 50LB671V-be dugva (HDMI 1. ARC csatlakozó)
Továbbá egy optikai kábel is van dugva a TV és az Onkyo közé.SmartShare-en nézve a filmeket, a hang az optikai kábelen van átadva az erősítőnek, és minden csatorna szól. Az erősítő is átvált DTS módba, amikor olyan a hanganyag.
A TV-n tudok váltani, hogy a TVn, vagy külső hangfalakon szólaljon meg a hang.
Ha holnap lesz időm, megnézem, hogy ki tudom-e küldeni a SmartShare-ről HDMI-vel az 5.1 jelet. Úgy emlékszem nem örömömben pakoltam be az optikai kábelt, hanem azért, mert nekem is csak sztereo jött át HDMI-n... meglátjuk.
Viszont amivel meg én szívok, az a PC képének megjelenítése TV-n. Kimegy az 1920x1080, meg is jelenik a kép a TV, de nem teljes képernyőben. Minden oldalon vagy 2-3 cm-es fekete csík van.
-
@Jocó@
tag
válasz
-=Jam=- #49098 üzenetére
04.35.30 firmware van a TV-n.
Sikerült megcsinálni, hogy az analóg TV jele is megjelenjen composite kábelen.
Fogalmam sincs, hogy hogyan.Van egy ilyesmi antenna splitterem.
Egyik állásban a szoba antenna jele megy rá (Mindig TV), másikban pedig UPC Analóg.Ahogy ide-oda váltogattam nem mindig jelent meg a composite kimeneten az analóg TV képe.
Ahogy átváltottam HDMI bemenetre, egyből megjelent az analóg TV-jé is.Szóval összességében mind az analóg, mind a digitális TV adások is megjelentek a SCART composite kimenetén (19 és 17-es láb).
HDMI bemenetekből kettőt próbáltam (HDMI1 ARC, HDMI2). Ebbe megy az erősítőm, amibe a PS3 van dugva.
Amikor HDMI-re váltottam továbbra is a legutoljára nézett TV csatorna képe ment ki SCART-on.Smart Share, és DLNA-n lejátszott tartalom esetén fekete képernyő.
3 dolgot tudok most elképzelni
a, felgyújtom az egészet, és elfelejtem ebben a formában az Ambilight-ot.
b, valaki, aki okosabb tőlem rávilágít, hogy a 42. almenüben van egy opció, amit ha bekapcsolok, akkor kimegy a Smart Share képe is.
c, Szerzek egy normálisabb SCART átalakítót, s-video kábelt, és kipróbálom azzal is. -
-
@Jocó@
tag
válasz
-=Jam=- #49067 üzenetére
Nem vagyok biztos benne. A 19-es lábra emlékszek, hogy az valóban S-Video jel volt, de talán a földelés a 20-as lábon ment, nem a 17-esen.
Holnap akarok keríteni egy öreg videót, illetve kábeleket, meg multimétert.
Az asszony nem örülne neki, ha most arra kelne, hogy füttyög neki a multiméterHa már te így belelendültél, gondolom előttem jársz, és kipróbáltad a kimenetet
Kell valami extrát beállítani a TV-n, vagy bedugom az AV1-be a kábelt, és már adja is ki a videó jelet?Te milyen guide-ot használsz az ambilight-hoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest