Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gahor72
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek!
LG LB 2020A Soundbar hibátlan állapotban eladó.
Távirányító,fali konzol,lábak megvannak.
Esetleg cserélhető márkás,minőségi 2.0-ás,2.1-es számítógépes hangrendszerre.
Ára Fix 15000 FT
képek a hardveraprón
üdv
-
gahor72
aktív tag
Nézzétek a Walking dead-et,a zombik viszonylag lassan mozognak......
-
gahor72
aktív tag
Hello!
Az lm640-nek cincogás a hangja-engem idegesített az első pillanattól kezdve.
Vettem egy lg hangprojektort 10e-ért,mélynyomó nélkül.Sokkal jobb a hangja,tv-zéshez tök elég.(igen van házimozi is, erősítő+hangfalak)
Volt egy épített aktív mélyhangfalam is 30cm-es hangszóróval,A osztályú erősítéssel,de költözés előtt eladtam,jobb a béke.
Laksin tényleg nem nagyon lehet rendesen mozizni,mert rögtön verik a radiátort.De léteznek infrás,vezeték nélküli hangfal szettek is......
Egyszó mint száz,a tv hangszórójánál minden jobb(LM 640).üdv
-
gahor72
aktív tag
Nekem tökmindegy,hogy 1,5m-ről vagy 3m-ről nézem a 42-est,csak a 4-éves leányom ne álljon a tv elé közvetlenül.
-
gahor72
aktív tag
Igazatok is van,én csak humoros formában próbáltam meg felhívni a figyelmet a tájékozódás fontosságára,ami nem abból áll hogy:---szerintetek mi a különbség a xxxxx és az xxxy között?
Mert ugye nem más vesz nekünk tvt,és nem másnak kell beállítani azt a mi szemünkhöz,hanem nekünk....
Lényeges tisztába lenni a technológia határaival,hátrányaival,előnyeivel és akkor nem ér akkora csalódás bennünket.
Ezt a tudást meg csak az olvasással-akár csak a fórumon belül,a kereső használatával-tájékozódással lehet megszerezni.
Továbbá lényeges tisztában lenni a vásárlói jogokkal,lehetőségekkel, is ha probléma merülne föl ne adj isten.
Tv cserélgetni,visszaküldeni sz@r dolog,én is csináltam,de sajnos a tömeg gyártásnak ez a hátránya,sok a selejt,nagy a hibatűrés.
De azzal már most tisztába KELL lenni,hogy ezek a tv-k nem fognak 15-20 év múlva a telken is jószolgálatot tenni,mint egy junyoszty,vagy orion tv.
üdv -
gahor72
aktív tag
lUraim!
Hosszú küzdelem után összejövünk egy bomba nővel,jó alak ,csodás arc,nagy,kerek cicik,még főzni is tud egy kicsit.De a lábujjak kicsit görbék.Mit teszünk?Egyfolytában a lába ujját nézegetjük fejcsóválva,vagy megpróbáljuk élvezni a maradék 98%-ot?Persze lehet hajtani a legtökéletesebb nőre,de az nem a mi pénztárcánknak való....És közben nem is élvezzük amink van.
Ne felejtsük,hogy nem olyan rég képcsöves tv-t és monitort nézegettünk,hiba lenne most a vizuális katarzist várni 150-300k ft kiadása után,még akkor is ha ez rengeteg pénz,tudom.
Mindenek előtt olvasni,keresni,teszteket nézegetni,elmenni áruházba és nyomkodni,állítgatni,ismerkedni kell a leendő tvnkel,mint a nőkkel, mielőtt összebútorozunk a kiválasztottal. -
gahor72
aktív tag
Kingston usb 3-as kártyaolvasót nem ismeri fel lm640s.
-
gahor72
aktív tag
Ha már ilyen szépen pörög a fórum évek óta,és sajna szépen gyűlnek webáruházak ahonnan rosszak a tapasztalatok,kellene vmi gyűjtemény ahol ezeket össze tudnánk szedni,okulásul.
üdv -
gahor72
aktív tag
Nekem van 1doboz gyári 3d szemüveg.A visszaküldött tvből maradt.....
-
gahor72
aktív tag
válasz
demonlaci #32834 üzenetére
Azt azért ne felejtsük el,hogy nem ugyan az az árkategória és felépítés a két soundbar,Ha akar az ember találhat sokkal jobbat sokkal többért,de nem hiszem,hogy praktikusabbat 10-20e ft ért lehet találni.
Persze nem árt hangsúlyozni,hogy én házimozi mellé vettem.....
üdv -
gahor72
aktív tag
válasz
demonlaci #32829 üzenetére
Nekem van már vagy egy éve.Tvzéshez egész jó,optikán megy a jel,bekapcsolódik magától ha jelet kap,fokozatosan erősödik a hangja a kikapcsoláskori állapotig.
Este ha a gyerek alszik és nem lehet erősítőzni akkor egész jó,de a házimozi az igazi.
Tavaly előtt sok akcióban volt tvhez,aztán sokat árultak is mert nem kellett.
10e-ért vettem.
üdv -
gahor72
aktív tag
Uraim!
Ahogy olvasom,sokan küzdenek különböző átalakítókkal,kábel variációkkal.
Ezen az oldalon[link] fellelhető rengeteg kábel és csatlakozó bekötési rajz.
Akár csak megtudni,hogy létezik-e az adott problémára kábel/átalakító,akár gyári,akár házi gyártmányú,kipróbálva.
Esetleg ha valaki kedvet érez barkácsolni 2 kábelből egyet,csak nem tudja a lábkiosztást......
üdvui:lm 640s-hez 8db-ot adtak,JA az egyik doboz a 2hónap után beszart tvből maradt
-
gahor72
aktív tag
Ha az AMD ccc-ben azonosítom a kijelzőket akkor a monitor az 1-es,a tv a 2-es.
Ha a vezérlőpulton át a win-ban azonosítom akkor pont fordítva van.ki érti ezt? -
gahor72
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek!
Van egy apró problémám ami zavar.
A pcre van kötve egy 4:3-as monitor,mint alapértelmezett megjelenítő,valamit egy 42lm640s hdmi-n keresztül.
A megjelenítő azonosításnál a monitor az 1-es.a tv a 2-es.Amennyiben a win+p-vel kiterjesztem az asztalt a tvre,a monitor képét is átváltja 16:9-es arányra alul,felül fekete csíkokkal,és összekuszálja az ikonokat is.Levéve a kiterjesztést persze úgy maradnak.
Továbbá a win+p kombinációnál a csak számítógépre kattintva a tvre küldi a képet,a kivetítőre kattintva meg a monitorra.
Nem nagy problémák,de zavaróak,és valószínű vmi beállítási anomália van.Valaki találkozott már ilyesmivel?
Köszönöm a segítséget,Boldog karácsonyt mindenkinek! -
gahor72
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek!
Találtam egy fali konzolt itt 45%-os akcióban.
[link] -
gahor72
aktív tag
válasz
A tumi #31090 üzenetére
Hello!
Nálam a videokártya HDMI csatlakozója jelenik meg ezen a néven,amin keresztül csatlakozik a tvhez.
Hibába van rádugva a tv a vidikarira,és be is van kapcsolva,addig nem érzékeli tvt amíg nincs asztal kiterjesztés,vagy másolás.Bár a másolás nem túl jó,hiszen ki akarja ugyanazt nézni a tvn és a monitoron?
Vezérlőpult-hangok vagy hangszóró ikonon jobb klikk-lejátszóeszközök.
Ha ezt a hang ablakot kint hagyod és közben kiterjeszted az asztalt akkor látni fogod az aktív és alapértelmezett bemeneteket ahogy változnak.
Gondolom az AMD vision ECC-ben be van állítva a tv mint 2. megjelenítő.
üdv
ui:így minden alkalmazás hangját viszi,játék,film,stb -
gahor72
aktív tag
válasz
A tumi #31064 üzenetére
Hali!
Nálam így van: 1-es megjelenítő a monitor,2-es a tv (42LM640S)
Pc HDMI-vel összekötve.
Alapból a pc-hangszórók az alapértelmezett hang eszköz.
Amennyiben csatlakoztatva van az AMD HDMI output,és kiterjesztetted az asztalt
akkor az alapértelmezett lesz a HDMI tehát átmegy a hang a tvre.Valamint a pc hangszórója az alapértelmezett kommunikációs eszköz.Tehát ha a tv filmet nézel a pcről,a skype hívása a pc hangszóróján csöng.
Kiválasztani a ,win+p gombbal tudod,aztán kiterjeszted az asztalt,és áthúzod a lejátszó progit a tvre.Így még a gépet is lehet használni,már ha a hardware bírja.
Csak ne maradjon ott ha már nem nézed.
Amennyiben win+p-vel visszaváltasz csak monitorra úgy az lesz az alapértelmezett újra.
Lehet,hogy kicsit bonyolultan írtam de nem az.
üdv -
gahor72
aktív tag
válasz
LiteCross91 #30723 üzenetére
jó
-
gahor72
aktív tag
válasz
LiteCross91 #30461 üzenetére
Hali!
Nekem STR-DE585 van és már az is tudja a DTS-t.
Persze digitális csatlakozás kell neki,optikai vagy rca,ami nem ua. mint a sima RCA.
üdv -
gahor72
aktív tag
-
gahor72
aktív tag
Véleményem szerint ez a kábeles varázslat még a hifis korszakból maradt ránk.
Mostanában inkább a kábel nélküli összeköttetéseket preferálja mindenki.
A hdmi kábel digitális jeleket továbbít,már nincs az a klasszikus jelveszteség,minőség romlás mint régen.
De ezt már itt is kitárgyaltuk cirka egy éve.Persze ez is mint minden megosztja a fórumozókat.
De olyan NINCS ,hogy egyik film jó,a másik meg nem,még a feltételezett kábel hiba miatt sem.
Beállítás,forrás anyag stb..Nekem egy noname 10m-es HDMI kábellel van összekötve a pc a tv-vel,és hibátlan bármit nézek.
Persze be kellett állítani az AMD VISION engine control centert a második megjelenítőhöz,ami a tv.
üdv -
gahor72
aktív tag
Kedves "új tv-sek"!
A frissen vásárolt tv-knek van egy jó tulajdonságuk.Az ember tv és filmnézési szokásait fejleszti,javítja.Terelget az igényesség felé.
Az első lépés megveszed a tv-t.
Aztán leszoksz a divx,xvid,dixvidxvid stb formátumokról,analóg tv csatornákról és elkezded frissíteni a gyűjteményedet,fullhd,esetleg hd,továbbá bluray minőségben.Aztán rájön az ember,hogy a tv az tv,nem médiaplayer.
Tehát veszel egyet,vagy kérsz a jézuskától.Aztán hamar tele lesz a gép vinyója,meg azután jó volna néha kikapcsolni a gépet hagy pihenjen.
Rájössz,hogy jó volna egy NAS.Megvilágosodsz,hogy otthoni hálózat kell neked!!!!
És most ott állsz az otthoni hálózat-mennyországba vezető lépcső alján-de nyugi,mindenki elindul fölfelé!
Fejleszteni,fejleszteni,fejleszteni......
üdv -
gahor72
aktív tag
Sziasztok!
Tv-t szeretnék venni,most vacillálok!
Mit szeretnétek,hogy kérdezzek?
Segítséget köszönöm.
-
gahor72
aktív tag
Az hagyján,én az okos tv-t küldtem el---igaz javításra,aztán cserére.
-
gahor72
aktív tag
Állítsa be az eladó mind a kettőt bemutató módba,az tuti egyforma,és akkor látod a hardware adta különbségeket.
üdv -
gahor72
aktív tag
Szerény az újonc.internet guru.
(sok guru megfordult már itt,hogy nem tudja a tv-jét beállítani,nem találja a csatornákat,miért 3d-miért nem 3d..stb....
üdv.béke -
gahor72
aktív tag
Az új fórumozóknak az eset ahogy én jártam a szlovákokkal:
Szia!
Én decemberben vettem 1 lg 42lm620-as modellt,sajnos egy szlovák webáruházból,eu-s garanciával.
A tv 1 hónap után letérdelt,ki-be kapcsolgatott magától.
Felhívtam őket,2nap múlva elvitték.
Ez volt január9-én,és a mai napig semmilyen infóm nincs a tv-ről.Kérdezgettem hetente,hogy mi van,de csak azt mondták folyamatban van a javítás.
Február 2-án meguntam és emelt hangnemben közöltem velük,hogy 1 hónap bőven elég a javításhoz,hozzák vissza a tv-m,vagy adjanak egy újat,vagy az árát vissza.
A hölgyike hebegett-habogott mondta utána néz.
Ma hívtam őket a nő már fel sem veszi,a kollégája elkérte a számomat visszahívásra,de eddig a pillanatig semmi.
Az a szomorú,hogy semmi infóm nincs a tv-ről,ami többet volt szervízben,mint nálam.
Azt még megérteném,hogy kell 1-2 hónap a javításra,de legalább mondanának valamit a gyökerek.
Én azt mondom NE vegyen senki külföldről semmit,még akkor sem ha olcsóbb,
mert ha javítani kell
azt sem tudni,hogy hol van,még utána menni sem lehet....ui: WWW.ELEKTROUDVAR.HU------na innen többet SEMMIT!!!!!!
üdv
2. rész:
Természetesen,utána néztem a webboltnak és egész jókat írtak róla,persze mindenhol lehet találni hibákat.Elsősorban arra figyeltem,hogy lehetőleg több éve működő cég legyen,hátha az stabilabb.
Bár a mai világban mi a stabil?
Az ár nem is a legolcsóbb volt,de decemberben csak 10-20-30E ft-os szórások voltak a neten erre a cuccra.
A hab a tortán:az eu-s gari jegyében ha nem akarom vissza vitetni a tv-t nem kell.
Intézhetem én is az itthoni lg-vel csak számlát kell a webbolt nevére kérni,miután KIFIZETTEM,és ők majd vissza adják nekem a lét.3. rész
Tisztelt fórumtársak!A közel 2hónapos vesszőfutásom a szlovák lg-szervizzel a vége felé közeledik.
Kaptam egy levelet a webáruháztól,hogy visszaadják a pénzem,vagy rendelnek egy új tv-t.
Inkább a pénzt kértem,és már keresem a következő 620-asom eladóját.
Mert ugye az ember nem tanul.....
Okuljon mindenki az esetemből, aki külföldről,eu-s garanciával akar vásárolni műszaki cikket.
ui:a webáruház vezetőjét is türelemre intette a szerviz,így cirka 2hónap után...
kelt:3013 02 06
-
gahor72
aktív tag
válasz
nevereverest #27601 üzenetére
scart-rca átalakító? pár száz forint.
üdv -
gahor72
aktív tag
Deja vu-m van!
-
gahor72
aktív tag
válasz
HoReSz1975 #27276 üzenetére
Hátuljára.
-
gahor72
aktív tag
Óriás plakáton::: 42la620---------Edigital----------169900- hátha érdekel valakit.
üdv -
gahor72
aktív tag
válasz
snooze #26643 üzenetére
Mind a kettő elég rég árulja,lehet ,hogy lejjebb is megy az ár.
A másodikkal többször is beszéltem telefonon,nagyon normális,de utánvéttel nem akarta adni,aukciós oldalra nem tudta feltenni.2hét után felhívott,hogy jön BP-re és ha kell elhozza,ebből gondolom,hogy nagyon el akarja adni.
Webáruházból többel is beszéltem,de nem tudták beszerezni,és az ár sem mindegy.
Ha tartaléknak kell,magán embertől kéne venned,mert ott lehet alkudozni.
üdv -
gahor72
aktív tag
-
gahor72
aktív tag
válasz
Elydan #26584 üzenetére
Azokhoz az LM sorozatú tvkhez amihez nem adtak gyárilag magic motion távirányítót(AN MR300) CSAK!!!
a dobozos kivitelű MM távirányító jó,mert abban van az RF-vevő is ami az egér funkciók vételéért felelősek.Különben csak az alap távirányító fog működni.
Nekem lm640s van és kipróbáltam minden megoldást nem jó.
Ilyen[link] dobozost meg már CSAK az ebay-en lehet venni sehol máshol az országban.Az lg mo sem tud már beszerezni!!!
Sokan megvették a csupasz MM-t aztán árulják itt-ott mert használhatatlan.üdv
ui gondolom az LA sorozatnál is érdemes figyelni ezekre a dolgokra.
-
gahor72
aktív tag
válasz
huncutka1029 #26534 üzenetére
Talán ha rákattintanál a linkre........
-
gahor72
aktív tag
ZA: Zambézia,Zaire stb....
A feketéket nem zavarja,mert rosszabb a szemük,viszont másuk meg jobb.....
-
gahor72
aktív tag
Uraim!
Az új Chip magazinban írnak egy bizonyos chansort nevű,free progiról,amivel lehet a pc-n szerkeszteni az lg tévék csatornáit.
Már csak ki kéne próbálni.
wiki:[link]
üdv -
gahor72
aktív tag
válasz
Ravenloft #26078 üzenetére
Kell a NAS!
Főleg a kényelmeseknek.Zyxel nsa-310 nem drága,okosítani lehet egy kis munkával.
[link]
Itt találsz hozzáértő emberkéket segítenek+megtudod mit is lehet kihozni belőle...Az egreat jó választás,mindent lejátszik,és lehet okosítani szintén van topicja:[link]
Egyik sem drága és jól működnek a tv-vel.
Én gyári FW-rel használom mindkettőt és tökéletes,és megfizethető!Akkor még mindig ott van a bővíthetőség a mplayer usb+e-sata portján,ha tuti biztos hely kell a biztonsági mentésekhez.
üdv
-
gahor72
aktív tag
válasz
ZaXXoN #25994 üzenetére
Hello!
Én egy 42lm640s-t raktam a falra,egy euronicsben vásárolt 3d-s konzolra.Ezt nem csak "rásimul" a falra,hanem el is tudom húzni onnan,majd forgatni is tudom.
Ez fontos volt,hogy az asszony lássa kényelmesen vasalás közben is.
Továbbá előnyös mert ez a modell tükröződik is egy kicsit,úgy hogy direkt jó,hogy el lehet forgatni.
14 ezer volt ami egy 3d-s konzolért nem sok.Amire figyelni kell: ha falra rakod a kábeleket illik kulturáltan elvezetni vmi szebb alu csatornában.
Továbbá a mögötte összegyűlt kábelektől,és ha van a konzolra rögzített HDD.akkor nem lehet a falra hajtani teljesen.
Csak a bemutató fotókon van a tv a falra simulva,de ott nincs vezeték,illetve a falban megy.Ha szerencséd van akkor ki tudsz építeni csövezést a falban.De a még nagyobb szerencse a gipszkarton fal.
Persze ügyelni kell a felrögzítésre is.A konzoloknak van VESA számuk is ami a tv hátulján levő rögzítő csavar furatok távolságát jelzi,ennek nem árt egyezni.
Személyes tapasztalat,hogy a konzolon található kis vízmértéknek ne higgyünk a felrögzítésénél!
üdv
ui:Ha felteszed a falra akkor még több kacatot lehet a tv helyére tenni a tvszekrény/dohányzóasztal/hifi állvány stb -ra.
-
gahor72
aktív tag
válasz
Barett 50cal #25930 üzenetére
MKV Tool nix progival meg tudod csinálni,hogy más legyen az elsődleges nyelv.
Ha nem kell a két nyelv,ki kell venni a fölöst.
Berakod az feliratot az MKV-ba.
Veszel egy médiaplayert,és elfelejted a tv lejátszóját,evvel együtt megoldódnak a DLNA-probéláid is(hangváltás,DTS,stb)
üdv
-
gahor72
aktív tag
Kipróbáltam az LG cloudot.
Feltöltöttem kb 200 db képet(jpg),de a felét fel sem ismeri.
Hiába tudom lejátszani a tv-n,csak kék kérdőjeleket látok,fasza....de legalább ingyenes...
Amellett lassú mint a dög,de ez lehet a hardwareből adódóan is,szal így elsőre használhatatlan.
Lehet kap még egy esélyt,de nem most.
üdv
-
gahor72
aktív tag
válasz
BloodRay #25775 üzenetére
Köszi a választ!
Volt már nálam ilyen távirányító,de nem müxik az RF része(görgető) annak ellenére,hogy állítólag elő van készítve,de nem.(lm640s)
Kell hozzá dongle is,az meg csak dobozosban van.
Nem tudott szerezni az emberem a Euronics-nél,Nem sikerült az AQUA-nál,az MM-ben sem,szerviz kft is feladta.
Már csak az ebay marad,de csak kínából,krix-kraxokkal az Angol betűk helyett....
üdv
-
-
gahor72
aktív tag
Csak HDD-re rögzít és minimum 40gb-os vinyó kell neki.
Igen,igen sajnos formázza a vinyót,és sajnos nem sikerült még programmal kinyerni az adatot róla.
És igen,csak az a tv tudja lejátszani amelyik fel vette.Nem,nem még ugyan olyan típusú másik tv sem.
üdv
-
gahor72
aktív tag
válasz
Antilhu #25670 üzenetére
Nincs nagyon leterhelve a router (torrent) esetleg nem kapcsolódik túl sok cucc a wifire?
Ha NAS -ról is szaggat-gondolom az kábellel csatlakozik- akkor vmi beállítás nem stimmel.
Esetleg alternatív firmware a routerre? Pl:dd-wrt,open wrt.
Ezekben tudod a wifi hatósugarát,teljesítményét növelni.Ha ragaszkodsz a wifihez.
Bár a kábel gyorsabb,stabilabb,különösen ha másolgatsz nagyobb adat mennyiséget a routeren keresztül.
üdv
-
gahor72
aktív tag
válasz
schrank #25664 üzenetére
Elég nehéz kihámozni a problémádat de nézzük:
Ha pc-ről nézel 3d-s tartalmat szükségesek:
-videokártya 1.4 HDMI kimenettel
-1.4-es HDMI lábel
-frankó 3d-s tartalom (half ou)
-friss videokártya driver+megfelelő beállítások
valószínűleg nem érzékeli a 3d tartalmat a pc-ről azért nem él a gomb,csak az átalakítás müxik,de ez most nem kell neked.Próbálkozz,olvass összejön az
üdv
-
gahor72
aktív tag
Uraim!
A tvk-ben a lejátszók közel sem tökéletesek,csak egy + szolgáltatás-mint a böngésző- ami jól hangzik eladásnál,hiszen ez a cél.
A sárgák nem törik magukat,hogy a frissítésekkel javítsanak a képességeken,pedig lehetne.
Inkább mindig a következő generációs modellekre fejlesztenek,hogy mi vásároljunk,hiszen ez a cél(hú ezt már írtam)
Kell venni egy média playert kinek-kinek bukszája szerint(pl:Egreat r6s) aztán megoldódik a lejátszás...
Persze lehet görcsölni ezzel is,de ez már egy másik topic.
üdv
-
gahor72
aktív tag
válasz
sbalu1 #25217 üzenetére
Hello!
Szerintem ne sokat várjál a tv "hangszórójától".Sajnos a lapos méret miatt nem lehet tisztességes hangot kiadó hangszórót bele építeni.
Illetve léteznek különböző nem hagyományos elven működő lapos hangsugárzók,de azokat nem az LG rakja be a tvk-be.
Nem véletlenül találták ki a hangprojektorokat(soundbar) a lapos tvk-hez,és néha adják őket akcióban együtt is.
Ezeknek kicsit jobb hangjuk van,mint a tvnek
.
Az igazi a mélysugárzó+hangprojektor,illetve az erősítő+hangfal szett.
Annyira gáz,hogy az ember néz egy fullhd-t,leszokik a divx filmekről,elkezdi letölteni a bluray-eket,és akkor hallgatja a cincogást.......Vagy elkezd kísérletezni különböző pc-s hangszórókkal,de aztán rájön....
sok sikert,üdv
-
gahor72
aktív tag
válasz
sbalu1 #24878 üzenetére
Nincs okos telefonom,mert ugyan azok a hülyék hívnának rajta mint a másikon.
Nem megspórolni akarom,hanem venni egyet.
Az aqua 3hét után visszamondta a rendelésem,hogy az lg mo. nem tud beszerezni már ilyet,pedig 9 rendelésük van függőben....
A ebay-en van dongl-el együtt cirka 9000ft-ért,de MÉG MINDIG NEM TUDOM,hogy a 640s menne-e csak távval,vagy kell a dongle is?
Kispest környékéről,ha van valakinek mr300-as,kipróbálhatnánk egy sörital mellett.
ui: az MM ajánlata kamu,nem tudják beszerezni.
üdv
-
gahor72
aktív tag
Ez év februári hozzászólásom:
Szia!
Én decemberben vettem 1 lg 42lm620-as modellt,sajnos egy szlovák webáruházból,eu-s garanciával.
A tv 1 hónap után letérdelt,ki-be kapcsolgatott magától.
Felhívtam őket,2nap múlva elvitték.
Ez volt január9-én,és a mai napig semmilyen infóm nincs a tv-ről.Kérdezgettem hetente,hogy mi van,de csak azt mondták folyamatban van a javítás.
Február 2-án meguntam és emelt hangnemben közöltem velük,hogy 1 hónap bőven elég a javításhoz,hozzák vissza a tv-m,vagy adjanak egy újat,vagy az árát vissza.
A hölgyike hebegett-habogott mondta utána néz.
Ma hívtam őket a nő már fel sem veszi,a kollégája elkérte a számomat visszahívásra,de eddig a pillanatig semmi.
Az a szomorú,hogy semmi infóm nincs a tv-ről,ami többet volt szervízben,mint nálam.
Azt még megérteném,hogy kell 1-2 hónap a javításra,de legalább mondanának valamit a gyökerek.
Én azt mondom NE vegyen senki külföldről semmit,még akkor sem ha olcsóbb,
mert ha javítani kell
azt sem tudni,hogy hol van,még utána menni sem lehet....ui: WWW.ELEKTROUDVAR.HU------na innen többet SEMMIT!!!!!!
üdv
Bátrak vásároljanak külföldről......
Majd kicsit később:
Tisztelt fórumtársak!A közel 2hónapos vesszőfutásom a szlovák lg-szervizzel a vége felé közeledik.
Kaptam egy levelet a webáruháztól,hogy visszaadják a pénzem,vagy rendelnek egy új tv-t.
Inkább a pénzt kértem,és már keresem a következő 620-asom eladóját.
Mert ugye az ember nem tanul.....
Okuljon mindenki az esetemből, aki külföldről,eu-s garanciával akar vásárolni műszaki cikket.
ui:a webáruház vezetőjét is türelemre intette a szerviz,így cirka 2hónap után......
-
gahor72
aktív tag
Hello mindenki!
Használ vki xxlm640s tv-t magic remote-tal?
Működik rf dongle nélkül is?Csak a távírányítóval?
A honlapon azt írják,hogy magic motion: előkészítve.
köszi
-
gahor72
aktív tag
válasz
huncutka1029 #24762 üzenetére
Köszi a választ!
A tv:42LM640s(2012) a honlap szerint előkészítve-ez az én olvasatomban csak távirányítót igényel(mr300).
A 42LM620-as a honlap szerint csak opcionális-gondolom ehhez kell a dongle.
Egyébként ha nem is tudom összepárosítani őket,akkor normális,hogy sima távirányítóként működik?
ÜDV
-
gahor72
aktív tag
Hello!
Vettem egy mr-3005-ös magic remot-ot,de a görgő funkciója nem működik,a többi ok.
Továbbá a regisztrálást sem jelzi vissza a tv.
A kérdéseim a következők:1.-mi a különbség ha az lg honlapján azt írják,hogy magic motion opcionális,illetve előkészítés?
2.-mi a különbség az mr-300 és mr-3005 között?
3.-ha esetleg veszek hozzá magic remote control dongle-t,akkor működni fog-e?
4.-ha semmi nem segít,fel dugjam-e az embernek aki "szerezte"?
ui: a tv: 42LM640S
üdv
-
gahor72
aktív tag
Fórumtársak!
Javaslom,kerüljenek letiltásra a "MÉG NEM DÖNTÖTTEM EL"kezdetű hozzászólások,lehetőleg még a megjelenés előtt!!!!
Komolyra fordítva a szót 2 hete nem tudok megvásárolni 1db AN-RM300-as távírányítót!!!!
Szeretnék,de nem megy.
Az @qua-nál is próbálkozom,de nekik sem sikerül beszerezni eddig....
Látott vki ilyet konkrétan dobozban,polcon stb mostanában????
Vagy ez már lehetetlen?Bezzeg RM-200-as az van....üdv
-
gahor72
aktív tag
Á,inkább még se!!!!
Amíg töketlenkedsz,lemaradsz a minőségi kép nyújtotta élvezetről!
Bármit is veszel,jobb lesz,mint amit most nézel...üdv a klubban.
-
gahor72
aktív tag
Tisztelt Uraim!
Vásárolnék 1db AN-MR300 magic remote távirányítót.Esetleg nem tud vki emberi árban?
Az árkereső oldalakon kívül,természetesen.Találtam egy helyet 7500-ért,de idióta a weboldal gazdája,össze-vissza beszélt,úgyhogy elköszöntem tőle,törölve a rendelést......
Köszönöm.G
-
gahor72
aktív tag
válasz
spkkill #24088 üzenetére
Akkor az vmi speckó lesz.
Mert itt a laksin nincs optikai kábel,csak két mezei koax,egy a LAN egy a TV, amin egyszerre jönnek a digitális csatornák és az analóg csatornák+rádiók.
Persze LED tv-vel nem használjuk az analóg csatornákat.
üdvGondolom apóséknál műholdas a tv,vagy nincs kártyahely a tvben,csak a szolgáltató ua.
-
gahor72
aktív tag
válasz
capafog23 #24090 üzenetére
Én nem gondolom,hogy kábeltvnél kell vmi ,box,kártya stb...
Bár én nem fizetek elő prémium csatornákra.arra ott a p2p csatorna
Ha kell ,megrendeled a webes felületen aztán egyszer csak megjelenik a csatornák között a fekete "nem elérhető" helyett a hbo pl.A kártya modul a tvben a műholdashoz kell gondolom..
A beltéri meg a kártyahely néküli tvkhez.
De majd kijavít vki aki használja ha nem így van a DIGInél.üdv
-
gahor72
aktív tag
válasz
spkkill #24082 üzenetére
Diginél ha kábeltv pl. lakótelep,bedugod a kábelt a tvbe és behangolod csak a digitális csatornákat.
Ha műholdas akkor különböző beltériket lehet venni,ill. bérelni,de úgy tudom minden tvhez kell,míg a kábelest lehet osztani.
Most olvastam,hogy a digitális átállás nem érinti az digi előfizetőket.
Lényeges mert a hálóban,konyhában sokan crt tv-t használnak még.Ha szerencséd van kábel tv lesz,és akkor ahoz LAN net tartozik,egész jó sebességgel,korlátozás nélkül.
üdv
-
gahor72
aktív tag
válasz
englandhool #23846 üzenetére
Az áruházakban bemutató módban mennek a tv-k vevő csalogatónak..
Ez az elsők között van amit át fogsz állítani a vásárlás után többek között.
üdv -
gahor72
aktív tag
Hello mindenkinek!
Tapasztalat: elindul egy film ,automatikusan elindul hozzá a felirat is.
Ezt pár perc múlva ki is kapcsolom.
Majd megint pár perc múlva rájövök,hogy kell ezért visszakapcsolom.
És a poén: a felirat onnan folytatja ahol az elején abba hagyta.
Persze nem vártam meg,hogy utoléri-e magát a képhez,újra kikapcsoltam.
Természetesen a felirat időzítés jó,ha hagyom menni az elejétől akkor okés minden.Kérdés: ilyet [link] próbált meg használni valaki HDMI 3DS jel megosztásra?
LM640 legújabb FW.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- SkyShowtime
- ZIDOO médialejátszók
- Kerékpársportok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest