- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
válasz
péter28 #57618 üzenetére
Szia!
Látom Diamond500 linkelte a helyzetet, de ez azért nem ennyire egyértelmű. Nekem 42LM660S van, ugyancsak 2012-es típus. A YouTube kliens nálam is az a szürke felületű, amire írta a Google, hogy megszűnik a támogatása, ezért aggódva vártam az április közepét, meg a május elejét is, mert valahol meg ezt írták.
Ehhez képest még most is hiba nélkül működik, megnyit és lejátszik mindenfélét. Még a 4K jelzésű videókat is, nyilván leméretezve, de azért igazán gyönyörűek.
Ezt én laikus ésszel nem értem, lehet hogy valaki el tudná magyarázni. Az is lehet, hogy csak egy kis haladékot kaptam...
-
OldMike
őstag
válasz
péter28 #42645 üzenetére
Én kb. fél hét körül néztem a YT alkalmazást, de nem volt gondom vele (LM660S). Néhány perces full HD filmeket néztem, kicsit töltögetett az indulás előtt (max. 5-6 mp), aztán ment akadás nélkül.
Általában inkább a böngészőn keresztül szoktam a YT videókat nézni, mert az alkalmazásban csak a videók töredéke nézhető meg. Az egyik saját feltöltött videómat a feltöltés után 3/4 évvel láttam először, kereséssel sem találta meg. -
törölt tag
válasz
péter28 #27860 üzenetére
Nekem is ez a típus van pontosan és nincs ilyen gond.Persze a sarkoknál van egy kis bevilágítás sötét szobában észrevehető,de nem zavaró.Végig zongoráztad a beállításokat?Nem lehet rajta javítani?Azért sávosodnia semmiképp nem szabadna.Próbáld meg legariztatni,ha ennyire tré a helyzet.
-
huncutka1029
addikt
-
törölt tag
-
-
huncutka1029
addikt
válasz
péter28 #17897 üzenetére
Szia,
Olvass vissza, és megtalálod minden kérdésedre a választ,
a jobb felső sarokban a kereső, jó barát hidd el, ne félj tőle.
Egyébként milyen telefon? milyen op rendszer van rajta, mit szeretnél megosztani vele?
ezek nélkül nem igen tudunk segíteni.
Max ennyit:wifivel, és igen tölts le valami programot a netről.
de ezzel nem lennél kisegítve.Androidos telókkal együtt működik,
wifi router kell hozzá,
És egy azonos "otthoni" hálózathoz kell hogy csatlakozzanak. DLNA szerer program kell hozzá. -
Brain75
senior tag
válasz
péter28 #17785 üzenetére
Szia.
Én próbáltam több féle Logitech vezetéknélküli egér-bill párossal is és mindegyikkel ment.
Mindenképpen 2,4 Ghz-es kell mert a bluetoothos nem működik.MK330, MK520 ezek mind mennek. Igaz nem 3000-4000 Ft az áruk de működnek.
Geniussal is próbáltam. SlimStar i820 , SlimStar 8000.
Ezekkel próbáltam és működött.
Üdv
-
KGabesz07
csendes tag
válasz
péter28 #16209 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásokat.
Péter akkor neked akkor 669-esed van, én is nagyon efelé hajlok, egy pár évre meg lenne benne minden.
Használhatósági szempontból milyennek találod?
Mekkora a tied és kb mennyiről nézed?
Megköszönném ha írnál egy kicsit bővebben a tapasztalatokról.
Valaki megijesztett hogy vigyázzak mert ha nagy a tv és a nézési távolság nem megfelelelő folamatos használatnál akár látátsárosodást okozhat . . . azóta tartom kicsit nagynak a 119-est a mi 3 méterünkhöz
Nem merek 107-esnél nagyobbra gondolni.
További szép napot mindenkinek.
itt havazik -
Yogibear974
senior tag
-
Fang
aktív tag
válasz
péter28 #15555 üzenetére
Üdv!
A megoldást sajnos nem tudom, de serviio-nál nekem is volt ilyen problémám... a plex media server jobban működik ebben a tekintetben, próbáld ki azzal. Viszont a felírat sok filmnél mind a két server esetében csúszott valamennyit (nem mindig)
Szerintem az a legegyszerűbb ha HDMI kábellel kötöd össze a gépet és a tv-t, a felíratos filmeket én így nézem és tökéletesen működik minden. (a felíratos 3D filmek már megint egy másik történet, ahhoz ajánlott a powerDVD 11 vagy 12 használata, vagy az hogy egy külső winyóról/pendriveról játszd le a filmet közvetlenül a tvre kötve azt)
(#15552) BloodRay
Ha a geeks-es teszt beállításai nem igazán jók, esetleg Te közkinccsé tudnál tenni valamikor egy általad helyesnek/optimálisnak gondolt beállítást pl LM660-ra?
(tudom telhetetlenek vagyunk)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Nyomtató topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Háztartási gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest