Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bit_bro
tag
válasz
kmarci25 #45728 üzenetére
Mozgó alkatrész van benne, zúg, zörög (annyira persze nem vészes a hangja, de mivel főleg anyukám használja a TV-t, nem akartam, hogy pl. takarításkor fizikai sérülés érje).
Vettem amúgy eredetileg egy 64 GB-os pendrive-ot hozzá, de azt nem volt hajlandó felvételre használni a TV.
Pedig igazán nem nagy a bitrátája a TV adásnak, kb. 13 Mbps-esek a HD adók -
-
OldAkita
aktív tag
válasz
kmarci25 #35724 üzenetére
Kösz az infót, hasznos nagyon, érdemes hirdetni az igét róla
Nekem is segítség kellene. Képtelen vagyok dönteni hogy új külső hdd-met router usb portjára dugva streameljek filmeket a tv-re vagy vegyek NAS-t. Már erősen beleszerettem a WD My Cloude NAS-be, de kiderült hogy a dlna steamelésért ott egy Twonky nevű program a felelős de hiába küldi az LG tévének az srt feliratot a filmmel együtt, ezt csak a Samsungok jelenítik meg az LG nem. Na, gondoltam, akkor mégis veszek egy usb portos routert és arra dugom a külső hdd-t és megy arról a médiaszerver. Igenám, de közben olyan infó is a fülembe jutott, miszerint a 3.0-ás Usb-vel szerelt külső hdd-k néha problémát okoznak a routereknek. Most aztán erősen összezavarodtam mit is csináljak.
Kérdésem felétek: Ki milyen NAS-t használ, ki használ usb 3.0-ás hdd-t routerre dugva mediaszerverként? -
Zirowe
nagyúr
válasz
kmarci25 #35278 üzenetére
Film nagyításnak nincsenek anyagi korlátai, hiszen már megvette a tvt.
Nézési távolság sem szólhat bele, hiszen a filmet látja, a nagyítással meg magát csapja be, hiszen kevesebb/torz infót kap.
Általában azért szoktak nagyítani, mert zavar a két fekete csík.
És ezért szokott általában minden 1080p mkv-nál legalább egyszer elhangozni az a kérdés, hogy ha a film 1080p, akkor miért csak 1920x800as a felbontása.Két ékes példát tudok mondani, az egyik az új sw trilógia, amibe egyszer pár éve belefutottam az rtl-en, még a nagy 16:9 átállás előtt, tehát 4:3ban adták a filmet, és volt egy jelenet, amikor 3an sétálnak, yoda pedig közepén magyaráz--> konkrétan csak yoda látszódott rendesen.
Fantasztikus élmény lehet így filmet nézni, legalább jobban dolgozik a fantáziád.A másik a my name is earl, amit 4:3/16:9 tranzíció hajnalán készítettek, és direkt plusz infókat és vicces kis easter eggeket raktak mindig a kép szélére, nagyítással az ilyeneknek is lőttek.
De mondom, ha vki ilyen értékcsökkentett élményt szeretne, akkor egészségére, tőlem mindenki azt néz, amit akar, csak ne legyenek ilyen butaságok ideírva, hogy "nagyítással csak nyerni lehet".
-
Lidl
senior tag
válasz
kmarci25 #34246 üzenetére
Igen, az a baj, hogy changelog nélkül nem tud biztosat az ember.
Nekem (szerintem) tökéletesen működik a tévé (amennyit tudtam tesztelni), de ki tudja, hogy nincs-e valami újdonság/javítás az új FW-ben, ami lehet, hogy jó lenne, mert használnád.
Az a gusztustalan, ha a régebbi tévékkel nem foglalkoznak, de azt mondják, hogy a FW jó rá és friss, közben meg elront valamit, ami jól működik.
Akkor inkább ne mondanák, hogy jó arra a tévére is, ha nem tesztelték.
Ha meg szándékos, akkor az még rosszabb...Talán van itt olyan, aki "benfentes" az LG-nél (pl. ott dolgozik) és van valami changelog-ja. Szerintem ebben reménykedik aki ilyen kérdést feltesz (legalábbis én ebben reménykedem
)
huncutka: Sajnos nekem gyerek méret kellene és színes (küzdöttél már egy 4 és egy 6 évessel, mert valami nem olyan volt, mint ahogyan szerették volna?
) De valóban bomba ár, szóval még lehet, hogy rendelek tartalékba 1-2-t.
Köszi
Lidl -
-
Lidl
senior tag
válasz
kmarci25 #33942 üzenetére
Köszi Nektek a magyarázatokat.
Azt értettem, hogy edge vékonyabb, és a működési elvüket is ismertem. Azt nem gondoltam, hogy a dizájn ennyire fontos a marketingeseknek, és csak azért használnak esetleg "rosszabb" de olcsóbb technológiát egy magasabb kategóriás tv-ben, hogy dizájnosabb legyen.
De akkor ez azt jelenti, hogy jobb a direkt megvilágítás? Ugye egyenletesebb a megvilágítás, és ráadásul ez egyes led blokkoknak tudják szabályozni a fényét (belenyúlhatnak a kontrasztba).Viszont ilyen technológia az LA660-ban is van az LG oldala szerint (Micro Pixel Control) Viszont mégis Edge ledes megvilágítású
Ez hogyan működhet?És akkor a lényeg, hog az egyéb dolgok miatt drágább akkor az LA660, nem a megvilágítás milyensége miatt, igaz?
KissP: Szerintem az egyéb technológiákhoz tartozó elektronika/vezérlés miatt nehezebb. Gondolom a smd led-eket használnak, és amennyivel több van a direkt világítású tv-kben, az nem számottevő súly. Az edge-nél van a diffúzor is, aminek szintén van súlya. az LA660-nál meg van benne egy mélynyomó is
Igyekeztem én is megnézni élőben MM-ban, de sajnos valami nagyon passzív beszélgetős műsort adtak az M1-ről, a minőség is silány volt, ezért nem láttam semmi különbséget a készülékek között. És nem volt túl sok időm eladót vadászni (egy türelmetlen gyerekkel voltam
)
Köszi
Lidl -
huncutka1029
addikt
válasz
kmarci25 #33853 üzenetére
Akkor miért írják, ha nem tudja????
Smart Home
Prémium CP
Social Center
Skype előkészítés
Tartalom kereső és ajánló
3D World (folyamatosan bővülő 3D tartalmak)
Game World
Távirányítás okostelefonnal (Smart Phone RCU)
Külső tárolóra letölthető alkalmazások
Media Link
LG Cloud
MHL (mobiltelefon csatlakoztathatóság)
WiFi Direct
Miracast
Hálózat böngésző
NFC
WiDi (Wireless Display - Kábelmentes megjelenítő)
Időeltolás (TimeShift)
Multi task (2 kijelző)
Magic Remote (távirányító mozgásérzékeléssel)
Magic Remote típusa: 4 mód (Rámutatás, Gesztus, Görgetés, Hang)
Hangfelismerés
La 660 s prémium opciók!
gyári specifikációból vett adatok -
farkas-j
őstag
válasz
kmarci25 #33446 üzenetére
A Vidanet-et nem ismerem, de érdemes utánaérdeklődni a kártya dolognak. Nálunk a TARR kábelTV-nél nem lehet akármilyen kártyaolvasót használni. Úgy van beállítva a kódolás, hogy a chip kártya csak és kizárólag a hozzárendelt kártyaolvasóval működik. Így nincs más választás, a kártyával együtt a kártyaolvasót is a TARR szolgáltatótól kell megvenni. Az igaz, hogy jelenleg nem drága, úgy tudom 2500Ft.
-
-
bluobluo75
őstag
válasz
kmarci25 #29784 üzenetére
neked írtam én azt nem tévesztettem el!
x összeget kifizetek 1 adott autóra azt adja ami benne van az extrákkal együtt!
Ha nem jó a beépített médialejátszó ahogy többen mondták már hibás a készülék!
De ha más is, fognák egy baltát és belevágnám úgy, hogy a másikoldalon jöjjön ki! ...legyen felőlem 170-190ezer forintos is, hulladékot csinálnék belőle! (!!) -
huncutka1029
addikt
válasz
kmarci25 #29718 üzenetére
mélységesen egyetértek!
Ez jó hasonlat volt, és tisztán látszik, hogy mennyire megesszük a bullshit marketinget, majd pár nap mulva mikor lehull a lila ködös mámor fala, akkor jövünk rá, hogy még 1-2 évet várni kellett volna, hogy ez a része is megfeleljen a mai elvárásainknak.....
-
-
khorvat
senior tag
válasz
kmarci25 #28491 üzenetére
Ok összeraktam, az a mondatod nem a TV-re vonatkozott nem az volt a tárgya a mondatnak, hanem a Magic Remote szett így már teljesen világos!
Távirányító vásárlásnál legyen vevőegység is ha 620-hoz nézelődik az ember, nah ezt így jó tudni, éppen néztem apróhirdetésben ilyen magic remotet, de hiába veszem meg mágában utána kb. seholse találok már hozzá utólag vevőegységet!
-
khorvat
senior tag
válasz
kmarci25 #28488 üzenetére
Magic Remote-ra azt írja előkészítés 620 esetében, ez azt jelenti akkor, hogy a TV tudja ezt a funkciót, de nem elég venni hozzá egy távirányítót, kell egy USB-re csatlakozó plusz RF dongle eszköz is, ez nem kéne a Tv része legyen alapból, vagy ha külön veszünk távirányítot ahhoz nem jár ez az RFdongle?
-
sbalu1
senior tag
válasz
kmarci25 #27126 üzenetére
Lehet, hogy egyes szervízek kötekedhetnek, de nem szabad hagynia az embernek magát.A garanciális feltételeket elsősorban a magyar, jogrend szabályozza és tudomáson szerint nincs benne olyan kitétel, hogy érvényes garancia-jótállási jegy mellé a gyári dobozon lévő matricával is igazolni kell a vásárolt készülék eredetét.Képzeljük el, hogy mi lenne ha minden vásárolt termék dobozát meg kellene őriznie az embernek hosszútávon.Sőt ezek szerint, mint említettem volt, még a számlát se kell bemutatnod, csak a garijegyet, a javíttatás esetén.Nagyon sok helyen ezt nem tudják és el is hitetik a vásárlóval, hogy kell az eredeti számla.Valóban egy vásárlótól nem lehet elvárni, hogy ezeknek az eredeteknek, forgalmazási dolgoknak töviről-hegyire utánajárjon.Egy adott márka adott termékét vásárolta meg és indiferesnek kéne lennie, hogy a forgalmozóhoz, illetve a bolthoz milyen úton került az az árú.Minden esetben egy- és ugyanarról a márkáról, gyártmányról van szó.Legrosszabb esetben marad a fogyasztó védelem.
sch_a: Ez csak azt jelenti, hogy Lengyelországban szerelték össze.
-
sbalu1
senior tag
válasz
kmarci25 #27122 üzenetére
Nem hinném, hogy Magyarországon a garancia feltétele lenne, hogy meg kell őrizni a termék eredeti csomagolását, mondjuk leszámítva a 8 napos vásárlástól való elállást, de az más tészta.Hivatalosan csak az eredeti garancia levélnek is elégnek kell lennie, a számlát se követelhetik.Amikor az én LG-met hazahoztam, kiváncsiságból felhívtam az LG hu vevőszolgálatot, hogy a sorozatszám alapján lecsekoltathassam a tévét, de a vevőszolgálatos nő azt mondta, hogy Ő ezt nem tudja megtenni.Érdekes módon Ő is a csomagoláson lévő matricáról érdeklődött, de mivel én olyat nem találtam, csak azt tudtam mondani, hogy a gari levelen importörként az LG Electronics Magyar Kft. szerepel, amire Ö azt válaszolta, hogy akkor ennek rendbe kell lennie.Egyébként édesanyám más tipusú, MediaM-ban vásárolt, LG tévéje is ugyanilyen jótállási jeggyel rendelkezik.Elég szomorú, hogy ilyen nagy cégek iszonyú nagy pénzeket költenek termékeik népszerűsítésére reklámokra és akkor egy ilyen húzással egy csapásra ki tudják ábrándítani a vásárlóikat.
-
huncutka1029
addikt
válasz
kmarci25 #26180 üzenetére
azért 2011 ben még megvolt a lehetőség a downgrade-re, ha nem jött be egy frissítés, vissza lehetett állítani az előző verziót.
Aztuán, letiltották a service menü elérés nagy részét,
a kövi frissítéssel meg a downgradet is.elredetileg így működött a downgrade:
hoe menü beállítások, kijelölted a kurzorral a beállítások ikont, majd 7 x megnyomtad a fav gombot,
ezzel visszaállt a gyári eredeti FW-re.Most az LW-hz még elvben működik egy hackelt üres FW-vewl, az 5. xx verzióra visszaállítás, de az is lehet hogy ez a frissítés ezt vette el, mert más nem nagyon történt, azon kívül, hogy kicsit gyorsabb lett a csatornaváltás....
-
Ravenloft
tag
válasz
kmarci25 #25991 üzenetére
Köszönöm az infót a 24p-t illetően. És azt hiszem sikerült "meggyőzni" magam, hogy kell invesztáljak egy NAS+ Egreat párosba. Már csak azt nem tudom, hogy a Synology "megérné" e azt a nem kevés többlet költséget amivel jár. Viszont nagyon sokan ezt ajánlják (DS213j). Szóval még vacillálok...
-
StSanya
senior tag
válasz
kmarci25 #25991 üzenetére
Erről a problémáról egy cikk: [link]
Más: Kellemesen meglepődtem ismét az LG TV-n: Vettem új routert, hogy lecseréljem a régi, csak G szabványt tudó WRT54GL-t. Az új egy ASUS RT-N66U lett, amely tudja az 5 GHz-et is. Beállítom a routert, s nézem, a TV látja az 5 GHz-et hálót!
-
Ravenloft
tag
válasz
kmarci25 #25966 üzenetére
Mondjuk az nyomós érv, ha már előzőleg megvolt az Egreat.
Amúgy lehet hülye kérdés, de mit is takar valójában a 24p? Amúgy (akár csak te) és is csak "nemrég" ismerkedtem meg a NAS-al. De egyből sikerült leszűrnöm, hogy bizony erre a hardverre előbb vagy utóbb de be kell invesztálnom. Viszont nagyon gondolkodóba ejtett ez az Egreat is.
-
Ravenloft
tag
válasz
kmarci25 #25963 üzenetére
Csak egy valamit nem értek. Ha a NAS-on tárolt adatokat -mondjuk a filmeket- DLNA keresztül látja TV, akkor mi szükség mellé még egy külső média lejátszó is? Kimondottan az ISO miatt?
Amúgy én is ezen megoldás mellett fogok dönteni, és mihamarabb be is szerzek egy NAS szervert.
-
huncutka1029
addikt
válasz
kmarci25 #25803 üzenetére
a simplink csak a HDMI1-el működik,
én nem használok mediaplayert, csak tudom, hogy ezt a tipust mindenki csak dícséri, most gondolkozom hogy beszezek egyet.
Így gykorlatban nem használom a simplinket sem. Csak az elvi megoldást írtam le, ha támogatja,
akkor így működik:A SIMPLINK használata
A SIMPLINK funkció segítségével különböző multimédiás eszközöket
vezérelhet és kezelhet csak a TV távirányítójával a SIMPLINK menün keresztül.
1 Csatlakoztassa a TV HDMI IN terminálját és a SIMPLINK eszköz HDMI kimeneti
terminálját HDMI-kábel segítségével. SIMPLINK funkcióval rendelkező
házimozi-egységek esetében csatlakoztassa a HDMI terminálokat a fentiek
szerint, és csatlakoztassa optikai kábel segítségével a TV Opt. dig. audiokimenet
csatlakozóját a SIMPLINK eszköz Opt. dig. audiobemenet csatlakozójához.
2 Válassza ki a HOME ➾ SIMPLINK menüpontot. Megjelenik a SIMPLINK menü
ablaka.
3 Válassza ki a SIMPLINK beállítása opciót a SIMPLINK menüablakban.
Megjelenik a SIMPLINK beállítási ablaka.
4 Állítsa a SIMPLINK funkciót Be állapotra a SIMPLINK beállítási ablakban.
5 Zárja be a SIMPLINK beállítási ablakát.
6 Válassza ki a vezérelni kívánt eszközt a HOME ➾ SIMPLINK menüpont alattEz a funkció csak SIMPLINK logóval rendelkező eszközökön
használható.
Ellenőrizze, a külső eszközön látható-e a SIMPLINK embléma.
A SIMPLINK funkció használatához nagy sebességű HDMIⓇ-kábel
szükséges (hozzáadott CEC (Consumer Electronics Control) funkcióval).
A nagy sebességű HDMIⓇ-kábeleken a 13. tű az eszközök közötti
információcserét szolgálja.
Kapcsolja be vagy válassza ki egy adott, házimozi funkciókkal ellátott
eszköz médiáját, hogy láthassa, ahogyan a hangsugárzó átkapcsol
Házimozi hangsugárzóra.
Csatlakoztassa a (külön beszerezhető) optikai kábellel a Házimozi
hangsugárzóval való használathoz.
Ha külső bemenetre vált, a SIMPLINK-kel működő eszköz leáll.
A harmadik féltől származó, HDMI-CEC funkciókkal rendelkező eszközök
használata meghibásodást okozhat. -
törölt tag
válasz
kmarci25 #24741 üzenetére
Tonképp tökéletesen igazad van, a magam szerencsétlen módján pont ide akartam kilyukadni: jelenleg nincs biztosabb módszer az empirikus kutatásnál, azaz meg kell nézni élőben a kiszemelt tévét(ket), lehetőleg abból a forrásból, olyan anyaggal, amire leginkább használva lesz
-
-
HaDeSzKa
csendes tag
válasz
kmarci25 #24664 üzenetére
Hát igazából NAS-ról lejátszani (http://synology.hu/?oldal=termek_ds213j) van DLNA támogatása, de még nem tudtam átvenni a boltban, talán ma megérkezik, és próbáltam PC-s hálózati megosztást betallózni, de ilyet nem találtam...
Így nem tudom, hogy kell-e plusz média lejátszót is beszerezni.h
-
Mitics
tag
válasz
kmarci25 #24535 üzenetére
Biztos forrásból ezt találtam hirtelenjében. Én náluk vettem 1,5 éve a Pana FZ45-ös fényképezőm. Abban is ők voltak a legolcsóbbak és rendes gyári garival adták
De ennyiért már az AV Planet-nél és más biztos boltnál is meg lehet kapni
-
-
DigitXT
félisten
válasz
kmarci25 #24497 üzenetére
Nem tudom, miért lenne alkalmasabb a HDD inkább az egyszerre írás-olvasásra.
Inkább arról lehet szó, hogy pendrive-ban nem igazán volt korábban elterjedt ez a
40 GB fölötti méret: fel sem merült, hogy egyszer majd alkalmas lesz a feladatra.Márpedig már bőven kaphatók 64, 128, stb. GB-os, akár USB3-as pendrive-ok is,
amik már gyorsak, mint a szél. (Nekem csak egy 32 GB-os van, USB3-on hasít.)
USB2-n persze az interfész limitál, gondolom a TV sem szeretné gyorsabban írni,
olvasni. (Néhány megabit a HD adások sávszélessége - max. ilyen 1-2 MByte-s?)Még azt tudom elképzelni, hogy a flash alapú tárolónak "nem tesz jót" a sok írás:
SSD-nél úgy adják meg a várható élettartamot, hogy hány TB írást visel el a cucc. -
Mitics
tag
válasz
kmarci25 #24480 üzenetére
Abszolút egyet értek
Én még full hd led-ennem láttam csóváját a labdának
valószínű, hogy nekem nem érzékeny erre a szemem
Igaz, hogy LCD-n már tényleg nagyon feltűnőek ezek a hibák, éppen ezért már évekkel ezelőtt eldöntöttem (amikor még a LED TV arany árban volt), hogy ha egyszer veszek nagy tv-t, akkor csak is ledeset
-
Mitics
tag
válasz
kmarci25 #24476 üzenetére
Köszönöm a bíztatást
Ez most nem neked szól, csak a te mondataidról jutott eszembe az elmúlt pár napból, amiket beszélgettem lapos tv tulajdonosokkal
Néha úgy érzem, hogy a 107 centis Full HD LED, amit kinéztem, egy nagy fos
Akiknek komolyabb tv-je van (3D, Smart) azt mondják, hogy áááá a "sima" led tv nem jó, nem szép a képe, stb... vagy legalább is a 3D Smartoknak sokkal szebb...
Én sok mindent elhiszek, de egy dolgot nehezen tudok elképzelni: hogy az 55 centis CRT Plano-m után egy Full HD 107 centis led tv-re nem fogok ""rárecskázni"" azonnal, ha meglátom a képet
Ha ez így lenne, akkor akármi is legyen, kinyögöm a +70K-t, de elképzelhetetlen számomra, hogy bekapcsoljam az új tv-t és azt mondjam, hogy hát ez egy nagy szar, megbántam az utolsó forintig
De javítsatok ki, ha ez így van és tényleg ez vár rám, mert akkor újra gondolom a haditervem!!!!!!!!!
Onnan merem ezt gondolni, hogy több ismerősömnek van led tv-je, amit én kinéztem, annál kisebb, régebbi 1-2-3 éves, gyengébb tudású készülékek és már azoknak a képétől is el voltam ájulva kis túlzással
Kezdem azt hinni, hogy egy 170 centis Full HD LED tv-nek nem lesz szép a képe és meg fogom bánni.
Érted, mit akartam kihozni ebből?Kicsit úgy érzem, mint a fényképezőgép buziságomat, hogy megveszem a 100ezres gépet, de fél év múlva már a még jobbat, még okosabbat, még drágábbat keresgélem, miközben a meglévőt se használom ki és mindent tud, amire szükségem van. Persze, mindig lehet jobbat, szebbet venni, de tényleg szükségem van rá?
Na most nekem a 3D tuti nem kel, hidegen hagy. A samrtot tudnám használni, de egy PC-vel, egy netbook-kal és egy Optimus 4x HD-vel szinte kizártnak tartom, hogy még a tv-n is elkezdjek netezniLegalább is most még...
De szívesen fogadok bármilyen véleményt, hiszen észérvekkel meggyőzhető vagyok és sok ""ellen véleményt"" is elfogadtam, mert tök jó dolgokról szól, érdekes és szórakoztató funkciókkal, de amíg nem jön a képbe nekem a "hasznos" jelző is, addig nem ér meg nekem most +50-70K-t.
most inkább a műszaki, technikai jellemzők mérvadóak nálam, mint a szórakoztató funkciók.
Remélem érthető, amit leírtam és nem tűnik túl nagy baromságnak -
Balinov
titán
válasz
kmarci25 #23920 üzenetére
okes, koszi. YT-ra en is a droidos osszekapcsolos dolgot hasznalom, szvsz sokkal jobban meg van oldva, mint az LG gyari YT appja.
FUSO jonak hangzik, kar,hogy itt nem igen van ilyen. Mondjuk nagyon nem is kell, mert A) ugyis letoltom, ami kell. B) UPC HD Mediabox-al eleve felveszem, ami erdekel.
Apropo, annak, akinek LG SmartTV-je, UPC mediabox-sza ill. HTC ONE-ja van. Jelentem sikerult a LG+UPC HD STB kombora beloni a TV alkalmazast.
szerk:
Fang: erre gondoltam, de a Netflix meg akkor ugranak, akkor mar a Netflixet valasztom. Kiprobalni viszont valszeg ki fogom.Koszi a tippet! -
iviivi75
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest