- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petike12345
csendes tag
Sziasztok ma reggel filmnézés közben ezt vettem észre a tv-men, először azt hittem a filmben van, vagy koszos a kijelző, de jobban megvizsgálva, nekem úgy tűnik hogy a kijelzőből "kipattant" egy kis helyről az üveg. Egy Sj810v modellról van szó, a MM lett vásárolva, 2017.08 hónapban, akkora ha minden igaz még garanciális. Vajon ezt cserélik garanciában ? Vagy be kell nyelnem a javítást költségeit ? Köszönöm előre is a válaszokat.
-
Petike12345
csendes tag
válasz
huncutka1029 #84103 üzenetére
Köszi a választ
-
Petike12345
csendes tag
Sziasztok !
Egy olyan kérdésem lenne , hogy van egy Sj810V tv-ém, és én hozzá szeretnek venni egy külső merevlemezt , egy ilyent néztem ki , hogy ez a típus jó hozzá ? Vagy milyen fajtát ajánlott hozzá venni ami kb ilyen árban van ?
-
Petike12345
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek
-
Petike12345
csendes tag
Még egy olyan kérdésem lenne hogy ezeknek a tv-ének érdemes letörölni a kijelzőjét ha már "nagyon poros " ? És ha igen akkor mivel ajánlatos ?
-
Petike12345
csendes tag
Sziasztok a mai napon szert tettem egy ilyen kis szépségre (SJ810V), a kérdésem az lenne hogy én az invitelnél vagyok előfizető, és amit a tv é adás fogásához adnak ilyen boxot, azt hogy tudnám én be állítani hogy ez a kedves tv-é érzékelje ? Mert per pillanat kifogott rajtam
Hdmi be van bedugva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest