- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Indiant
addikt
válasz
tigribigri #113243 üzenetére
43QNED80T3A vállalható 144,5e-ért? (gondolom csak 8-as széria)
-
Indiant
addikt
válasz
tigribigri #113243 üzenetére
Köszi, a Media markt így különbözteti meg őket.
-
Indiant
addikt
Sziasztok!
Valaki megírná, hogy mi a sorrend a QNED, Nanocell, UHD, LCD, LED LG tévék között?
Rosszabbtól a jobbig. Oled-et direkt hagytam ki, mert az a legjobb. -
Indiant
addikt
Lg UH8507, az automatikus frissítés engedélyezése kikapcsolva. Ez meg minden bekapcsoláskor írja, h. van új fw. Miképp lehet az értesítést letiltani?
-
Indiant
addikt
válasz
Dajcshouse #110285 üzenetére
-
Indiant
addikt
LG 55UH8507-re jött egy új fw. 05.60.05. ez után ha bekapcsolom olyan mintha megnyomnék még egy gombot (házikó) és bejön alulra a menü.
upd.: megoldás -
Indiant
addikt
Valaki tud róla infót, hogy a sárga jack aljzatos (EAD61273106) AV csatlakozást miképp kell életre lehelni?
Csak némi hang megy át a tv-re kép nem. -
Indiant
addikt
válasz
Dwatti #91097 üzenetére
Had kérdezzek erről. Felraktam, de a tv-n muszáj volt kikapcsolnom a wifit, mert hiába volt bedugva a gigabit lan, a film percenként homokórázott. Na az meg nem vicces, hogy állandóan kapcsolgassam a wifit.
A telefon ugye wifin kapcsolódik, de a hálózati UHD filmek meg jó lenne ha lanon mennének.
Miképp kell beállítani a tv-n ezt a programot, hogy lan kábelt használja?? -
Indiant
addikt
válasz
norberto_th #91058 üzenetére
Most fog lejárni a 2 évem. (55UH8507) Egy hete nem ismeri fel a csatlakoztatott hdd-ket.
Amik eddig működtek vele.(2,5" 2TB vinyók) Próbáltam 3,5"-os usb 3-as hdd-vel (2TB) is, külső tápos, azt sem.
Mit tegyek?? -
Indiant
addikt
válasz
huncutka1029 #84081 üzenetére
..már kapcsolom is ki
(nem adja be, de a tv-t még nem kapcsoltam ki)
-
Indiant
addikt
válasz
Lacielvtárs #83641 üzenetére
A feketét irigylem. Pláne ,h. majdnem ilyen tvm lett.
-
Indiant
addikt
válasz
Lacielvtárs #83652 üzenetére
..persze, mert bekapcsol
-
Indiant
addikt
válasz
Nemir Ombe #83620 üzenetére
...a falba
-
Indiant
addikt
válasz
Lacielvtárs #83616 üzenetére
A későbbiekben (mikor már megszoktad) pedig ajánlom ezt a topicot.
-
Indiant
addikt
válasz
Lacielvtárs #83616 üzenetére
Gratula!
Minden jó, hajó...
..én asszem megvárom ezeket:[link] -
Indiant
addikt
válasz
Lacielvtárs #83613 üzenetére
Ez teljesen igaz, csak akkor még sokan vannak és el akarják adni őket. A futáros csomagterében meg ott van ömlesztve gumipók nélkül... az enyém pl. visszafelé egy üres raktérbe volt beállítva (az első kanyarig)
..és azért Te is láttad ,h. milyen vékony. (biztos vannak kivételek!) -
Indiant
addikt
válasz
Lacielvtárs #83610 üzenetére
Ment vissza és visszakaptam az árát. De elég lelombozó volt, így másodszorra már nem mertem megkockáztatni.
Mindenesetre én azóta ilyen jellegű dolgot nem szállíttatok futárral. Még ha ingyen van is.
xy2003: szuper, használd egészséggel! -
Indiant
addikt
válasz
Lacielvtárs #83604 üzenetére
..velem uez történt tavaly. 910-es. [link]
..de szorítok neked. -
Indiant
addikt
válasz
huncutka1029 #83584 üzenetére
Meglehet ,köszönöm!
-
Indiant
addikt
A böngészőt miképp lehet frissíteni a tvn?
-
Indiant
addikt
Firmware 05.30.10-re frissült az UH-s tvm. A képek jobbak lettek, ez már vajon a webos 3.5?
-
Indiant
addikt
válasz
zoltannagy #82526 üzenetére
Hülye vagy?!
(..már bocs)
Arra akarod használni a tv-det, amire te akarod??! Ez nem így működik. Amit a gyártó elképzel, arra lehet használni. A flash plugint pedig már nem lehet használni, a boszorkányüldözést követően. -
Indiant
addikt
Nekem is a 3D miatt kellett.
Szalonna1456: a mobilt tudod kitenni vele tvre
tonerz: ..tetszett a cikkben a 4K,UHD és HDR valamint az okos tudás felhasználók általi szükséglete.
Sajnos nem lehet nem okos tv-t kapni, pedig ez még csúfolásból sem okos. UHD tartalom nincs, nem hogy csatorna és nem is lesz, mivel a japánok, már 8K-t néznek. A HDR meg parasztvakítás.
A 3D legalább ér valamit. -
Indiant
addikt
Nagyon gáz volt a bleed, de 3 ekkora tv már nem fért el... Vedd meg. De én legközelebb max. 200e-t adok érte, mert nem ér ennyi pénzt. A 4K szerintem semmivel nem ad jobb élményt ,mint a FullHD, a 3D ugyanolyan. Ezt az egy funkcióját szeretem. A smart része, egy kalap. Sajnos custom fw nincs rá, így még messze van ,h. tényleg okos legyen. A -80e-ért ua. valóban nagy mértékben bejátszott. De nekem 405 volt a 950 és 320 a 8507. (5 hónapja)
-
Indiant
addikt
Nekem "csak" fönt a jobb saroktól kb. 25cm-re befelé van most egy kis "fehérség", de azzal együtt lehet élni.
A "vékonyság" nagyon durva a tv teteje fentről 50cm-en át lefelé nagyjából 5mm vastag. Piszkosul vigyázni kell rá. Szép, de ha csak nem a szoba közepére teszed, h. a vékonyság látszódjon, akkor semmi értelme. -
Indiant
addikt
válasz
Indiant #82045 üzenetére
rákerestem és ezt találtam 2013-ból:
"- a magyar karakterkiosztáshoz másik országot kell megadni (pl. finn, szlovák, stb.)
- ki kell kapcsolni az automatikus GMT időzónát, kézzel kell megadni, hogy nyári időszámítás vagy téli van"
Nekem úgy rémlik,h. az idő manuálison van a tvn, de szerintem az időzóna szürke, r-go nem állítható.
Délután kipróbálom. -
Indiant
addikt
válasz
baandii #82040 üzenetére
Mivel a hdmi port szórakozik, most kellene nulláznom, de utána én már nem fogom állítgatni, mert elég macerás. De ha mégis, átküldöm.
UPC médiacard-ra még mindig nincs megoldás? Ha Magyarországra teszem, akkor az ékezeteket nem kezeli, ha Szlovákiára, akkor meg a műsorújság mutat rossz időpontokat.
-
Indiant
addikt
válasz
hellboy.4591 #81945 üzenetére
Na végre!
Ugye, hogy nem beszélek hülyeséget!
Pont ez a bajom nekem is. 55UH8507-en.
...valamint ha ilyenkor (nincs jel) kikapcsolom a tv-t - majd be megjön a jel.
...de szerintem nem csatlakozó függő, hanem a szoftver dobja el a jelet és nem keresi meg utánaui.: switch nekem is kell majd, de jó lenne ha először az alap csatik működnének, mert gondolom a switch-től a jel még rosszabb lesz. (még én sem döntöttem el, h. 4K-s vagy 1080p-s switchet tegyek rá)
-
Indiant
addikt
válasz
Indiant #79778 üzenetére
Nos az túlzás ,h. teszteltem, mert ugye a probléma nem mindig áll fenn, de lehet mégis igazam lesz.
"Mert ezek szerint a tv nem "mindig" keresi a jelet."
A jelenség ua. volt HDMI3-on a beltéri, bekapcs. bootlogo, mutatja az ip-t, az usb-t, majd bevillan a kép és a tv azt írja nincs jel. (A beltérin tudok csatornát váltani.) Erre kihúzom a HDMI1-et és a HDMI3-on megjön a jel. -
Indiant
addikt
válasz
huncutka1029 #79777 üzenetére
Persze. Mondjuk a szerviz eszembe sem jutott. De azért ez szerintem nem normális. (az xbox-os nincs jelre gondolok) Mert ezek szerint a tv nem "mindig" keresi a jelet.
-
Indiant
addikt
válasz
huncutka1029 #79775 üzenetére
Nem próbáltam még másik kábellel. Mert eddig a régebbi lg tv-n működött. Soha nem volt ilyen gondom.
Mások is panaszkodtak itt ilyen gondról. (természetesen más eszközzel, sőt szerintem másik modellnél)
Sőt, van akinél a tv adás megy el.
A szoftver a legújabb, de egy hdmi csatlakozást már csak nem kell "javítani".
Délután dugdosok. -
Indiant
addikt
-
Indiant
addikt
válasz
bnorci71 #79710 üzenetére
Esetleg, ez hátha bejön.
Elég bonyolult. ..és ahogy nézem két partíció kell. -
Indiant
addikt
UH8507 rá van kötve hdmi-n egy Cryptobox 652HD. Az utóbbi bekapcsolásakor feljön a tv-n a hdmi jelzés.
Át is lehet váltani rá. A betöltő logo bejön, majd bejön az adás és fekete kép és nincs jel. Ilyenkor mi van?
Ki kell kapcsolnom a műholdvevőt és újra be és működik. -
Indiant
addikt
válasz
pixelmester. #79433 üzenetére
Amit kérdezel nem próbáltam, de a horizon go pl. működik a képerő tükrözéssel, DE az adást nem hajlandó megjeleníteni a tv-n. Mert a video steaming le van tiltva.....
-
Indiant
addikt
válasz
Lacielvtárs #79413 üzenetére
Nem. Ezeknek a "fejlesztéseknek".
A Multi-View-et nem lehet testre szabni? Arra gondolok, h. az egyik ablakot teljes képre tenni úgy, h. a másik is látszon.
-
Indiant
addikt
válasz
Lacielvtárs #79409 üzenetére
Az nincs, kár ,h. a fele sem igaz.
TRob1: kivételesen abszolút egyetértünk!
-
Indiant
addikt
A Magic remote az X tengelyt felcseréli, a balt-jobbra és fordítva. Ilyenkor mi van?
-
Indiant
addikt
Nos összehasonlítottam az UH950V és a UH8507-et. ..és az utóbbi marad.
Véleményem szerint a 8507 teteje tényleg picit deformált. Egy hangya ... val kevésbé zöld rajta az egyik tesztkép. Viszont cserébe a két alsó sarok nincs bevilágítva és a local dimming is jobb ez által. -
Indiant
addikt
válasz
kelepce #78973 üzenetére
Köszi, h. rohadjanak meg. Engem ez vezetett félre: Második bekezdés
-
Indiant
addikt
Segítségeteket kérem. UH950V-vel szeretném használni a UPC Műsorvisszanéző funkcióját Mediacarddal.
De a tv-n nem tudok a jelenleg játszottnál visszább menni a tv-műsorban. Hogy kell? -
Indiant
addikt
válasz
shifty85 #78947 üzenetére
Gratulálok, Te valami csókos lehetsz Fortunánál. Hozzám nem vágtak 100e ft-ot, MM-ék. Én pont most tervezem elcsomagolni a 950V-t a felhősödés miatt és végre kibontani a 8507-t, mert szerintem ugyanolyan lehet a képe és 85e-el kevesebbe kerül.
ui.: amúgy ha "csak" az egérrel világosodik, akkor az a local dimming.
-
Indiant
addikt
válasz
#94529552 #78875 üzenetére
"A Helyi fényerő sötétítést végig próbáltad, hogy melyik állásban a legjobb?"
Az a baj,h. egyikben sem. A két alsó sarok világít. A helyi fényerő, véleményem szerint ebben a formában használhatatlan. Valószínű ezt az edge led technikát nem szeretem.Grande Ale: 6-8 órát kell áramtalanítani, nem 1-et.
-
Indiant
addikt
válasz
OldMike #78854 üzenetére
Abszolút egyetértünk!
Pumma: ...azért jövök ezzel, mert ez nem a kamu 10 bites, hanem a valódi.
TA68: ..én ezzel kapcsolatban szkeptikus vagyok. Nehezen hiszem el, ha valami azt mutatja ,h. off az be van kapcsolva. Legalább is a számítógépeknél, ha off akkor az bizony ki van kapcsolva. -
Indiant
addikt
válasz
OldMike #78845 üzenetére
Én is így gondolom. Eddig nekem LM640S-em volt, imádtam. De azóta eltelt 4 év és 2x annyiba kerül a tv... de nem látom ,h. jobb lenne. (nagyobb)
Most kipróbáltam a (felkonvertált) 3D-t, a gyári szöveg jó, de a felirat szellemképes.
Valamint a tv megint villantott Ecot, Eredetit ..... -
Indiant
addikt
Sarokvilágosodás:
Ebben a videóban látszik 10:00 körül és amiről beszélek 13:45-nél a bal tv-n. -
Indiant
addikt
Tudom, h. kérdeztem de a valós 10bit sem győz meg. Ezek nem érnek +85e-t.
A jobb és bal alsó sarok bevilágítása az gondolom teljesen normális, ugye?Kép a képben-t tudnak ezek? Nekem csak a kép a kép mellett sikerült eddig.
Még valami: az update figyelmeztetést miképp lehet letiltani? -
Indiant
addikt
Vajon valaki meg tudja mondani, h. mi a különbség a két tv között?
LG 55UH950V és LG 55UH8507
Szerintem az lg nem tudja megmondani.
A leírások alapján közel ua. a két készülék.
Mi az a +85e Ft amivel drágább az első.
(a drágább többet fogyaszt, nagyobb az input lagja, de cserébe könnyebb pár kilóval) -
Indiant
addikt
A Magic Zoom és a Nagyító valamint a Multi-view (kép a képben) -t hogy lehet előcsalni?
-
Indiant
addikt
válasz
Chartmen #78800 üzenetére
Youtubeon van beállítási segédlet. (de ott azt javasolják, h. kapcsold ki a local dimminget, mert ebben a formában használhatatlan.
Én is küzdök vele, én azt vettem észre, h. a háttérfény csökkentés és a kontraszt növeléssel lehet tompítani.
Hogy vígasztaljalak, az 500e-s tv is ez van. -
Indiant
addikt
Mitől jegyzi meg a tv a kívánt szín sémát? Nekem állandóan váltogat kedvére közöttük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest