Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz
vitemerius #83977 üzenetére
nem okoz pixel hibát, de nem kell izomból nyomni, egy erőteljes törlés kell neki, mintha rászáradt piszkot törölnél le az asztalról..
-
huncutka1029
addikt
válasz
vitemerius #83717 üzenetére
az LG nagyon odafigyel a szerzői jogokra, így kizárt, hogy elérhetővé teszi valaha is a hálózatra rögzítést.
Sőt, olyan kódolást alkalmaz, ami még azt is megakadályozza, hogy másik eszközön, akár tv, akár pc megnézd a rögzített tartalmat.
Én speciel lassan 6 éve nem találtam kiskaput, amivel megkerülhetném a kódolást. -
huncutka1029
addikt
válasz
vitemerius #83710 üzenetére
EZER ÉVE KÖZTUDOTT tény, hogy csak HDD esetén támogatja a live playbacket. Sokáig a felvétel is csak így működött, nemrég óta lehet hackkelés nélkül minimum 16 GB USB kulcsra felvenni.
Hozzáteszem semmi értelme. Alig fér rá 2-3 óra tartalom HD adásból.
Szerezz be (akár) használtan egy 250 Gb-s 2,5' es noti vinyót, kb egy 64GB pendrive áráért már kapsz, és nem lesz vele ilyen gondod, még zenét, filmet képeket is tehetsz rá a felvétel, és a live playback mellé.
Nem hiszem el, hogy aki meg tud venni egy x100 ezres tévét, az nem képes venni egy 20ezres HDD-t mellé. -
vitemerius
tag
válasz
vitemerius #83703 üzenetére
Két pendrive-val is próbáltam, mindkét usb-portban, s mindkettőnél azt írja, hogy nem alkalmas live playback funkcióra, felvenni viszont lehet.
-
válasz
vitemerius #83705 üzenetére
arra szoktam ügyelni hogy minőségibb kategóriából választok pendrive-t
-
válasz
vitemerius #83703 üzenetére
persze, melegedett az is
-
válasz
vitemerius #83700 üzenetére
az előző pendrive-m kb. 6 évig volt folyamatosan bedugva, csak akkor húztam ki amikor másoltam rá, nekem ez az élettartam elegendő
-
törölt tag
válasz
vitemerius #83663 üzenetére
Itt láthatod, hogy alig van néhány különbség, pl. 3 vs 4 HDMI. Tudják azokat a funkciókat is. Magic Remote-t mind kettőhöz lehet venni +ban.
MaxxDamage Magyar hangalapú keresés -
Julot
aktív tag
válasz
vitemerius #83663 üzenetére
Lényegi különbség, hogy az UJ635V 1600 PMI ( Képminőségi Index Értéke ) az UJ6517 1900 PMI. A 635 elvileg nem szerelhető falra a 6517 igen, a 635 "középtalpas", a 6517 kétoldali talpas. a 635 szürke a 6517 fémes hatású fémbetétes(?) műanyag, és elvileg a 635V csak digitális forrásból tud felvenni, a 6517 analógból is. Ezt így dióhéjban. Forrás lg.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest