- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
acura nsx #83303 üzenetére
Megfogtam a legegyszerűbb 3 méteres,led szalagot és ráragasztottam a tv hátuljára (rámértem,hogy egyenletesen legyen a széleitől) az öntapadós részével,majd megerősítettem némi szigetelő szalaggal.Bűn ronda,de a kutya sem látja.Mondjuk érdemes beszerezni 4db rgb összekötő kábelt,szerezni a 4 sarokhoz,mert a led szalag meggyűrődik,bár nem befolyásolja a működését.
A másik lehetőség,hogy vannak különböző méretű szettek amit külhonból lehet megrendelni.Pár hónapja volt is itt linkelve. -
válasz
acura nsx #83274 üzenetére
Elvileg az LG-nél ez a "HDR" funkció de az én tévémen pl/UF850V/ nem működik a Ps4Pro-nál, azt írja nincs támogatva a HDR funkció, pedig elvileg a színtartományt tudja a tévé, tisztában vagyok vele, hogy nem HDR-es a tévém még valaki nekem esne, viszont ugyan ezekkel a paraméterekkel rendelkező 2016-os modellnél működik ez a funkció! Nem mintha nagyon szükségem lenne a HDR-re mivel még így is szebb képe van mint jópár mostaninak HDR-el😁
Egy egyszerű updatevel lehetne ezt megoldani csak szarik rá az LG a régebbi modellekre sajnos, mondjuk a többi gyártó is -
huncutka1029
addikt
válasz
acura nsx #83227 üzenetére
négyzet alakú az LG jack füles kimenete.. Így keresd a hátulján. Ha a képeken jól látom az s component rca-k alatt van
Az ajánlott beállítások nem ezek, ez csak Wond által belőtt értékek.
Amikkel én bizonyos képjavítóknál, illetve értékeknél erősen vitatkoznék.
Legfőképpen a szinmélység, és telitettség terén.
De a szuperfelbontásról is másként vélekedek, de ez meg csak az én véleményem.
Úgyhogy bátran kell kísérletezni, mindenki megtalálja a saját készülékének, és neki legfelemelőbb beállítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest