- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morph33
tag
válasz
treend #113601 üzenetére
Szia!
Ugyan az enyém egy 55SJ850V, de a 2 tv gyakorlatilag ugyanaz.
Sajnos nem egy jól sikerült széria megbízhatóság szempontjából.
Én 2017 novemberében vettem az enyémet, azóta következő gondok voltak:
- 2 évesen, a gari lejárta után pár héttel bekrepált a wifi. Na azóta LAN kábellel van rákötve a netre, de 1 hónapja már az is kezd lehalni. A tünetek: a kijelzőn állandóan megjelenik a lecsatlakozott a netről-újra csatlakozott a netre értesítés, ilyenkor nagyon szaggat a TV és ha vmelyik appot akarjuk használni, akkor egy idő után újraindul. Aztán pár napig elmúlik, majd csinálja megint. Valszeg az alaplap hamarosan be fog szarni.- 4 évesen bedöglött a távirányító és mivel az ég világon sehol sem lehtett pontosan ugyanazt a verziót kapni már, ezért a szervizben vettem egy másik modellt, amin pl. a nagyító és egyéb funkciók helyett play, pause stb gombok vannak, de legalább működik.
- 6 évesen megjelent a kijelzőn egy hokiütő alakú fehér csík a kijelzőn, majd a következő hónapokban még 6 helyen, A szerviz szerint ez egy jól ismert hibája a kijelzőnek,cserélni nem érdemes. Az LG ügyfélszolgálat szerint már nem is gyártanak hozzá kijelzőt. Úgyhogy ez már így marad.
- A bluetooth már ki tudja mióta nem működik, de gyanítom a wifivel együtt romlott el, mivel általában ez egy chip.
Az ebayen van alaplap kb. 30 ezerért, lehet kicserélem és megy a TV a nagyobbik lányom szobájába, ennek a helyére meg jön egy LG OLED, remélhetőleg jobb minőséggel. Samsungot nem veszek, mert az LG magic motion távirányítója sokkal jobb, + a webos szerintem a mai napig a legjobb okos tv rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest