- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jiatur01
csendes tag
válasz
tylerhun #85383 üzenetére
Tisztelt tylerhun!
Nekem "LG 43 UH6207 - AZ" m van. Csak egy usb - je van, és nem lehet felvételt csinálni, hu, bon keresztül négy faját is ki próbáltam egyiken sem lehet felvételt létre hozni. ez hatalmas nyűg mindig ki kell húznom az, hu, bot, ha felvételt, akarok csinálni. A készülék, amit te venni akarsz, ha két USB portya van, csak akkor vedd meg ezt a soroztatott. -
jiatur01
csendes tag
válasz
huncutka1029 #85362 üzenetére
tisztelt huncutka1029!
Köszönöm a választ majd meglátom mit tudunk tenni. Még nem tudom, hogy lehet belépni a szerviz menübe. Szeretettel és áldással. "RJ" -
jiatur01
csendes tag
Szép jó napot kívánok nektek.Tisztelt közösség , hogy lehet belépni az "LG Vebos TVUH6207-ZA" - nak a szerviz menüjébe belépni. Szeretettel és áldással "RJ"
-
jiatur01
csendes tag
Tisztelt huncutka1029!
Elvan látva táppal a wincsi. rendesen külön.
A direkt usb - én működik de nekem kellene a kalaviatura is, hogy menjen.. Ne keljen állandóan ki be csatlakoztatni mikkor internetezni akarok. Vagy mikkor felvételt akarok csinálni. Kőszi a tanácsot.
Szeretettel és áldással. "RJ" -
jiatur01
csendes tag
Szerbusztok Szép jó napot kívánok. Volna egy kérdésem. Kérlek titeket Segítsetek a tapasztalataitokkal.. Van egy "LG Vebos TVUH6207-ZA" készülékem és az USB Hobon Nem tudok felvételt csinálni a TV műsorokról.
Ha már felvettem direkt az USB csatlakozáson, és utána csatlakoztatom a hobot akkor letudom játszani rajta keresztül. Mikkor hobon keresztül akarok felvételt csinálni akkor azt írja ki, hogy ez hob nem kompatibilis. több hobot is kipróbáltam. Van egy 7 USB bemenetű tplink Hobom de azon is csak Lejátszani tudom de nem tudok felvételt csinálni. Kérlek be neteket Segítsetek. SOS. SOS. Áldásom és szeretetem kísérjen titeket. -
jiatur01
csendes tag
Ki tudna nekem segiteni? Lg43uh6207 _hez milyen usb hubot elosztot használhatok amivel működik hdd_ re valo müsor felvétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parfüm topik
- Robotporszívók
- Automobilista 2
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest