Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurkapapa
friss újonc
válasz
josi9682 #95296 üzenetére
Szeretném megkérdezni, hogy sikerült-e végleg megoldani a magic remote problémát, vagy továbbra is fennáll? Hasonló problémával küzdök én is a 2018-as lg UH tévémmel. Annyi az eltérés, hogy nálam hagyja magát regisztrálni bekapcsolás után a távirányító, csak pár perc után lefagy és az OK gomb megnyomásával folyamatosan világít a távkapcsoló visszajelzője. A kurzort eltűnik és a görgő funkció is megszűnik.
-
huncutka1029
addikt
válasz
josi9682 #75136 üzenetére
más webes tartalmakat elérsz?
Ha pl az ország beállítások nem automatikus helymeghatározás szerintiek, hanem pl Németországot vagy mást állítasz be, elképzelhető, hogy nem elérhető minden tartalom.
De javaslom, hogy a routerben kapcsold ki a tűzfaladat, mert lehet, hogy az blokkolja.
-
yvsmad
őstag
válasz
josi9682 #62393 üzenetére
A Philips box 2 adóról tud felvenni egyszerre és egy harmadikat nézni. A tévé csak 1 adót tud venni, amit éppen nézel, mert 1 tuner van benne. Nem tudom, milyen gyakran és mennyit veszel fel, de ha nincs tele mindig a HDD, akkor jobban jársz egy DVB-C boxszal, akmire saját HDD-t kötsz, egy fél év alatt bejön az ára a UPC előfizetésedhez képest.
-
yvsmad
őstag
válasz
josi9682 #62369 üzenetére
A tévébe bemegy az antennakábel? Ha nem, akkor milyen adást fogjon a tévé?
Ahogy huncutka is írta, a tévé tudja fogni a kábeles adásokat, add vissza a boxot és kérj helyette media card-ot (ez van most a boxban) és CI+ CAM modult. Utána már a tévé vevője fogja venni az adásokat és nem a box. -
huncutka1029
addikt
-
*H*
aktív tag
válasz
josi9682 #50620 üzenetére
Ott mindegyiket bétának írják. Amikor elérhető még nem publikusan akkor az, de nem írják mellé, ha már végleges lesz. Illetve, ha megjelenik egy új verzió akkor azt is feltüntetik, de lehet az már végleges.
Egyébként az NSU és a weblapról letölthető frissítések elérhetősége sincs mindig szinkronban.
A régiók sem csak kizárólag egy országot jelentenek. Nekem magyar beállítások mellett frissített engineer módban 04.41.32-re, amikor még nem volt publikus. Az említett oldalra is felkerült pár nap múlva és ott azt írták német verzió, pedig nem kell országot váltani a frissítéshez. Mondjuk a német és magyar egy régió (32.arches). -
embe
nagyúr
válasz
josi9682 #50610 üzenetére
Valszeg placebo. De mintha gyorsabb lenne.
Egyébként ma vettem észre, hogy a kábelen DTV műsor is jön.
Eddig analóg 45 csatorna jött. Ma véletlenül vettem észre, hogy a fenti csatorna mellett jön 52 DTV csatorna, + 4 rádió.
A feleségem mondta, hogy a hálószobában állítsam már be a csatornákat. Én meg a dtv - t kezdtem véletlenül pásztázni. -
huncutka1029
addikt
válasz
josi9682 #49945 üzenetére
örök téma, és probléma, amit az LG nem oldott még meg, DLNA felirat váltás, bug-os ,illete nem is nagyon működik, jellemzően csak az elsődleges feliratot jeleníti meg.
3D feliratnál, az a jó, ha csak az az egy felirat fájl van a belső konténerben amit meg akarsz jeleníteni (magyar) és pontosan azzal a névvel ami a film neve.
Kerüld a különleges karaktereket, ékezeteket, és a szóközöket a file névben.
Ha bekapcsolod a megjelenítést, akkor tekerj bele visszafelé a filmbe, többször írták már hogy így megjelenik. -
farkas-j
őstag
válasz
josi9682 #47679 üzenetére
Sajnos ezt megítélni a leírás alapján nagyon nehéz, mert az eladók is keverik sokszor a szezont a fazonnal. Sok Miracast/DLNA stick megfordult a kezeim közt. Ezek abban alapvetően megegyeztek, hogy az Android megfelelő verziójától (szinte) tökéletesen működtek okos telefonokkal, tabletekkel. Ment a DLNA-s filmlejátszás és a képernyőtükrözés is. A zöménél a helyi hálózatba való beléptetéssel sem volt gond. (Ilyenkor nem kell direktben a stick-hez kapcsolódni, hanem a hálózaton belül minden kompatibilis eszközt elér ill. minden kompatibilis eszköz eléri.) A gond a PC és laptop képernyőtükrözéssel szokott lenni. Na az a zöménél nem működik. Amikhez eddig szerencsém volt, azok közül egyedül az EZcast nevezetű eszköz tudta ezt, ha a PC-re, laptora a megfelelő kliensprogram fel lett telepítve. Még így sem 100%-ban egyenértékű az Intel ViDi szolgáltatásával. Ezzel viszont nem kell speciális TV és laptop. Az LG smart TV-k hiába tudják a ViDi-t, ha a PC-k és laptopok túlnyomó többsége nem! Pont most szívok a Lenovo G510-es laptopommal, mert szeretném használni a ViDi szolgáltatást vele. Minden eleme megfelel, kivéve a WiFi kártyája. Azt lecseréltem már két különböző ViDi kompatibilis WiFi kártyára is, de azokat meg nem fogadja el a laptop. Illegális hardvernek nyilvánítja őket.
Itt van a ViDi-hez szükséges kompatibilitási lista. A lányom Lenovo Y510P-s laptopja viszont tökéletesen működik a TV-jével ViDi-n.
Az a biztos, ha rákérdezel az eladónál. Esetleg ha mégsem megy, 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheted. -
farkas-j
őstag
válasz
josi9682 #47522 üzenetére
Egy valamit félreértettél. Nem az USB portba, hanem a HDMI bemenetre kell dugni az EZcast sticket. A többi az stimmel. Tudsz DLNA-n pl filmet küldeni rá, de lehet a PC, laptop, vagy okos telefon képét is tükrözni a segítségével.
Van egy másik megoldás is, amivel a "buta" TV-ket olcsón smart TV-vé lehet varázsolni:
[url="http://www.aliexpress.com/item/EU-PLUG-mini-pc-MK809-III-Quad-core-RK3188-android-tv-box-stick-2GB-RAM-8GB/1437065378.html"]Android stick[/url] vagy [url="http://www.aliexpress.com/item/android-4-2-2-Quad-Core-Android-TV-Box-CS968-Web-Cam-Mic-RK3188-2G-RAM/1438418171.html"]Android TVbox[/url] segítségével. A TV egy óriási tabletté változik. Így már alkalmas lesz pl. netezésre DLNA-ra, vagy hálózati filmlejátszásra stb. stb. Többet fog tudni, mint a legdrágább LG Smart, ráadásul nagyságrendekkel gyorsabb és erősebb is. Nekem van mindegyik. A hálószobai TV-mből a stick-kel csináltam okos TV-t :-)
A kezelésükhöz bármilyen hagyományos egér és/vagy billentyűzet is használható. Nekem ezek vannak hozzájuk: [url="http://www.aliexpress.com/item/T2-Air-Mouse-3D-Motion-Stick-Android-Remote-Multifunction-Remote-Controller-for-Andorid-TV-Box-Mini/603451800.html"]Air mouse[/url],
[url="http://www.aliexpress.com/item/Russian-Keyboard-Rii-mini-i8-Air-Mouse-Multi-Media-Remote-Control-Touchpad-Handheld-Keyboard-for-TV/839600622.html"]Air mous és billentyűzet[/url] és mégegy
[url="http://www.aliexpress.com/item/Smart-2-4G-Wireless-gyroscope-air-mouse-Flying-mouse-gaming-mouse-with-1600DPI/1091534833.html"]Air mous[/url]. Feltettem korábban néhány [url="https://mega.co.nz/#F!S4AXWJaB!XIhDkHQrh6F7nj-PJT5qng"]képet[/url] is rólukÚgy látom van egy kis gond a linkeléssel. Valamiért most nem megy a normális link beszúrás, bocsánat érte :-(
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kedvenc zene a mai napra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest