- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Dictator^ #3360 üzenetére
Már a 0.674-nél is van újabb, a 0.688. Legalábbis én erről tudok
Az a StrongDC matrix version semmivel nem tud többet mint a 'hagyományos' verziók mivel azokból butították le. Mondjuk lehet van benne okosság is, de a 2.02 a full extra. Hja és nekem egyszerű kábeles kapcsolatom van, de pl ilyet is lehet vele, igaz csak egy felhasználótól volt - érdekesség [link]
-
Totyi
őstag
válasz
Dictator^ #3266 üzenetére
Én is leszedtem régen a sima dc-vel 100 gigát.Aztán jött olyan magyar film(szinkronizált);ami 3 hubon max 9 embernek van meg,de volt olyan is ami csak 2-nek.És ilyenkor baromi hosszadalmas kivárni,ha egy embertől jön.Kapsz slotot...de lehet hogy a húzernak csak 128-as feltöltése van és szépen csorog néggyel...talán 8-al.
Ígyha csak a puszta időt nézzük...az is bőven 24 óra fölé rúg.Többszálassal szépen kapok slotokat;így 4+4+8+5+8:ez mindjárt majdnem 30.És ha még van benne hiba,akkor is hamarabb lejön mint egyszálassal.Minek keresgéljek usert és kínlódjak azzal;hogy vajon mikor jön-e fel ismét.Így szépen lejön...gyorsabban mint egyszálassal.Te biztos ráérsz a gép előtt bíbelődni és usereket keresni.Én ezt rég meguntam.Kereső...legfelsőt bejelölöm;legyen 5 user vagy 80...és szépen lejön anélkül,hogy keresnem kellene gyors kapcsolattal rendelkező embereket.Sok kellemetlenségtől kíméli meg magát az ember.De miért nem használsz többszálast? -
Totyi
őstag
válasz
Dictator^ #3238 üzenetére
Nincs időm kivárni a sima dc++ al a letöltéseket.
Itt jön képbe a : hallgattál volna akkor bölcs maradtál volna szokás mondás szólás közmondás,mert ez csak a többszálasra jellemző
LeC: akkor már bcdc vagy czdz.Ezek folytatni is képesek.Sima dc++ az amatőrök használnak. -
tkesy
addikt
válasz
Dictator^ #1962 üzenetére
Nme kell (és nme is akartam) kikapcsolni a tűzfalat...
Van egy opció benne amit ha engedélyekek, simán megy a DC.. Csakhogy ezzel együtt sajnos néhány port is tárva nyitva lesz....
Aztán addig csesztettem, amíg teljes védetség mellett is megy a DC, igaz csak 1 HUB mehet egyidőben, mert amint lépek fellépek egy másikra is, leáll az egész...
A feltöltési sebeségem viszont még mindig pocsék, fele annak amit tuda kapcsolatom... És nme tom mi fogja meg.. Elképzelhető, hogy a virusírtó lenne ludas a dologban
-
tkesy
addikt
válasz
Dictator^ #1959 üzenetére
nme azért szakadok le.. sőt a feltöltés egyáltalán nme pörög, éphogy eléri a elvi feltöltési sebességem felét....
hogy miért szakadok le, azt még ne sikerült megfejtenem:
a tünetek:
- download szépen lassan = 0,
- közös chat ablak frissitése megszünik,
- aztán az upload is nekiáll csökkeni, de mielőtt elérné a 0-t (néha el is éri), jön az üzenet:
- ''A kiszolgáló megszakitotta a kapcsolatott''
Mindez átlag 2-5 perc alatt végbemegy, majd pár perc mulva csatlakozik újra automatikusan a hubra a kliens, és kezdődik az egész előröl...
aktív / passzív mód lényegtelen, úgyanúgy leesik...
Kikapcsolni meg azért nme, mert:
- jobb mint a szoftveres,
- és ha már van akkor használjuk is ki alapon már csak azért se
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- World of Tanks - MMO
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Suzuki topik
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest