- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Nem, ha hibernálom akkor az utime idő is pörög tovább, meg tudom hogy kikapcsoltam.
Egyébként lehet, hogy mégis csak a sok hub miatt volt, mert most hogy újra csak 3-on vagyok fent egész normális keretek közé esett vissza a fölös adatforgalom.
Bár mondjuk + sokszáz mega még így is soknak tűnik, de tulképp annyira nem is fontos a dolog, mint amennyit eddig foglalkoztam vele, szóval igazából már nem is érdekel.
Meg amúgy is azóta a dc-t már le is lőttem és átpártoltam torrentre. -
Pá
addikt
válasz
Apollyon #3428 üzenetére
Igen ezzel tisztában vagyok, de eddig sosem volt ennyire durva. 9 óra alatt több mint 300 fölösleges megát ''termeltem'' ez nem lehet csak a chat meg a keresés. Legalábbis nekem soknak tűnik.
Igaz hogy elég sok hubon fent voltam, de miután nekem is eszembe jutott ez a lehetőség leléptem párról és 3 hubbal sem lassult be a fölösleges adatáram. -
Pá
addikt
Mitől lehet az, hogy összesen 1 file-t töltök, abból 140 mega jött le amióta felléptem dc-re, a letöltés mutató mégis 425 mega letöltést mutat. Strong DC 2.2
-
Pá
addikt
Van router is tűzfal is minden, de nem ez a gond. Minden tutita be van lőve(#3415:portok is), aktív vagyok, megy a keresés is tölteni is tudok mindenkitől.
Csak a file listekkel gyűlik meg a baja, amíg nem forceolok rá addig csak kb a filelistek 10-20%át tölti le, forceolva legalább további 50%ot. -
Pá
addikt
Feltettem a Strong DC 2.2-t.
Azt vettem észre, hogy valamiért nem tölti le a file listeket. Csak szépen beteszi alulra és a végtelenségig connectel hozzájuk. Ráadásul az a fura, hogy ha megunom és kijelölöm mind majd nyomok egy ''force connectet'' akkor úgy 50-ből 30-hoz rögtön kapcsolódik és simán letölti. De csak ha force-olok. Elég fura ez így, a régivel nem volt ilyen gondom. Nálatok hogy működik ilyen téren?
szerk: a keresés is elég furán megy. Rányomok egy filera, amit épp 2 embertől szedek, hogy keressen alternativeokat, talál is vagy 20-at, de valamiért nem teszi be az új 18 embert a queuéba.
Egyébként van hogy a file list letöltés simán megy és van hogy a keresés is, de gyakran produkálja a fent említett furcsságokat is.
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
válasz
Apollyon #3288 üzenetére
Tom. A verziófrissítés már rég tervbe van véve, csak előbb még be akartam fejezni az éppen folyó letöltéseimet. Úgy tudom az RC10 ilyen szempontból nem kompatibilis a legújabb verzióval.
szerk: mondjuk az éppen folyó letöltéseimet így is be tudom fejezni, más kérdés, hogy így a többiek nem tudják rólam befejezni az övéket
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
Strong dc RC10-et használok már jó ideje minden probléma nélkül.
Router és tűzfal mögül, de minden be van állítva, aktív tudok lenni stb stb.
Pár napja valami történt. Vagyis az a fura, hogy semmi különös nem történt, azt leszámítva, hogy a dc-m elgé furán viselkedik. Én tudok keresni, meg mindenkiről tölteni simán. De rólam nem tud tölteni senki. Mindenki soksok ideig connectol, aztán eltünedeznek és nem tölt rólam senki. Illetve most 1 ember valahogy csatlakozott, de a többi változatlanul nem tud.
Én is gyakran belefutok ilyen userekbe, akikhez végtelen ideig connectelek, de sehogy sem tudok kapcsolódni és zavarni is szokott. Szóval én nem szeretnék ilyen lenni. Valami ötlet, hogy mi lehet a probléma? -
Pá
addikt
Strong DC RC10
Router és firewall mögül dczem, port forwarddal van megcsinálva és a noip.comról szedi az ipm. Eddig semmi gond nem volt vele, de 1-2 napja valamiért csak passzív módban hajlandó menni, ami azért fura mert semmit nem változtattam a beállításokon és régebb még simán ment aktívban is.
Illetve ha jobban belegondolok, Chellom van és 1-2 napja volt egy leállás, újra kellett regisztrálnom a modemet, ez esetleg lehet rá kihatással? -
Pá
addikt
szerk: sorry elnéztem a topicot
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
válasz
Johnny Cage #2402 üzenetére
Nem tudom, nekem pár hónapig 700as celeronon és 256sd rammal ment a strong és ugyan nem töltöttem nagyüzemben de nem volt vele gond.
-
Pá
addikt
válasz
Johnny Cage #2393 üzenetére
Csak Totyit tudom ismételni.
Aktív, passzív vagy?
Router? Tűzfal?
Nekem akkor csinálta pont ugyan ezt amikor beüzemeltem a routerem illetve nekem a keresés sem ment, de port forward megoldotta. Tűzfal is meg tudja kavarni, főleg ha zonealarmod van. Bár azzal sem esélytelen a dolog nekem prímán működik együtt a strong és a zonealarm. -
Pá
addikt
Strong DC RC10
Eddig nem csinálta, de mostanában néha, ha olyan filet szedek le, ami épp most van terjedőben és még a félkészen szedem másoktól, néha befagy a letöltés.
Tehát ott marad felül a letöltési soran a fájl, kiírja, hogy mondjuk 2 segments, 28kb/sec csak éppen nem mozog a csík, nem töltődik semmi.
Ha disconnectolok akkor is ottmarad, mi ez? -
Pá
addikt
Ezek a Hubok semmilyen Stronggal nem engednek be, valamiért réginek ismerik fel őket, régebb amikor zavart a dolog utánanéztem miért, de már elelfelejtettem...
Mindegy én személy szerint remekül megvagyok így is, van bőven elég hub ezek nélkül is.
Meg ha nem lenne sem lenne semmi, úgyis mindig csak a Zenészen vagyok. -
Pá
addikt
válasz
Manitou #2386 üzenetére
Chello hubon, 2 slot kell lightosnak, hmm, akkor tényleg nem tudod visszavenni 12k-ra ha csak valaki meg nem hackeli a strongot.
Esetleg ha nagyon fontos, akkor netlimiterrel, vagy akármilyen másik külső progival leszabályozhatod 12kra.
Tőlem már akkor elkezdék tölteni a dolgokat, amikor még 5% sem jött le, végül is nincs ezzel baj, sőt kifejezetten jó ötlet, csak az zavar egy picit, hogy így mindenki látja mit töltök éppen. -
Pá
addikt
válasz
Manitou #2384 üzenetére
Oda van írva csillaggal:
Minimal upload limit is set to 5x(slots+1)
Tehát ha mondjuk 4 slotod van, akkor 5x(4+1) azaz, 25k a minimum upload
Illetve:
If upload limit is set, download limit is max 7x upload limit
Tehát a downloadot is lekorlátozza, az upload limit 7-szeresére.
Tehát, ha az előbbi pldánál maradva, 25 min uploadot adtál meg, akkor 7x25, azaz 175 lehet a max letöltésed.
Szerintem nagyon jól van ez így, ne vedd személyeskedésnek, de én például kifejezetten utálom, ha valaki 60k val szed rólam én meg max 1-2 között tudok, miért nem lehet megérteni, hogy a fájlcseréshez két(minumum) ember kell, ha mindenki jól lekorlátozná magát baszhatnánk az egészet.
A másik amikor letölt napi 10 gigát, a megosztásában meg csak valami szemét van, hogy ne töltsön senki róla.
Nah, mindegy, ezt nem (csak) neked mondom, hanem úgy általában nem értem az embereket, miért fáj nekik ha töltenek róluk, nem kerül semmibe. -
Pá
addikt
válasz
Manitou #2377 üzenetére
Azt hogy valamit elállítottál.
Az ok, hogy nincs install csak kitömörítés.
Az is, hogy előre lefoglalja a helyet(sztem ez így logikus), de talán ezt be is lehet állítani, hogy így csinálja, ha jól emlékszem.
Viszont nekem oda tölti az ideiglenest ahova megadtam és aztán ha kész oda helyezi át, ahova szintén megadtam, sosem volt ezzel gond, a C-t teljesen békénhagyja.
Nézd meg mégegyszer, hogy biztos jól állítottad-e be.
Azt a temp könyvtárat meg nem is értem, nekem nem csinál semmi ilyesmit. -
Pá
addikt
válasz
[HUN]Zolee #2374 üzenetére
Check TTH az más, az emulálást köszi.
kefete: hát kösz, ez elég lelombozó, de legalább megmagyarázza, hogy miért nem találtam sehol -
Pá
addikt
válasz
Manitou #2364 üzenetére
Igen, akkor 50-nel fog jönni és van benne upload limit, de csak módjával használd.
Értelemszerűen használd a legújabbat, asszem ez most az RC 10, nem tudom én már több száz gigát töltöttem vele és mindeddig, egy azaz egy hibás letöltés nem volt. Eddig RC 8-at használtam de az lefagyott ha egyszerre sok letöltés ment(70-100), az új ezt jobban bírja ezért cseréltem. -
Pá
addikt
StrongDC RC10
Két kérdés:
Nem találom a kliens emulátort.
Hol lehet kikapcsolni, hogy automatikusan megossza azokat a fájlokat, amiket éppen töltök le? -
Pá
addikt
Sziasztok!
Nem megy a keresés.
Ötletem sincs mi lehet a baj, aktív vagyok, router mögött, meg tűzfal meg minden mi szem szájnak ingere, de frankón be van lőve a dolog, eddig ment letöltés, keresés minden.
Ma is, este 8-kor még tök faszán ment a kereső, be is tettem vagy 20 filmet a download listbe, otthagytam a gépet 2 órára, és amikor visszajöttem már nem ment a keresés.
A 2 óra alatt senki sem nyúlt a géphez, csak töltögetett magában.
Na önjelölt Columbok jelentkezhetnek, mi lehet a gond?
Magától csak nem romlik el. -
Pá
addikt
Most már mindig ezt csinálja.
Ha beteszek a dowload listbe valamit akkor download tth tree, aztán procit meg dolgoztatja és nem történik semmi.
Mondjuk mostanában legalább csak 60% körül eszik, szóval tudok mellett netezni meg ilyesmi, de akkor is fura régebb iylet nem csinált. -
Pá
addikt
Elkezdtem letölteni egy 4 gigás dvd filet, illetve ne is kezdtem el csak betettem a letöltési sorba, és hirtelen felugrott a prociterhelés masszívan 100%ra, mitől?
Ha kiveszem a listből a filet akkor újra normális, miért van ez?
Alapesetben 00-01% között használja a procit a dc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpársportok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Időnként túlmelegedhet a Switch 2?
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest