- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagydee
tag
válasz
hz hefti #2189 üzenetére
nekem 40 valamennyivel hashel max, de akkor már néha elcsúszik filmézés közben a hang, szóval azt már nem szeressem
ha csak simán lejön valami, és bekerül a listába, akkor meg csak 2vel engedem menni, úgy sem tart sokáig és észre sem veszem, a userek meg bírják kivárni azt a kis időt...
mondjuk jó lenne egy olyan opció, hogy ha nem vagyok a gépnél, akkor csinálhatná amennyivel bírja, de ha ott vagyok (mondjuk ha nem megy a képernyővédő) akkor átállna lassú üzemmódra... persze mindent azért nem lehet, csak jó lenne
az egyetlen ami zavar, hogy gyakran összeakad a saját kézi keresésem az automatikussal és olyankor kapom a hub dorgálását, hogy már megint hirtelenkedek -
nagydee
tag
válasz
hz hefti #2187 üzenetére
nekem strong vann fennt egy ideje, és nem tapasztaltam semmi problémát, szépen megy többszálon ami a csövön ki(be)fér.
alapból nem használ sok procit, de ha tömörítetten húznak az embertől, akkor néha kissé befárad, vagy esetleg ha egyszerre jön valami 10 szálon, akkor is, bár akkor inkább a vinyó a ludas szerintem.
a hash alatt tényleg zabálja az erőforrásokat, de ez könnyen kivédhető, hogy csak addig engedi neki az ember, ameddig összejön a minimum, utána vissza kell korlátozni a hashsebességét 2Mbps-re és észre sem veszed, hogy csinál valamit, csak lassanként növöget a megosztásod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest