Új hozzászólás Aktív témák
-
nagydee
tag
válasz
hz hefti #2189 üzenetére
nekem 40 valamennyivel hashel max, de akkor már néha elcsúszik filmézés közben a hang, szóval azt már nem szeressem
ha csak simán lejön valami, és bekerül a listába, akkor meg csak 2vel engedem menni, úgy sem tart sokáig és észre sem veszem, a userek meg bírják kivárni azt a kis időt...
mondjuk jó lenne egy olyan opció, hogy ha nem vagyok a gépnél, akkor csinálhatná amennyivel bírja, de ha ott vagyok (mondjuk ha nem megy a képernyővédő) akkor átállna lassú üzemmódra... persze mindent azért nem lehet, csak jó lenne
az egyetlen ami zavar, hogy gyakran összeakad a saját kézi keresésem az automatikussal és olyankor kapom a hub dorgálását, hogy már megint hirtelenkedek -
nagydee
tag
válasz
hz hefti #2187 üzenetére
nekem strong vann fennt egy ideje, és nem tapasztaltam semmi problémát, szépen megy többszálon ami a csövön ki(be)fér.
alapból nem használ sok procit, de ha tömörítetten húznak az embertől, akkor néha kissé befárad, vagy esetleg ha egyszerre jön valami 10 szálon, akkor is, bár akkor inkább a vinyó a ludas szerintem.
a hash alatt tényleg zabálja az erőforrásokat, de ez könnyen kivédhető, hogy csak addig engedi neki az ember, ameddig összejön a minimum, utána vissza kell korlátozni a hashsebességét 2Mbps-re és észre sem veszed, hogy csinál valamit, csak lassanként növöget a megosztásod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest