- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
válasz
_Gomba_ #2970 üzenetére
rmDc-t a port miatt mondtam.Természetesen LDC++..vagy v2a vagy rc1.Én az rc1-et ajánlom,nekem nagyon bevált.Jó a v2a is,de ott nem lehet manuálisan állítani a letöltési blokkot,és ez nekem nem jó.Persze azt is használhatod;nekem mindegy.Ez is,az is jó.Minthogy polip is írta az rmdc régebbi.
-
Totyi
őstag
válasz
_Gomba_ #2966 üzenetére
Arra céloztam hogy a strong forráskódjából lett írva,mint pl az rmDC.Sztem jobb.Talán többet tud;de a legfontosabb(az én tapasztalatom szerint),hogy a strong vhogy nem tudja összeadni a többszálas letöltéskor a sávszélességet.Méréseim szerint(nem a dc mérője) állandóan ugrált,soha nem volt meg a maximum sebesség.Mielőtt kérdezed:meg volt a kellő sávszélesség,mert több dolgot is töltöttem több szálon;így meg kellett hogy legyen az 1 mbit.Időtúllépés miatt csak a portokra tudok gyanakodni.Próbáld ki az rmDC++ klienst.Ott nem kell portot adni,véletlenszerűen lesz kiválasztva.Ez az a kliens ami(nálam) a leggyorsabban tudott kapcsolódni bárkihez,szinte 1 másodperc alatt.Ha ott megy,akkor más baj lesz.A strong nálam is csinált ilyeneket,többek között ezért is váltottam.Tűzfal,router hogy állnak...vagy más vmi ami a gép és a net között van?Win tűfzal...stb.Próbáljunk rájönni.
Portot mindenképpen adnod kell a dc-ben,nekem alapbeállítás van megadva...semmi bajom,tud szinte mindenkihez kapcsolódni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Filmvilág
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Nintendo Switch 2
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen monitort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest