Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
válasz
_Gomba_ #2970 üzenetére
rmDc-t a port miatt mondtam.Természetesen LDC++..vagy v2a vagy rc1.Én az rc1-et ajánlom,nekem nagyon bevált.Jó a v2a is,de ott nem lehet manuálisan állítani a letöltési blokkot,és ez nekem nem jó.Persze azt is használhatod;nekem mindegy.Ez is,az is jó.Minthogy polip is írta az rmdc régebbi.
-
Totyi
őstag
válasz
_Gomba_ #2966 üzenetére
Arra céloztam hogy a strong forráskódjából lett írva,mint pl az rmDC.Sztem jobb.Talán többet tud;de a legfontosabb(az én tapasztalatom szerint),hogy a strong vhogy nem tudja összeadni a többszálas letöltéskor a sávszélességet.Méréseim szerint(nem a dc mérője) állandóan ugrált,soha nem volt meg a maximum sebesség.Mielőtt kérdezed:meg volt a kellő sávszélesség,mert több dolgot is töltöttem több szálon;így meg kellett hogy legyen az 1 mbit.Időtúllépés miatt csak a portokra tudok gyanakodni.Próbáld ki az rmDC++ klienst.Ott nem kell portot adni,véletlenszerűen lesz kiválasztva.Ez az a kliens ami(nálam) a leggyorsabban tudott kapcsolódni bárkihez,szinte 1 másodperc alatt.Ha ott megy,akkor más baj lesz.A strong nálam is csinált ilyeneket,többek között ezért is váltottam.Tűzfal,router hogy állnak...vagy más vmi ami a gép és a net között van?Win tűfzal...stb.Próbáljunk rájönni.
Portot mindenképpen adnod kell a dc-ben,nekem alapbeállítás van megadva...semmi bajom,tud szinte mindenkihez kapcsolódni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest