- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Egyszerű. Ha fellépsz a hubokra, és nem is töltesz semmit akkor is van minimális adatforgalom. A kliens pl amikor keresel valamit, nyilván elküldi a keresés eredményeit amik ''súlyos'' KB-ok
A chat is egy adatáram, mint pl a megjelenített keresési találatok, progress bar pillanatnyi állása. Ezek mind-mind beérkező adatok. Mindez annyiszor, ahány hubon vagy.
A kliens az összes adatforgalmat számolja. A chello adatforgalmába pedig ugye nem számít bele a chellóstól le illetve feltöltött adat.... -
khalox
őstag
Az említett hiba a strongDC hülyesége. (Néhány verzió csinálja egy idő után...)
Te tudsz tölteni, de rólad nem tud senki, csak néhányan. Ha a filelistád sem jön le, akkor meg előbb-utóbb kidobnak, így valamit csinálnod kell vele.
Nekem egy korábbi verzió újratelepítése segített (a settings/queue.xml-ről készíts biztonsági másolatot, abban van, hogy mikor honnan mit mennyire sikerült letölteni), a legújabb verzió a 2.02, a módosítottakat (mindenféle hulladék edition) meg hanyagold, amúgy is tele van hibával, hát még, ha beleturkáltak... -
Apollyon
Korrektor
Hát ez érdekes. Nekem soha semmi bajom nem volt az RC10-el csak annyi hogy amikor már egy hete ment kicsit befáradt a rendszer. Most 2.01-et használok de már ordibál hogy upgradeljek 2.02-re mer hogy ilyen meg olyan bug javítva van. Szerintem te is told át a legújabb version-re mer sokkal jobb és a design is más. És valszeg megszűnik a problémád is.
-
MyKonzerv
senior tag
ott a pont
Frankie! : azé szólj, hogy meglettek-e , amik elvesztek, mert azt mondtad, hogy az rc7 mappájába telepítetted és úgy vesztek el ---> nem értem a dolgot, hacsak nem töröltél előtte mindent, akkor nem veszhettek volna el
gond még az lehet, hogy nme ismerem az rc7-et és nem uyganaz a file és mappa elrendezése, mint az rc9-nek -
Johnny Cage
addikt
Ha valaki tudna, segitsen nekem a Strong DC++ beidomitásában, legyenszives.
(StrongDC++ RC10 cvs129)
Feltölteni gyönyörűen tölt fel, de letölteni abszolút semmit nem tud. Folyamatosan ''connecting'', és talál is több tucat szálat, de a letöltést egyszerűen nem hajlandó megkezdeni. A kapcsolatom 512/128, ha valaki tud, segitsen. Köszi -
Manitou
veterán
Ö 25k-val én nem is tudnék feltölteni, mivel 512/128-as Chello light-om van.
És 2 slot van beállítva 12k upload limittel(chello hubon ez megengedett illetve kötelező) szerintem korrekt. Ha nem veszem vissza az upload-ot akkor meg én nem tudok tölteni. Ha engem nem lassítanak, akkor felőllem azt töltenek tőllem amit akarnak. De ez a 12K-s limit is olyan hogy van amikor egész sokáig 14-15k-val szednek tőllem(1 ember) Most pl, szedek valamit ezzel a stronggal és tőllem is elkezdte szedni valaki, pedig nekem még kb 50-60%-nál jár, de behesselte a megosztásomba, aztán így jóljár az is aki még most kezdte el tölteni.Nem rossz ez dolog, kezd már egy kicsit hasonlítani a dolog a bittorrentre. -
Manitou
veterán
Az volt hogy véglegesen letöltöttet állítottam be D:re az idéglenes meg maradt C:-n és így kezdtem el tölteni. Aztán rájöttem mizu, erre átálltottam a c:-t D:-re. De ugyanakkor c:-re volt kitömörítve a progi, vagyis innen indult az exe file, és ezt az egészet áthelyeztem a d:-reSZóval már beállításokban is minden d:-n volt, meg a progi is át lett pakolva a d:-re.Remélem követhető volt
Ezután volt az hogy c:-n amint elindítottam a letöltést keletkezett egy StrongDC könyvtár és benne egy temp könyvtár és ott volt lefogva a hely.
-
Pá
addikt
Most már mindig ezt csinálja.
Ha beteszek a dowload listbe valamit akkor download tth tree, aztán procit meg dolgoztatja és nem történik semmi.
Mondjuk mostanában legalább csak 60% körül eszik, szóval tudok mellett netezni meg ilyesmi, de akkor is fura régebb iylet nem csinált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Windows 10
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest