- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Úgy néz ki a 2.10-es strong nagyon jó...nálam.
Memóriagond megoldva (max 60mb...már filmet is tudok nézni), cpu alig használódik, fagyások nincsenek, és nagyon gyorsan jön az anyag.
Eddig ez vált be legjobban. -
nfsu17
veterán
válasz
[HUN]Zolee #3151 üzenetére
Na, van ez a 2.01-es verzió.
Ez ugyan zabálja a cpu-t, de a memót legalább nem (40mb átl.)
Viszont valami nem stimmel, mert nem igen akar menni a letöltés, vagyis csak nagyon lassan. Meg valami távoli kiszolgálót is emlege. Hiába van 300+ user, alig akar elindulni és akkor is lassan. Pedig ugyanúgy állítom be, mint a másikat.
Na mindegy, lesz vhogy. -
nfsu17
veterán
válasz
[HUN]Zolee #3148 üzenetére
Köszi.
1.00 RC9f2 a verziója ennek.
Bug: keressek másik verziót?
[Szerkesztve] -
nfsu17
veterán
Hello!
Mitől van az, hogy a strong dc++ iszonyúan zabálja a memóriát?
Képtelenség, hogy a program futása alatt pl filmet nézzek, netezzek, mert úgy belassul minden. Ált 130-150MB-ot nyel el csak úgy.
És akkor arra még nem is panaszkodtam, hogy sose tölt maxxal, 90% letöltés után órákba telik míg befejezi a maradék pár megát.
Néha lefagy, amúgy ''szeretem''. -
nfsu17
veterán
Utálom ezt a roh@dt strong dc-t.
Úgy meggyűlöltem pár nap alatt, hogy ha ez egy kézzel fogható dolog lenne, esküszöm, úgy szétb...nám, hogy por se maradna utána.
Aljas, szemét program...
Problémák:
1. 90Mb-tól a végtelenig használja ez a kis pimasz a memóriát, és még öreganyámat is belassítja.
2. hiába van 600 user, ő úgy gondolja, hogy csak 300-at rak be..azoktól se tölt, vagy ha igen, a leglassabbtól
3. hiába van a letöltésre váró fájlnál az, hogy pl 300/360, lent, a letöltésnél ő csak 90 embert lát...hogy menne a 3.14-ba
4. állandóan hibát talál és leáll
na röviden ez a véleményem erről a nagy barna dologról. -
nfsu17
veterán
1 megát szeretnék letölteni egy fájl végéből, és 2 órája nem akar csatlakozni senkihez..ha csatlakozik is, olyanhoz, akitől 1-el lehet tölteni...ez nem állapot.
Roh@djon el a dc ott ahol van. -
nfsu17
veterán
Korai volt az örömöm.
Memória 190!!!!!!!!!!MB
És szintén leáll, crashed. -
nfsu17
veterán
Megvan!!!!!!!
Tuti valami a beállításokkal volt.
Most előről kezdtem, tehát csak bemásoltam a fájllistát, egy hubra felléptem, és nem állt le, és szépen jön a cucc, és nem is darabolja a dolgokat.
Most szépen becofigolom, és jó lesz most már úgy érzem.
Szerencsére a listát átmentettem.
Köszönöm Nektek Kedves PH! mesterek.
Már nagyon sok mindent köszönhetek ennek a fórumnak. -
nfsu17
veterán
Feltettem a 9-eset...jónak tűnt, mert 55mb fölé nem ment a memória, és nem is darabolta a fájlokat...
DE!!!!!!!
Máris hibát észlelt és leállt. -
nfsu17
veterán
válasz
OP_Stormbird #2476 üzenetére
És a megosztást? Át lehet tenni? Nem akarok megint órákat hashelni.
[Szerkesztve] -
nfsu17
veterán
Csak a probléma az, hogy most nem tudom feltenni.
Mert egy csomó fájl várakozik a 10-esben.
Valahogy át lehet tenni a fájllistát, hogy majd a 9-essel folytassam azt, amit a 10-essel elkezdtem?
Találtam egy strongdchun9f2.exe-t, ez is jó lesz? 4.28MB.
[Szerkesztve] -
nfsu17
veterán
Nagyon köszönöm a válaszod...nem biztos, de volt fent egy rc9-es, de azt azért kellett leszednem, mert fagyott. Mindig hibát észlelt és leállt.
Ha megmondanád, hogy a Te verziódat honnan szedted le, akkor lehet nekem is jó lenne a 9-es is.
Majd ha felteszem ezt, akkor még megbeszélhetnénk a beállításokat, mert annyi féle, fajta van, hogy nem biztos hogy az jó, amit én annak hiszek. -
nfsu17
veterán
De jó, ezt a topicot is megtaláltam:
A gondom, vagyis észrevételem:
Strong dc10
Több szálról töltök, és ha vki nagyon gyorsat talál, akkor nagyon pici részre darabolja fel a fájlt, és mondjuk akitől jönne 100-al, az a rész épp 3 mega, és akkor azt a részt gyorsan le is szedi, és a usert elfelejti, többet nem tölt róla...
Kérdések: miért dobja ki a gyors usereket?
Vmikor jönne 200-al is, de rúla csak egy kis darabot tölt, és sehogy nem tudom rávennni a dc-t, hogy folytassa már tovább róla...ilyenkor jobban örültem a sima dc-nek, mert akkor legalább szedte tőle végig, amíg fent volt.
Plusz: nagyobb fájloknál azt vettem észre, hogy az elején tölt mint barom, de a végére úgy belassul, hogy nem is tölt...vmikor 1-2-el tölt, pedig slot lenne sok helyen, és egyszerűen nem akar olyankor tölteni senkiről..
Amúgy jó kis progi, de ezek kellenének..
Plusz miért csak 500 lehet max a forrás?
És 10 a szegment?
Még 1: 130 MB-ot zabál a memóriából...normális ez? szinte nem lehet mellette mást csinálni.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Légies iPhone halvány színei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest