- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
sdc v2.01 7 hub 25-35 mb
-
e=mc²
őstag
válasz
Winner_hun #3023 üzenetére
Igen szamol...
de itt ugye nincs ertelme, mert nem kozponti az adatbazis, hanem kliens-teru
(nem hubonkent mas, hanem kliensenkent)
[Szerkesztve] -
e=mc²
őstag
Ez nem kirohanas volt. Ti kertetek, hogy mondjam el, miert gondolom igy. Elmondtam.
Valoszinuleg en vagyok maradi, hogy nem ertelek meg titeket, de akkor ez legyen az en bajom.
Mondtam azt is, hogy hasznaljatok amit szeretnetek, csak majd viseljetek az esetleges kovetkezmenyeket egyes hubokon...
Nem (biztos, hogy) a hubot terheli, de asszem en nem mondtam olyat, hoyg terhelne barmelyik is jobban...
Polip az aban a rossz, hogy nem mindenki azt hasznalja... es amig a felkesz fileok is tiltottak, addig nem is fog ez kialakulni.
Totyi: hogy alakult ki ez a helyzet, mint ami most van? -
e=mc²
őstag
Igen pont azert unfair, mert igy masnak tobbet kell varnia egyaltalan arra, hogy elinduljon a letoltes!
Slotfoglalas ideje pedig nem tizedannyi (kevesebb, de nem igy aranylik)
Hasznaljatok olyan klienst amilyet akartok, marhara nem erdekel, en csak ajanlom nemcsak nektek, masoknak is, hogy ne tobbszalas legyen. Aki elfogadja elfogadja, aki nem, szembesul kovetkezmenyekkel a hubokon... DE akkor ne kerdezgesse, hogy miert is lett kirugva....
tovabbi jo dc-zest -
e=mc²
őstag
Ha op voltal tudhatnad, hogy sok kliens nem csatlakozik masikhoz,
...has crashed... uzenetekkel kidob asztalra,
fake megosztast lehet kesziteni,
slotlockolni lehet,
savszelkorlatozot lehet elrejteni,
es a regiek _tenyleg_ rontottak el letolteseket....
egyeb szep hibauzeneteket produkaltak (nextdc idejeben - hiba a kicsomagolaskor, 0xc0000005 es egyeb hibauzenetek, Error:0,1024 hibakodok a letoltesi ablakban, rmdcnel volt furcsa queue-kezeles, 305os bcdc-nel volt hogy 1xre mindenkinel file not available volt, ekezetes fileneveket nem lehetett letolteni, sok memoriat fogyaszt nemelyik)
kepek is vannak...
nekem az a bajom a tobbszalasokkal, hogy tul sok slotot hasznalnak, igy ellehetetlenitik a letoltest az egyszalas kliensektol. Olyan pedig ugysem lesz egy jodarabig, hogy _mindenki_ tobbszalast hasznaljon (torrent mintara egybol visszaosztva szeleteket)
Es nem gyorsabb a letoltes vele, mert ez is csak az userek feltoltesi sebessegetol fugg...
tobbszalasnal utolso partokat nagyon nehezen tolti le. Ha megunod, es kilepsz kovetkezo alkalommal rosszul ellenorizheti a felig lejott file tth-jat, es ujrakezdi. egyszallassal pedig, hoyg kihasznald a savszeledet tolteni is lehet 1xre tobbmindent is... parhuzamosan... Es lehet gyors usereket talalni... (persze ez is slotrendszer kerdese)
Van meg hiba ezekben dogivel, es nem csak azert tiltjuk, mert igy rosszat akarunk, hanem pnt azert, hogy ne legyenek oylan kerdesek, hogy miert kezdte ujra a letoltest? miert tunt el a queue-bol minden? miert kapok ilyen es ilyen hibauzeneteket?
Jomagam nem tiltott klienst hasznalok
[Szerkesztve] -
-
e=mc²
őstag
válasz
Winner_hun #2803 üzenetére
viszont lattam mar, hogy szepen irogattad az agyelszivo linkedet...
-
e=mc²
őstag
válasz
Winner_hun #2797 üzenetére
letoltesi sorbol szedd ki
-
e=mc²
őstag
ha a hubcsatlakozasnal 'a celszamitogep megtagadta a kapcsolatot' uzenet van, akkor nalad nincs gond, csak annyi, hogy azon a gepen, ahova csatlakoznal, a hubprogram epp nem fut.
-
e=mc²
őstag
nemazert, de....
meg nem toltotted le?
irtunk linkeket, sot kozvetlen linket is lathattal par hsz-el ezelott...
irtuk, hogy milyen oldalakat olvass el a hasznalatahoz. elolvastad?
feltetelezem nem, mert akkor nem kerdeznel ujbol ily alapveto kerdeseket.
sajnalom, mar elmondtuk, ha innentol magadtol nem jossz ra, en nem fogom megmondani, hogy mit pipalj be, hova ird be a neved, hogyan ossz meg fileokat.
minden mar le van irva
sok sikert. -
e=mc²
őstag
pl [link]
vagy megnezed a szerzodesben, ha esetleg nemtudnad, milyen netre fizettel elo...
jah hogy te nem is tudod? azt sem?
nemazert, de mondhtasz engem bunkonak, de ha ennyit sem tudsz inkabb ne hasznalj dc-t hanem elobb olvass utana, meg ismerkedj a net vilagaval mashol, mert a chaten meg tobb ellenallasba fogsz utkozni, mas emberek, meg rosszabbak altal, mint en. -
e=mc²
őstag
www.dyndns.org
ugyanaz mint a noip.com
beregeled, es a routerben beallitod, ha tudja, a ddns-t, es amint erzekeli magatol, hogy uj az ip, akkor tudni fogja hogy megvaltozott, es frissiti. 1x kell beallitani es kesz.
ha nemtudja a routered, akkor letoltod a frissito klienst, es futtatod. -
e=mc²
őstag
válasz
Thomas1 #2594 üzenetére
vagy upnp-t hasznalsz, vagy kezzel allitod be a forwardot.
ha upnp, akkor nem kell se ip-t se portot beirnod a dcbe, csak a routerben engedelyezd.
ha manualisan akarsz, akkor 1412 legyen udp es tcp-n is engedve, valamint az ipd beirasaval valoban mennie kell. Ha ezt akarod kikuszobolni, akkor regelj be a dyndns.org-ra es hasznald azt, a routered valszeg fel fogja ismerni, es nem is kell vele mast csinalnod, mint hogy azt a regisztralt cimet beirni a dcben az ip helyere. pl thomas1.dyndn.org -
e=mc²
őstag
pont nem fert bele a szerk idobe...
attol meg hogy a portokat tiltod, passzivanfog tudni csatlakozni/tolteni... -
e=mc²
őstag
jah igen, majd elfelejtettem: ha a routered tudja (mar miertne tudna) kapcsold be az Upnp vezerles-t, majd a dcben is is a halado menuben
-
e=mc²
őstag
válasz
Maranello #2570 üzenetére
Nem en irtam, google-t hasznaltam:
Az UPnP célja, hogy lehetővé tegye az eszközök számára, hogy egyszerűen és gördülékenyen építsünk hálózatot otthoni vagy céges környezetben. Az UPnP ezt úgy éri el, hogy eszközvezérlő protokolokat definiál.
Protokoll
Discovery (Észlelés)
Az első lépés az UPnP hálózatnál az észlelés. Amikor egy eszközt a hálózathoz kapcsolnak az UPnP észlelő protokoll lehetővé teszi az eszköz számára, hogy reklámozza szolgáltatásait a hálozaton található vezérlőpontok részére. Hasonlóan amikor egy vezérlőpont kapcsolódik a hálózatra az UPnP észlelő protokoll lehetővé teszi számára, hogy megtalálja az eszközöket a hálózaton. Az észlelő üzenet mindkét esetben tartalmaz néhány, fontos információt az eszközről vagy szolgáltatásairól p.l.: típus, azonosító és egy mutató a részletesebb információkra Az UPnP észlelő protokol az SSDP-n alapul.
Description (Leírás)
Az UPnP következő lépése a leírás. Miután a vezérlőpont észlelte az eszközt, a vezérlőpont még mindíg nagyon keveset tud az eszközröl. Hogy a vezérlőpont többet megtudjon az eszközről és a képességeiről, a vezérlőpontnak le kell tölteni az eszköz leírását az eszköz által az észlelő üzenetben megadott URL-ről. Az eszköz UPnP leírása XML formátumban található és gyártó-specifikus információkat tartalmaz mint model név, sorozatszám, gyártó specifikus website-ok címeit, stb. A leírás ezenkívül tartalmaz egy listát az eszköz által nyújtott szolgáltatásokról, csakúgy mint a vezérlésére és loggolásála használható URL-eket. Minden egyes szolgáltatáshoz, a leírás tartalmazza a parancsok listáját, vagy műveleteket, amire a szolgáltatás válaszol és a paramétereket, argumentumokat, minden egy művelethez; a szolgáltatás leírása szintén tartalmazza a változók listáját, ezen változók futás közbeni állapotát és adat tipusuk, értékhatárukat.
Control (Vezérlés)
A következő lépése az UPnp networking-nek a vezérlés. Miután a vezérlőpont megkapta az eszköz leírását, a vezérlőpont műveleteket küldhet az eszköz szolgáltatásainak. Ez úgy lehetséges, hogy a vezérlőpont megfelelő vezérlő üzeneteket küld az eszköz vezérlő URL-jére (amit az eszköz leírás adott meg). A vezérlőüzenetek szintén XML formában vannak megfogalmazva a Simple Object Access Protocol (SOAP) segítségével. Mint a függvényhívások, az eszköz visszatérhet a művelet eredményét jelző értékkel.
Event notification (esemény jelzés)
Az UPnP networking következő lépése az esemény jelzés. Az UPnP eszköz szolgáltatása frissítéseket eszközölhet amikor változói megváltoznak, és a vezérlőpont beállítható, hogy fogadja ezen információkat. A szolgáltatás esemény üzenetekkel jelzi a frissítést. Az esemény üzenet tartalmaz egy vagy több változónevet és ezek értékét. Ezek az üzenetek szintén XML-ben vannak kifejezve és General Event Notification Architecture (GENA) szerint vannak formázva.
Presentation (Megjelenítés)
A UPnP networking utolsó lépése a megjelenítés. Ha egy eszköz rendelkezik a megjelenítésre szolgáló URL-el akkor a vezérlőpont letöltheti ezt a lapot az URL-ről és betöltheti egy web böngészőben amennyiben és a lap képességeinek függvényében lehetővé teheti a felhasználó számáró, hogy vezérelje az eszközt és/vagy megtekintse az eszköz állapotát. -
e=mc²
őstag
válasz
DeSanto #2556 üzenetére
felig meddig igaza van.... manapsag mar egy jobb honlap letoltese is fel/1mb korul van, ami tudf sokaig is tartani a betoltese, a a savszel le van terhelve...
Mellesleg en ezert is hasznalok cfosspeedet, hogy tudjam a netet hasznalo programokat priorizalni...
[Szerkesztve] -
e=mc²
őstag
[amne]:
Probald meg azt, hogy rakeresel amit leakarsz szedni, jobbklikk/download to.. es itt kivalasztod a felkesz file-t.
Vagy bemasolod a felkesz fileokat az incomlpete konyvtarba, a queue.xml-t meg manualisan szerkeszted bele, hogy vegye figyelembe, hogy mar bizonyos meretet beillesztettel.
Finwe:
Bővebben: link
Poctar:
Jol nezz korul, hogy tenyleg nincs-e bekapcsolva, mondjuk az xp tuzfala, esetleg nincs-e router. Ha igy sem megy, probalj egy masiuk klienssel.
hefe:
Ez nem az automatikus sfv ellenorzes? -
e=mc²
őstag
screenshots menu asszem. viszont jelenleg nekem nem jon be az oldal. -
e=mc²
őstag
Ahany windows annyifelekeppen mukodo dc++...
Voltak nekem is erdekes jelensegeim, pl bcdc 401bx ment ugy fel evet, minden fasza. megjelent vmi ujabb valtozat, feltettem, termeszetesen melle, nembantom a regit. Az ujat hasznaltam mondjuk 2 hetig. Nemtetszett, visszaakartam terni a 401hez, de fagyogatott, memoriat evett, processzort foglalt marhara... Pedig semmi nem valtozott... -
e=mc²
őstag
Ha a router tudja az Upnp-t akor csak annyi a dolgotok, hogy egy olyan klienst hasznaltok, ami szinten tudja (gyk be lehet benne kapcsolni) igy nagy esellyel menni fog.
Ha meg nem, akkor is erdemes megprobalni, vagy olyan default portot hasznalni, ami nagy esellyel megvan nyitva eleve a routerben. -
e=mc²
őstag
válasz
gr. dracula #2045 üzenetére
Nagyjabol mindenhol egyidoben van fenn minden. Neked is csak azt tudom mondani, mint masoknak: Bővebben: link
-
e=mc²
őstag
Ha tud a router configjaban allitgatni, akkor sima ugy.
Bővebben: link -
e=mc²
őstag
sfv ellenőrzés az a kész letöltött filet ellenőrzi vissza, hogy tényleg egyezik e az eredetileg letöltésre szánt filel-al.
Upnp ha a routered engedélyezi akkor ezt bekapcsolva semmit nem kell állítanod igy aktiv lehetsz, mivel magának megnyitja a szükséges portokat, az ip-t is frissiti.
töredezettsémentes eljárással előre lefoglalja a fileméretet a vinyon.
Nemigazán lassit egyikse.
[Szerkesztve] -
e=mc²
őstag
Látom nemértetted meg mit szerettem volna ezzel mondani.
Ne képzeld azt, hogy csak te fogsz többszálu klienst használni, hanem biztos vagyok benne, hogy majdnem mindenki. Így már egészen más... és ekkor lép be a képbe az, amit vázoltam előző hszemben.
Ne érts félre, nem fáj nekem hogy ki hogyan tölt. Sőt, nem is érdekel. De akkor ne sírjon már a fele társaság a mainban, hogy kurvaszar ez az egész, hogy 1 hónapig tölt egy filemet!!
Egyszálunál könnyebb a tth ellen védekezni, oda elég a cutoff progi, levágsz belől 2-5 mbot, vagy amennyit kell, és folytatod! Viszont azt a filet, ami lefoglalja a letöltendő filenak a helyet, mittomén *.dctmp, *.tmp, *.tdc stbstb abbol már nehezen fogsz javitani, és töltheted újra. -
e=mc²
őstag
1. TTH-t is elkurhatja akár egy kisebb áramszünetnél v fagyásnál. Higyj nekem, tapasztalatbol mondom, hogy voltal nekem hibás fájljaim.
2. Lefoglalod igen. Hamarabb szabadul fel? Nem. Hogy miért? Mert gondolj bele, ha engedett lenne. több mint a fele hub ilyennel lenne, és foylamatosan töltötegnének, a sávszélt kihasználva. Több többszálas kliens -> több lefoglalandó slot -> kevesebb üres slot -> több várakozási idő -> tovább foglalod a slotokat -> slothiány. Ha ez bekövetkezne, az lenen a balhé és felháborodások tárgya, hogy még több slotto kell megadni, így még kevesebbel lehetne tölteni egy 128 kbites feltötlésü embertől. -
e=mc²
őstag
2000
-
e=mc²
őstag
válasz
John_Shaft #1998 üzenetére
A dc kliensek olyanok, hogy egy verziója vkinél hibátlanul megy, mig másnál szana-szét omlik össze.
Te mondtad, hogy eddig jólment, akkor vmit változtattál. Mit? bármilyen drivert? sp-t? esetleg memoriagond? Más program nem fagy ki? reinstall rmdc?
Amugy teljesen 1etértel Libra kollegával rmdc-t felejteni. -
e=mc²
őstag
Csak saját példát tudok mondani, nekem nemsürgősek a dolgok, de a sebességet igénylem, így csak T3/T1 et választok source-nak. Így inkább várok + 1-2 órát, hogy induljon el az illetőtől 160-al, minthogy azonnal 2-3kb/s el. Klföldön néha vagyok, amikor vmi ritka zenét keresek, akkor tökmind1 kitől szedek. Kisfileoknál mind1, viszont egy video/dvd/game nél már nem. Egyszálú kliensem a bcdc/idc páros valamelyike.
-
e=mc²
őstag
Itt beállított méretnél kisebb részekre nemfogja feldarabolni a letöltendő filet. Tehát, pl ha 1Mb-ra állítottad, akkor 1 Mbos szeletenként fogja hozzáadni a seedeket/forrásokat. Ha már csak 2 mb hiányzik a filebol, akkor már csak 2 usertől tudod tölteni, ha eléri az 1 mb ot, akkor márcsak 1től tudod...
-
e=mc²
őstag
-
e=mc²
őstag
Többszálasokban belehet állítani, hogy egy adott szelet mekkora méretü lehet, amit még csak 1 embertől töltesz. Az utolso szeletet mindig csak 1 embertől tudod leszedni, így az lassabb lesz.
Látom Atapi kollega megelőzött, én meg nemolvasom el először...
[Szerkesztve]
Mr_Knight: ami van előző hszben egy smile azt persze ird be : D csak szóköz nélkül...
[Szerkesztve] -
e=mc²
őstag
válasz
mr_knight #1915 üzenetére
Google.
ha nincs, amit kétlek, mert anno én innen szereztem meg, akkor
Írd meg notepadban a scriptet,m majd nevezd át *.lua-ra.
Totyi: #1916
Javaslom cseréld le, vmi hibát generált a kliensed.
[Szerkesztve]
Mr_Knight
Mod: na megkerestem ami nekem van: másold be egy txt fileba és nevezd majd át hun.lua-ra
BotName = ''<a te botod neve>''
ISP = {''[HUN]''}
-- Main Sub
function Main()
end
function NewUserConnected(curUser)
for key, value in ISP do --Loop ISP Array
if (strfind(strlower(curUser.sName), strlower(value),1,1)) then
x=1
break
else
x=0
end
end
if (x == 0) then
-- Kick user
curUser:SendPM(BotName, ''<ide irod azt, amit kapni fog az user, ah nemjo a nickje>'')
curUserisconnect()
end
end
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
e=mc²
őstag
válasz
Veriakilis #1843 üzenetére
Ezen fórumon nem tanácsokat adunk warezhez, haenm egy program jól működéséhez, illetve hibákhoz szólunk hozzá, és nem a tartalma miatt...
E topic továbbra sem azért van, hogy hol? kinél? milyen program van, hanem a technikai megoldásokat irkáljuk ide.. -
e=mc²
őstag
válasz
tr00p3r #1840 üzenetére
Üdv!
Egyezik az adott file tth-ja, mármint a keresésnél? Mert ha nem ugy nem is adja hozzá forrásként...
Most nincs előtttem a 067es dc de abban is kell lennie olyannak, hogy dowload to... menü jobbklikkelvea filera a keresőben.
Amugy meg probálj leválgni a letöltés alatt levő fileból, hátha segít a cutoff.exe progival... -
e=mc²
őstag
http://www.hublist.org/PublicHubList.config.bz2
http://www.dcinfo.org/publichublist.config.bz2
http://guinevere.no-ip.org/publichubs.config
valamint: Bővebben: link -
e=mc²
őstag
Mindig attól függ, hogy akitől töltesz menyni a feltöltési sebessége, mennyire van ő leterhelve, valamint hogy tőled mennyien töltenek.
Ha találsz jó forrást, ami nem lehetetlen 512es nettel lehet 65-67kb/s sebességgel szedni. Viszont ha már tőled is töltenek, akkor ez bizony lecsökkenhet drasztikusan. Ha ez bekövetkezik 2 megoldás van:
1.: Belső limites dc klienset használsz, pl bcdc-t Bővebben: link vagy czdc-t Bővebben: link. Ezekben beállítasz egy neked tetsző ill. adott hub által meghatározott feltöltési sebességet.
2.: Használsz egy hálózati csomagoptimalizáló programot, amit cFos-nak neveznek. Bővebben: link Ezt feltelepítve, majd csatlakozva optimalizálja a küldött és fogadott csomagok áramlását, így mindneféle korlátozás nélkül lehet max upload esetén is elérni jó letöltése sebességet -
e=mc²
őstag
Régen én is úgy csináltam, hogy 3 nagy magyar hubon és csak egyiken chat. Rákellett jönnöm, hogy teljesen felesleges osztanom 6 slotot főleg hogy korlátozom magam 8kb/s re, így lett 1 hub 2 slottal... Ami meg nincs meg ezen a hubon akkor torrent... ha ottsincs (mondjuk ez elég esélytelen
), akkor elgondolkozom, hogy kell-e egyáltalán nekem...
Külföldre is szoktam járni akkor 4 slot és 1 külföldi hub...
Volt nekem is már olyan, hogy 3 magyar hubon kerestem, és csak 2-ről adta ki a találatokat. Volt olyan is, hogy pl keresek egy gamet beirom a nevét, és nem adja ki mind azokat a találatokat amit kellene pl csak egy részét (keress rá egy ismert gamera és nézd meg azokat a fileokat amiket pl a cracker-teamek neveznek el... majd tedd a letöltési sorba és keress alternativát... több lesz a találat).
A keresés is ugy mükszik, mint egy letöltés; elküldesz egy adatot amire visszaigazolást vár a kliens a hubtol, majd ha ez megjött akkor irja ki neked a találatokat. (ha késve érkezik meg később lesz a találatok között, esetleg nem is érkezik válasz ilyenkor nem kerül bele a találatok közé)
Keresésnél 1 usertől max 10 találatot jelez ki.
[Szerkesztve] -
e=mc²
őstag
válasz
velizare #1724 üzenetére
Miért kell 3 v ennél több hubon lenni?
Ha olyasmit töltesz ami új, vagy ismertebb, akkor mind1ik hubon találhatsz rendes forrást, tehát elég ha 1v 2-n vagy fenn.. (máris jobb a feltöltésed)
Ha ritka és találsz egy forrást, jöjjön akármilyen sebességgel, akkor meg minek mennél fel más hubra? (nagy valószinűség szerint nem fogsz másik forrást találni). -
e=mc²
őstag
Szia!
vanank dc kliensek.
pl:
sima dc++ Bővebben: link
bcdc++ Bővebben: link
czdc++ Bővebben: link
strongdc Bővebben: link --- többszálú, legtöbb hubon tiltott
rmdc Bővebben: link --- többszálú, legtöbb hubon tiltott.
Ha elindítod a programok valamelyikét a beállítások menü legyen az első
Értelemszerüen kitöltesz mindent, megadod a megosztást, meg hogy hova tölts, meg egyéb beállításokat. (amiket nemtudsz szolj, vagy látogass el ide: Bővebben: link)
Majd ha ezzel végeztél public hubs menüt hozd elő, és letölt a program a beállított hublistát, ahonnan kiválaszthatod azt a hubo(ka)t, ahova fel szeretnél csatlakozni.
Majd csatlakozás
Van kereső, mindig azon a hubon kereshetsz amelyiken fennvagy.
Hubonként általában 2 db feltöltési slotot érdemes megadni, de hubja válogatja, ezért ahova fellépsz olvasd el az adott hubok szabályait.
Egyelőre ennyi, sok sikert a használatához. -
e=mc²
őstag
válasz
corlagon #1705 üzenetére
Bár most megprobáltam fellépni ugynézki egy csak kacsa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest