- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
Az Azureus (torrentkezelő proggi) faq-ja részletesen leirja, hogy miért zabál sok erőforrást (elsősorban memóriát, nem processzort) a több szálon töltés. Nekem 600-as Celeron processzorom van régi BX chipsetes alaplappal, 256Mb SD ram-mal, úgyhogy tapasztalom, hogy nem irnak hülyeséget abban a fakkban. Hogy a kérdésedre válaszoljak, nem: csak a többszálon töltés öli meg, különben nem is furcsállottam volna. Egyszerűen nem találok olyan beállitást (sem windows, sem bios), amivel ki tudnám ezt köszörülni.
-
Johnny Cage
addikt
Nos, némi tesztelgetés után még mindig az a nyügöm, hogy ha több szálon töltök (akárcsak a torrentnél) rövid idő után egyszerűen ''elfogy'' a sávszélesség, és elkezd zuhanni mind a le, mind a feltöltési sebesség, mig 0-ra nem csökken. Ezen csak az segit, ha a netet lelövöm, majd visszakapcsolom - utána egy darabig megint megy minden gond nélkül (ha csupán 1 szálon töltök, akkor nem jelentkezik semmi probléma). Az erőforrást zabálhatja fel?
-
Johnny Cage
addikt
Köszi a segitséget, felteszem a 9-est, aztán meglátjuk. Bár azzal tisztában vagyok, hogy a több szálon töltés igen erőforrásigényes - ezért pl. torrentkezelő progiknál is ki szokott akadni a rendszer. Sem routert, sem tűzfalat nem használok (illetve a tűzfalat dc használatára szándékosan kilövöm). Ja, és passziv vagyok; érdemes átmennem aktivba?
-
Johnny Cage
addikt
Ha valaki tudna, segitsen nekem a Strong DC++ beidomitásában, legyenszives.
(StrongDC++ RC10 cvs129)
Feltölteni gyönyörűen tölt fel, de letölteni abszolút semmit nem tud. Folyamatosan ''connecting'', és talál is több tucat szálat, de a letöltést egyszerűen nem hajlandó megkezdeni. A kapcsolatom 512/128, ha valaki tud, segitsen. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Filmvilág
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest