- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
k_zsolt
tag
Latom mar minden a regi.
-
k_zsolt
tag
[link]
Nezzetek meg, meghackeltek -
k_zsolt
tag
Hát kiprobaltam es rajottem valamire. Nekem nem segit a program. Es azert nem, mert a tobbszalu letoltes miatt a letoltesi irany maximalisan ki van hasznalva. Amikor lekorlatozom a letoltest is a DC-ben, mindjart jobba valik a helyzet az MSN-n. Ezen tesztelem, hogy van e javulas vagy sem. Beirok valamit es kiirja, nem sikerult elkuldeni. Masoknak nem jonnek at az uzenetei, aztan egyszercsak az osszes beömlik. Tovabba neha megcserelodik az uzenetek sorrendje. Ugyhogy ez van. De azert kosz, most mar tudom mit kell tennem.
-
k_zsolt
tag
Oke, a TTH-t ugy ertettem is. En azt nem ertem, hogy van egy 700MByte-s fajl, es a Strong kiszurja, hogy pont a kozepen rossz benne 1 MByte-nyi szegmens. Ezt hogy csinalja?
''a szegmensekhez egy jól beazonosítható TTH részlet tartozik'' valahol ebben van a valasz? Kifejtened ez mit takar? -
k_zsolt
tag
Ja es mielott megjelennenek a kocsogozo beirasok, a fentebb irt problemara keresem a megoldast, 16K max a szolgaltatotol es csak 12K-ig enged lemenni a limiter, magyarul egy csomoszor lelassul minden, az MSN-n nem mennek at az uzenetek stb. Nem Disconnect-alok, sot még extra slotot is adok, ha kernek, mert mindig minden feltoltesi slotom foglalta valik amint belepek, de mindig szolok, hogy 2K koruli sebesseget fogsz tapasztalni, de eddig mindenki orult ennek is.
-
k_zsolt
tag
válasz
sanyixXx #2782 üzenetére
Probaltam mar, de nem tudom hogyan, de rajottek hogy fut es kivagtak.
Van amikor szinte azonnal, van hogy csak egy ora mulva. Tudnak vajkalni a gepemen futo processek kozott? Mert hogy maskepp magyarazzam.. Magyarul van egy kis hatso kapu beepitve a DC-be? A masik hogy van amikor megengedte hogy fusson, de azt irta tul kicsi a limit es amikor feljebb vittem, mar nem szolt. Na erre hogy a fenebe jott ra?
Probaltam mar masfele ''netlimitert'' hasznalni, de nem mukodik jol. Igaz egyik HUB-n sem jottek ra, hogy fut ez a progi, igy ha jol mukodne..
Talan egy ujabb verzio..
-
k_zsolt
tag
Megerositem, tobb szalon es jol tolti le a fajlokat! Direkt figyeltem parszor, hogy mit csinal a letoltes vegen. Hát akkor beindul a nagy szamolas, vegigporgeti a fajlt es kiszamolja a TTH-t. Utana pedig ket dolog szokott tortenni: Vagy azt irja hogy okes es lejott, vagy hibasnak talalja. Es ekkor nincs vege, azt nem tudom hogy csinalja, de rajon melyik szakasz a hibas es el kezdi ujra tolteni. Valakinek otlete, hogy hogy jon ra?
Ezt a letoltom-szamolom dolgot addig csinalja amig jo nem lesz. Ugyhogy no para, aki azt mondja hogy elcseszodik a letoltes, az nem mond igazat. Vagy a Beallitasok kozott bekapcsolta azt a funkciot hogy ha 75%-ig jo a TTH, ne ellenorizzen tovabb.
Alapbol nincs bekapcsolva.
Nekem most mar mindig az a bajom, hogy egy letoltessel is ki tudom hasznalni a teljes savszelessegemet a tobb szalnak koszonhetoen es sokszor nem tudom eldonteni mit is toltsek, melyik a fontosabb, annyi mindent le kellene tolteniHol vannak mar a regi DC meg BCDC idok, mikor 3K-val szarakodtam heteken, honapokon at..
-
k_zsolt
tag
Melyik? Nekem RC10. Nagyon jo amit tud, a DC, BCDC utan vegre eljutottam ide. Egy kerdes. Nem szokott neked is gyakran elszallni? Egyszercsak kiirja, hogy osszeomlott, de nem tudja debuggolni, mert nincs Symbol tabla. Persze nem akarom debuggolni, csak a neha nagyon sok elszallas idegesit.
Valamikor meg napokig jo. Masnal is igy van ez? Mi a legfobb oka, ha erre valaki rajott?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- PlayStation 5
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Drón topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest