- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
Ha kevés embernek van meg,akkor várnod kell slotra,ha kapsz slotot akkor várnod kell a szabad blokkra.Igazából nem tudom mi alapján nézi a szabad blokkot,de valszeg keresi,és nem találja meg azt ami neked kell.Én is jártam így,nem is egyszer.Sőt úgy is hogy tth ellenőzrésekor 340 mb-os fájlból 240 hibás volt.De hogyan csinálta,azt nem tudom
-
Totyi
őstag
Ha kilövöd azt hogy lassú usertől töltesz,akkor fennáll a veszély,hogy csak lassú user van fönn a dc-n,ergo nem tudsz tölteni se.Hagyd úgy ahogy van,ne állíts be semmit.Auto letöltési blokk mérete:én 256 kb-ra vettem;így csak a legvégén kapcsolgat szét.Én is sokszor jártam így,szét kell kapcsolni,aztán lesz gyorsabb.Ezzel meg fennáll a veszélye hogy lesz hibás szelet a tth ellenőrzésekor.De így talán a legjobb.Higyj nekem.
-
shev7
veterán
pedig az a megoldas. Azert csak egytol toltesz, mert mar csak 1 szelet maradt. Regen DC-ztem, de emlekeim szerint ennek kesobb kene bekovetkeznie. Ertsd: 95% utan. De keresd meg a Totyi altal javasolt szelet meret beallitast.
Mellseleg miert lennenek a listadban, ha mar csak egy szelet hianyzik, es azt mar toltod valaki mastol. Gondolom kikerulsz a varakozasi sorabol, es ezert ''tunnek'' el. -
-
Totyi
őstag
Először is:1 fájlt csak 10 embertől tölthetsz.A többi a lehetséges user.Ha a végéhez közelítesz,akkor egyértelmű,hogy szétkapcsolja;mivel több részt egy usertől nem tudsz már tölteni.Feltételezem,hogy rc10-et használsz.Ott rosszabb a helyzet,mert a program auto beállításként állítja be a letöltési blokk méretét,míg az rc9-ben ezt manuálisan tudod megtenni.Már csak ezért is jobb az rc9.Tedd fel,és aztán gyere vissza tapasztalatot cserélni.Ha rc9 van fenn,akkor ezeket ne vedd figyelembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest