- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
Ha kevés embernek van meg,akkor várnod kell slotra,ha kapsz slotot akkor várnod kell a szabad blokkra.Igazából nem tudom mi alapján nézi a szabad blokkot,de valszeg keresi,és nem találja meg azt ami neked kell.Én is jártam így,nem is egyszer.Sőt úgy is hogy tth ellenőzrésekor 340 mb-os fájlból 240 hibás volt.De hogyan csinálta,azt nem tudom
-
Totyi
őstag
Ha kilövöd azt hogy lassú usertől töltesz,akkor fennáll a veszély,hogy csak lassú user van fönn a dc-n,ergo nem tudsz tölteni se.Hagyd úgy ahogy van,ne állíts be semmit.Auto letöltési blokk mérete:én 256 kb-ra vettem;így csak a legvégén kapcsolgat szét.Én is sokszor jártam így,szét kell kapcsolni,aztán lesz gyorsabb.Ezzel meg fennáll a veszélye hogy lesz hibás szelet a tth ellenőrzésekor.De így talán a legjobb.Higyj nekem.
-
shev7
veterán
pedig az a megoldas. Azert csak egytol toltesz, mert mar csak 1 szelet maradt. Regen DC-ztem, de emlekeim szerint ennek kesobb kene bekovetkeznie. Ertsd: 95% utan. De keresd meg a Totyi altal javasolt szelet meret beallitast.
Mellseleg miert lennenek a listadban, ha mar csak egy szelet hianyzik, es azt mar toltod valaki mastol. Gondolom kikerulsz a varakozasi sorabol, es ezert ''tunnek'' el. -
-
Totyi
őstag
Először is:1 fájlt csak 10 embertől tölthetsz.A többi a lehetséges user.Ha a végéhez közelítesz,akkor egyértelmű,hogy szétkapcsolja;mivel több részt egy usertől nem tudsz már tölteni.Feltételezem,hogy rc10-et használsz.Ott rosszabb a helyzet,mert a program auto beállításként állítja be a letöltési blokk méretét,míg az rc9-ben ezt manuálisan tudod megtenni.Már csak ezért is jobb az rc9.Tedd fel,és aztán gyere vissza tapasztalatot cserélni.Ha rc9 van fenn,akkor ezeket ne vedd figyelembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest