Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- Apple Watch
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz
SierraFox
üzenetére
Én is hasonló döntés előtt állok. Nekem _otthoni_ daráló kell. A legfontosabbak amit teljesítenie kell:
1 0-hoz közelítő pangó. Ne kelljen ütni-vágni, seperni, körtepumpázni, stb. hogy kiadja azt, amit beleadtam.
2 Szép, habszerű, csomómentes örlemény közepes és attól picit világosabb pörkölések esetén. Ne kelljen utána még vuduzni.
3 Egyszerű használat, mivel a felségem is használja.
4 Egy adagos örlésre alkalmas.
5 Jól nézzen ki.
6 Kompakt felépítés.
7 Homogén örlemény.
8 Megbízható működés.
9 Halk működés (és ebbe beletartozik a használó hangja is, amikor nem akarja kiadni ami benne van
)Nekem ezek a fontosak, így gyakorlatilag az itt preferált dromedárok szóba sem jöhetnek. Így nálam jelenleg csak a Hedone, a Niche Zero és a Eureka Spezialitata azok, amelyek képbe kerültek (várok más javaslatot).
A Hedone nejemnek nem tetszik (az árát nem is tudja), nagynak is találja, így az is kiesett, bár az ára is már-már sznob kategória, így a kezdeti lelkesedésem alábbhagyott iránta rendesen. De majd egyszer...
A Niche Zero irányába meg bizalom nincs (nem a daráló felé, hanem az üzleti modell felé), már azzal kezdik, hogy elkérik a kártyaszámot és közlik, hogy egy szavam sem lehet ha a pénzemért nem kapok semmit, jól gondoljam meg. Tudom start-up, meg minden de már átalakulhattak volna "rendes" céggé, hiszen kész, sorozatban gyártott termék lett belőle (valaki felvilágosíthatna). Ha pay-pal-al lehetséges lenne fizetni már megrendeltem volna.
Eureka Spezialitata a harmadik befutó, árban egyértelműen nyerő, de az első két pontban a leggyengébben (de elfogadhatóan) teljesít. Na meg az a fránya elektronika..
De hogy miért is akarok darálót cserélni? Mert a jelenlegi darálóm az első pontot nem tudja és a feleségem ettől elég ideges tud lenni....És az nagyon nem jó
Szóval...van bajom nagy
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- NiMH akkumulátor
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kedvenc zene a mai napra
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)